Super god service. Havde et par spørgsmål til de svæverammer jeg vil købe, og fik rigtig god og venlig behandling 👍🏻 Jeg købte 3 forskellige svæverammer og lærreder for at se deres kvalitet, hvilket... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Galleri
- nr. 2 af de 12 bedste virksomheder i Kunstnerartikelbutik
- nr. 3 af de 11 bedste virksomheder i Butik med udstyr til haveanlæg
rammefabrik, fotorammer, granit, vandsten, brugskunst, malerier, indramning, malericentralen, snejbjerg rammen
Snejbjerg Hovedgade 28, 7400, Herning, Danmark
- info@malericentralen.dk
- www.malericentralen.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Top kundeservice
Top kunde Service - Flot hjemmeside med en god og nem bestilling oversigt -hurtig levering
Oliefarver til maleri, fin handel
God kundeservice, hurtig levering, god kvalitet på olie kunstfarver
Hurtig levering og god service ved…
Hurtig levering og god service ved tvivlsspørgsmål.
Målene perfekt
Venligst
Jane
Køb af gavekort
Jeg købte et gavekort og det var så smart, at det blev sendt på mail og jeg kunne vælge om modtager skulle modtage det på en valgfri dag eller jeg selv skulle have det, så jeg kunne sende det videre. Virkelig en god idé!
Super god service
Tak for fin behandling og glæder mig…
Tak for fin behandling og glæder mig til at handel en anden gang hos Jer.
Venlig Hilsen
Anna Dahl
Bestilte en ramme til et maleri med…
Bestilte en ramme til et maleri med special mål. Det passede perfekt og prisen var særdeles rimelig ifth andre steder. Tilmed er rammen flot og som beskrevet.
Mvh Susanne Enevoldsen
Jeg har haft 2 ordre hos…
Jeg har haft 2 ordre hos Malericentralen nu. Den første var der enormt stor variation i måde lærrederne a absorberende vand og far er hvilket gav et meget ujævnt udtryk fra den ene til anden side.
Efter at have kontakte dem 2 gange, fik jeg svar efter en uge. Men har så ikke hørt mere. Da jeg modtager ordre nr. 2 er midter bjælken på mit lærred placeret så den skaber en grin kant midt i billedet. Dette har jeg ligeledes kontaktet omkring, men har fortsat intet hørt.
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service da jeg havde spørgsmål til et produkt, og meget hurtig levering da jeg bestilte.
Lynhurtig levering af ramme i special…
Lynhurtig levering af ramme i special størrelse, jeg er imponeret over servicen og kvaliteten⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God service og god rådgivning
God kvalitet
God kvalitet, god vejledning da jeg ringede og hurtig forsendelse… så alt super godt :)
Nemt og hurtig levering👍