Se, hvad kunderne siger
Vandaag met m’n moeder bij Rolf geweest voor een hoor test . Een man met veel geduld en humor. Mn moeder ging met goed ingestelde toestellen naar buiten en ze is helemaal blij , komen zeker weer ter... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!
Kontaktoplysninger
Kerkstraat 54, a, 1271 RM, Huizen, Noord-Holland, Holland
- 035-3031336
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vakkundig en uiterst klantvriendelijk
Ik heb een uitgebreide gehoortest gedaan bij Makker Huizen en op vakkundig advies geheel vrijblijvend en zonder kosten een proefperiode gehad van 2 weken. Ik heb helaas besloten om voorlopig geen hoortoestel aan te schaffen omdat het mij gewoonweg niet beviel. Men had bij Makker volledig begrip voor. Men is zeer professioneel en in zijn geheel niet uit op verkoop maar juist op tevredenheid van de klant. Daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. Als ik in de toekomst toch besluit een hoortoestel aan te schaffen ga ik zeker weer naar Makker.
Goede begeleiding en service bij Makker
Mijn gehoor was behoorlijk minder geworden en ik wilde weten wat ik daardoor mis in gesprekken.
Ik heb 4 weken 2 setjes (goedkope en dure) uitgeprobeerd om de toegevoegde waarde m.n. in groepen te ondervinden. In 1-op-1 gesprekken lukt het nog prima. Conclusie na 4 weken was dat de dure in te weinig situaties meerwaarde had om de prijs te rechtvaardigen, en de goedkope heb ik niet per se nodig in eenvoudige situaties. Ook hierin heeft Rolf mij goed geholpen om dit te kunnen concluderen.
Wat ik ook ervaren heb bij Makker is dat je bij tussentijdse problemen ad hoc geholpen wordt.
Ik kom er terug als mijn gehoor verder terugloopt!
Vandaag met m’n moeder bij Rolf geweest…
Vandaag met m’n moeder bij Rolf geweest voor een hoor test .
Een man met veel geduld en humor.
Mn moeder ging met goed ingestelde toestellen naar buiten en ze is helemaal blij , komen zeker weer terug.
Brenda heeft alle geduld gehad met mij
Brenda heeft alle geduld gehad met mij
Redder in nood!
Vanwege het plotseling afbreken van het hoorstukje van het hoorapparaat van mijn man was er ontzettende paniek. Hij moest een opening verzorgen en hoe moesten we nou verder het weekend doorkomen? Het werd weer pijnlijk duidelijk hoe afhankelijk hij is van een goed werkend hoorapparaat.
Maar daar was onze reddende engel Rolf van Makker Huizen. We mochten langskomen en hij heeft de tijd genomen om op een vernuftige manier een oplossing te bedenken. Hij was er zelf trots op en terecht! Het werd me duidelijk dat service en het feit dat de winkel open is op zaterdag van onschatbare waarde is. Onze dank gaat uit naar Rolf en Henk die ons hebben geholpen, ons hebben gerust kunnen stellen en ons zelfs nog van een heerlijk bakje koffie hebben voorzien. Goud waard!
Zeer tevreden
Zeer tevreden, goed geluisterd naar de wensen. Hierdoor goed geholpen bij de vestiging in Huizen.
Bij Makker Huizen heb ik 2…
Bij Makker Huizen heb ik 2 gehoorapparaten aangeschaft, ben vriendelijk en professioneel en tot in de puntjes verzorgd. Niwts is teveel.
Top
Wat ben ik weer super goed geholpen
Wat ben ik weer super goed geholpen. Helemaal tevreden
Ben bij verschillende reguliere…Audicien Makker
Ben bij verschillende reguliere audiciens geweest en daar werd ik niet heel erg serieus genomen,totdat ik langs een winkel van Makker Audicien liep in Huizen en daar binnen liep ging er een wereld voor mij open wat een ontvangst een afspraak gemaakt voor een week later met audicien Rolf er werd uitgebreid de tijd genomen geen druk maar een leuk en professioneel gesprek en een kleine 2 uur later na een aantal testjes werd een hoortoestel aangeboden die ik thuis uitgebreid mocht uitproberen en na 2 weken ook aangeschaft heb,maar ook nu de aftersale is ook perfect niets is teveel alles wordt duidelijk uitgelegd ook als je het nog even niet goed door hebt in één woord geweldig.dank je wel Rolf ik zou zeggen :je bent een trouwe Makker!
Wat een fantastische ervaring
Wij hadden een fantastische ervaring bij Rolf vd Heijden, wat een vriendelijke, professionele audicien. Hij luistert geduldig, zorgt voor de best mogelijke hooroplossing en geeft goede service.
Naar ons idee wordt je nergens beter geholpen dan bij Makker.
Nog geen hoortoestellen nodig
Nog geen hoortoestellen nodig, maar heel fijn geholpen en geluisterd naar mijn verhaal.
Geen lange wachttijden en ook op zaterdag open.
Ik had haast met het aanschaffen van een nieuw oortoestel. Bij mijn (ex)audicien lange wachttijden en ook niet de extra zaterdag. Makker geprobeerd en binen 2 weken kon ik hoortoestellen uitproberen en was er tijd voor mij. Brenda en haar collega's hebben me super geholpen. Er wordt geluisterd naar wensen. Hier werken mensen met passie voor hun vak.
Super ervaring!

