De andre kommentarer beskriver vel fint hvilken person Martin er. At træde og ydmyge andre mennesker sådan er ganske enkelt for lav. Håber du har dårlig smag i munden Martin, selvom jeg bestemt ikke t... Se mere
En chef der truer sine ansatte og kører psykisk ned på dem... Man skal ikke regne med gode arbejdsforhold i dette firma. Martin Buch's rygrad er svarende til smør, en menneskelig stavefejl er han,... Se mere
Meget uprofessionelt at du skal snakkede med et provokerende samt truende adfærd. Først og fremmest er det på ingen måde acceptabelt at kommunikere på den måde. Du kommunikerer ikke engang du sviner b... Se mere
Støt ikke dette firma Chefen er fra helved af . Stakkels Mads der bliver kørt psysisk ned. Fordi han har et usynligt handicap . Forstår ikke malerfirmaet kan finde sig i sådan en chef .... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Støre møgsvin skal man lede længe…
Støre møgsvin skal man lede længe efter, ualmindelig usympatisk overfor andre mennesker. Martin, du er scum, ikke en skid andet, vi er mange der ser frem til at klappe fortænderne ud af skallen på dig 👍🏼
Vild måde at tale til sine ansatte på
Vild måde at tale til sine ansatte på
Vildeste chef til dato!!
Vildeste chef til dato!!! KÆFT hvor skulle dit firma gå konkurs hvad er det for en opførelse overfor sine medarbejder. Kæmpe idiot til chef!!!
Fuldkommen elendig service
Fuldkommen elendig service. De ødelagde min lejlighed og benægtede det bagefter. Chefen Martin kan man heller ikke få fat på!
Uacceptabel adfærd fra chef og medarbejdere
Om jeg nogensinde kommer til at bruge et firma med så inkompetent en chef? Nej! Og medarbejdere der finder ydmygelse af et andet menneske sjovt og endda et menneske med psykiske udfordringer. Hvor er det klamt at høre på! Håber at i alle med del i denne sag kommer på bedre tanker og får sagt undskyld for jeres uacceptable opførsel og adfærd.
Absolut 0 stjerner til så ringe et …
Absolut 0 stjerner til så ringe et firma!! Gid ham må blive syg og smage egen medicin!!!
Største taber jeg længe har hørt åbne…
Største taber jeg længe har hørt åbne munden hans firma burde lukkes!
Det siger vidst sig selv...
Martin Møller (hurtigt du fik fjernet…
en skændsel for Vejles erhvervsliv.
Nul stjerner herfra.
Køb din ydelse et andet sted
Køb din ydelse et andet sted. Du bør ikke handle med Martin Buch.
Fy for den
Fy for den. Støt ikke dem her. Magen til forfærdeligt menneske skal man lede langt efter.
Mest inkompetente flabethed jeg…
Mest inkompetente flabethed jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med, får det dårligt og tænker også hans familie er dårlige over den måde han behandler sine slaver på
-10 stjerner
En omgang 0 stjerner mere til…
En omgang 0 stjerner mere til samlingen. Fuldstændig uacceptabel behandling af sine medarbejdere.
Fuldstændig hjernedød måde at snakke…
Fuldstændig hjernedød måde at snakke til andre mennesker
Uprofessionelt firma
Håber dit firma går konkurs med den indstilling/talen du har til dine afsatte 👋👍
Dårligste maler arbejde udført af…
Dårligste maler arbejde udført af selveste Martin Buch og hans lærling. Jeg har henvendt mig igen for at få udbedret skaderne, der er spildt maling på gulvet fordi de ikke har haft tilstrækkeligt underlag osv osv... ingen udbedring af skaderne og han tog og løb med pengene ved første chance. Elendige malere fra dette bondeknoldsfirma et sted i Jylland 🤡
Jeg vil bare sige TAK.
Jeg vil bare sige TAK.
TAK til alle jer der er med til, at gennem kn**pe det her l**te firma på internettet 😂😂😂.
Jeg har genetableret troen på vores samfund. TAK!
Nå ja.
Undlad at bruge firmaet her. Ejeren agere dårlig tandplejer, og fjerne dine fortænder imod din vilje.
Skrækkelig chef at nedgøre sine syge ansatte
Hvad bilder han sig ind, det kommer ikke ham ved hvor eller hvad han ansat laver " syg " kan være mange ting😡😡😡😡
Skam dig.
Sådan er firma skal bare boykottes
Det værste malerfirma i trekants…
Det værste malerfirma i trekants området. Behandler hans ansatte frygteligt.