Se, hvad kunderne siger
Fijne ervaring bij Makker Hoortoestellen. Je krijgt een vast aanspreekpunt, waardoor je niet steeds je verhaal opnieuw hoeft te vertellen, dat is echt prettig. Er wordt professioneel gewerkt en er... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!
Kontaktoplysninger
Van Hogendorpstraat 131, 2242 PE, Wassenaar, Zuid-Holland, Holland
- 070 7820 441
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Weer helder horen!
De afgelopen maanden heb ik Makker In Wassenaar twee keer bezocht. Ik was op zoek naar een objectief advies t.o.v. mijn hoorprobleem. De hoorwinkel die ik eerder bezocht hiep mij niet voldoende. Ik besloot mijn verhaal eerlijk en open bij Makker neer te leggen. Dat was best spannend voor mij. Dat werd door de medewerkers van Makker echter enorm gewaardeerd! Nu ben ik na twee bezoeken in een andere wereld beland: Mijn hoorapparaat is veel beter afgesteld op mijn hoorverlies. Er bleek veel meer met mijn apparaat mogelijk te zijn! Ik hoor nu totaal veel beter! Ik geniet weer van zingen en versta veel meer. Daarnaast ben ik veel rustiger omdat ik alles beter kan volgen. Nu kom ik er achter hoe zwaar ik het had met slecht horen.
Ik ben de medewerkers van Makker enorm dankbaar voor hun groot inlevingsvermogen en inzet van onderzoek om tot dit eindresultaat te komen. Groot respect voor jullie kennis. Mijn bezoek aan Makker in Wassenaar heeft mijn gehoor in het dagelijks leven enorm verbeterd!
Heel vriendelijk
Heel vriendelijk, kosteloos en snel een vervelende storing in mijn (niet bij Makker gekocht) hoortoestel verholpen!
Hearing aid problems on vacation in NL
I am visiting from the US. One of my hearing aids was not working. Rens and his colleague were welcoming and very efficient. They fixed the problem quickly. They invited me to come back anytime during the rest of my stay if I had any further problems. I would highly recommend this business for its proactive customer service. I will use them again during future visits. Hartelijk bedankt.
Ben bij Makker in Wassenaar…zeker proberen
Ben bij Makker in Wassenaar geweest,werd zeer vriendelijk ontvangen door Rachelle.Na de intake en gehoor test werd mijn huidige hoor toestel opnieuw ingesteld een wereld van verschil hoor de vogels weer fluiten en hoor alles weer beter.Rachelle nam echt de tijd.Na afloop vroeg ik wat de kosten waren ,dit is service dat is toch geweldig.Makker Wassenaar is echt een aanrader.
Ondanks dat ik even moest wachten is de…
Ondanks dat ik even moest wachten is de ervaring vijf sterren waard. De audicien deed echt moeite om voor mij de beste oplossing te vinden. En de espresso was heel goed.
Top!
Vriendelijk ontvangst. Duidelijke uitleg waarom een bepaald type apparaat al dan niet geschikt voor mij zou zijn. Ook werd van te voren aangegeven wat er wel en niet vergoed zou worden door de verzekeraar. Geduldige uitleg.
Een noodzakelijk kwaad werd mede dankzij Kim een 'gezellig' uitje.
Super blij met alle aandacht die hier…
Super blij met alle aandacht die hier is gegeven. Ze hebben er zeker een klant bij! Geweldige service.
Fijne ervaring
Uitgebreid gehooronderzoek gehad. Duidelijke uitleg en erg vriendelijk geholpen
Uitstekende service en duidelijke uitleg
Vanaf het eerste moment werd ik hier ontzettend vriendelijk geholpen. Er werd echt de tijd genomen om alles rustig en duidelijk uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Je merkt dat de klant hier centraal staat en dat er met aandacht wordt gewerkt. De service was professioneel en prettig. Een aanrader!
Fijne ervaring bij Makker…
Er wordt professioneel gewerkt en er is veel kennis aanwezig. Tegelijk blijft het contact vriendelijk en ontspannen, zonder druk. Je kunt verschillende opties op je gemak uitproberen en krijgt alle tijd om te ontdekken wat bij je past.
Bedankt Rachel voor je gezelligheid, je kennis en je kunde.
Zeer vriendelijke en deskundige bediening.
Zeer vriendelijke bediening, goede en duidelijke uitleg van het gebruik van het hoortoestel. Zeer goed evaluatie gesprek over de ervaring eerste 4 weken. Assistentie voor indienen van factuur bij Zilveren kruis.
Fijne ervaring.
Læs mere om andre typer anmeldelser.