Besvarelse fra Makker Hoortoestellen - Huizen
Ik was met mijn moeder van 93 voor…
Ik was met mijn moeder van 93 voor nieuwe gehoorapparaten. Ze is heel liefdevol en geduldig geholpen door Rolf van der Heijden. Van alles was mogelijk met begrip voor haar leeftijd. Ze hoort echt weer veel beter en dat maakt zo veel verschil voor haar maar ook voor ons als familie!

Uitstekende hoorzorg bij Makker in Huizen
Ik heb nu een half jaar mijn hoortoestellen en ben er heel erg blij mee. De zorg van Makker Huizen is buitengewoon goed. Tijdens het aanpassingsproces en de keuze van mijn hoortoestellen heeft Rolf mij uitstekend geholpen. Er was veel tijd en rust voor uitleg en voor de keuze van hoorstoestellen die het beste bij mijn gehoorverlies passen. Het is ook fijn dat je zo maar binnen kunt lopen bij vragen. Het team en de winkel stralen een warm welkom uit. Ik maak anderen in mijn omgeving met hoorproblemen attent op Makker!
Ina van Vliet

Besvarelse fra Makker Hoortoestellen - Huizen
Makker is mijn Makker, in Huizen.
Na 2 1/2 jaar ellende bij een vorige audicien kwam ik via via bij Makker Huizen terecht. Brenda, je bent geweldig, in je deskundigheid en de ruime aandacht. Je neemt de tijd om iets goeds af te leveren. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe hoorapparaten en jou zorg daarin. Geluidsweergave is perfect.

Fantastisch bedrijf!
Fantastisch bedrijf! Met name de heer v/d Heijden in vestiging Huizen die goed mijn wensen begreep en meerdere mogelijkheden bood om tot de voor mij beste hooroplossing te komen. Ik heb nu een uitstekende gehoorset waar ik mij erg goed bij voel! Dit bedrijf levert SERVICE in hoofdletter en kan ik van harte aanbevelen bij iedereen met gehoorverlies.

Besvarelse fra Makker Hoortoestellen - Huizen
Ik ben heel erg blij met de finne…
Ik ben heel erg blij met de fijne service bij Makker. Sylvia heeft me heel fijn geholpen en alles goed uitgelegd.

Fijn geholpen
Dit was de eerste keer een hoortoestel voor mij. Ik vond het erg spannend, maar ben enorm gerustgesteld door Sylvia. Ze nam alle tijd voor mij en heeft alles rustig uitgelegd.
Ik zeg het voort Makker :-)

Besvarelse fra Makker Hoortoestellen - Huizen
Læs mere om andre typer anmeldelser.