Professionel træning
Professionel træning, god vejledning af øvelser, god stemning i studiet. Skønne omgivelser. Alt i alt perfekt.
Mit navn er Malene Mosevang, og jeg er født og opvokset i Helsingør. Jeg er fitnessinstruktør og jeg brænder for at hjælpe folk med med at nå deres mål og drømme. Min træning og idræt har altid fyldt meget. De første mange år var det primært dans, der havde mit fokus, men siden 2014 har fokus været på fitness. Til dagligt laver jeg både personlig træning samt holdtræninger og events. Kvinder i alle aldre, størrelser og niveauer har haft glæde af min træning. Det er vigtigt for mig, at alle føler sig tilpas, når de træner hos mig. Derfor har jeg skabt et univers, hvor vi udover at have effektive træninger sammen, også prioriterer events som fx veninde-event, julefrokoster mv. Hos mig bliver du en del af et personligt og trygt miljø, hvor du kan komme lige præcis, som du er.
Fabriksvej 3, 3000, Helsingør, Danmark
Jeg har trænet hos Malene igennem mange år, og hver eneste træningstime har jeg set frem til! Malene har altid haft en unik evne til at møde mig der hvor jeg er træningsmæssigt, men også i livet hvilket har gjort, at jeg har kunne finde tid og overskud til at træne i en ellers travl hverdag. Jeg har altid følt mig rigtig godt tilpas i Malenes trænings univers! Malene har en god energi og et dejligt humør der kun kan smitte af på dig! Jeg kan kun komme med den varmeste anbefaling herfra.
Jeg kontaktede Malene da jeg efter to graviditeter/fødsler på 2,5 år havde brug for at få strammet op og føle mig stærk igen.
Malene er dygtig og engageret. Hun har en god viden om kroppen og har altid fokus på hvis nogen har et specielt behov (f.eks. delte mavemuskler.)
Og så er hun fleksibel og interesseret i at få det til at fungere for alle. Jeg har haft min datter med til personlig træning siden hun var 3 måneder og Malene ikke bare tolererer det, men nyder det og tager sig godt af hende mens jeg knokler.
Jeg har både personlig træning og kommer på de ugentlige hold, hvor stemningen er helt i top og man hurtigt føler sig som en del af et fælleskab.
Og vigtigst; alle kan være med! Træningen er tilpasset sådan at alt kan justeres efter den enkeltes behov.
Alt i alt, en kæmpe anbefaling herfra!
MM Studio er balsam for krop og sjæl.
Jeg har trænet hos Malene igennem flere år og jeg nyder hver en træningstime.
Malene forstår, at sammensætte cirkel-træningerne på den måde, at man kommer hele kroppen igennem, hvilket er super godt.
Jeg er vild med stedet, stemingen og ikke mindst den energi der er hos Malene.
Jeg kan kun komme med de varmeste anbefalinger.
Jeg har trænet hos MM Studio og med Malene gennem snart tre år, og jeg nyder det hver eneste gang.
Jeg startede hos Malene for at få oparbejdet og styrket muskulatur - blive strammet op - og få gode nye rutiner for træning. Jeg har opnået begge ting og kan nu ikke undvære mine ugentlige træninger.
Malene er dedikeret, ærlig og virkelig god til at sætte sig ind i netop de ønsker til ændringer, som du kommer med. Og så har hun en rigtig god grundlæggende viden om kroppen og den rigtige måde at lave de enkelte øvelser på, så du nok går fra træning med trætte og ømme muskler men uden skader.
Jeg vil til enhver tid anbefale MM Studio og Malene.
MMStudio er uden tvivl det bedste sted at træne🤩
Malene er ikke kun mega dygtig og engageret, hun er også en træner der formår at motiverer og hjælpe dig, til at nå dine mål.
Jeg har prøvet både holdtræning og personlig træning. Og begge dele kan varmt anbefales. Der er altid en god energi og dejlig stemning på holdene. ALLE kan være med. Uanset størrelse og alder.
Jeg har trænet hos Malene i 4år, og kommer ALDRIG til at træne i et stort fitness center igen.
Jeg er vild med den stemning der er ved at træne et mindre sted.
Det bliver aldrig kedeligt eller rutine, Malene er virkelig fantastisk til, at gøre træningen sjov.
Kæmpe anbefaling herfra🤩
Jeg har haft personlig træning 2 gange om ugen i 2 år hos Malene. Altid en rigtig god oplevelse. Malene er dedikeret og nærværende og sammensætter et program der passer lige præcist på mig og de mål jeg har med træningen. Og vigtigst af alt - det har givet positive og store resultater.
Malene er ud over at være en god træner, meget fleksibel i.f.t. træningstider og har sammensat priser og betalingsmetoder så alle kan være med.
Som jeg løbende gør - vil jeg til enhver tid anbefale Malene
Kan varmt anbefale et personligt forløb eller en træningshold hos Malene. Hun er professionel, nærværende og hamrende dygtig.