Jeg kjøpte et spisebord og fikk veldig god hjelp i showroom. Ordren var effektiv og det beste var at leveransen var veldig rask og kom 2 uker før planlagt levering. Anbefaler disse møblene med god ska... Se mere
Superfornøyd med mitt kjøp hos Make Nordic! Jeg fikk god veiledning underveis og en skreddersydd løsning som ble helt optimal for min leilighet. Jeg var først litt tilbakeholden pga. prisen, men kan m... Se mere
De ansatte i Oslo butikken var veldig behjelpelige og hyggelige. Jeg ble vist alle de forskjellige stoffene og fikk hjelp av 2 stykker. De forklarte meg fordelene og ulempene med de ulike stoffene... Se mere
En veldig hyggelig kjøpsopplevelse. Kvalitet til en fornuftig pris. Liker at det er fast pris, så slipper en bekymre seg for at det kommer salg rett rundt hjørnet. Veldig hyggelig og behjelpelig ansa... Se mere
Her finner du unike, arkitektdesignede møbler i høy kvalitet. I samarbeid med dyktige designere utvikler vi produktene med fokus på bæreevne og godt håndverk. Vi tar toppprisen ved å kutte ut unødvendige salgsledd. Derfor kan du kun kjøpe produktene på MAKEnordic.no.
Drammensveien 133, 0277, Skøyen, Oslo, Norge
Svarer typisk inden for 1 måned

Besvarelse fra MAKE nordic
God oppfølging i showroom på modeller og tekstiler. De var flinke til å jevnlig holde meg orientert når det var små forsinkelser på leveransen. Veldig fornøyd med både sofaen og prosessen med å få den :)

Besvarelse fra MAKE nordic
Fantastisk sofa og svært god service.

Besvarelse fra MAKE nordic
The store manager here in the Oslo Showroom was extremely helpful and accommodating. Hands down the best furniture shopping experience I’ve had!

Besvarelse fra MAKE nordic
God service, og veldig pene spisebordstoler! Anbefales!

Besvarelse fra MAKE nordic
Nydelig stol og bra levert - ingen montering

Besvarelse fra MAKE nordic
Fikk endret bestilling dagen etter kjøpet, hyggelige folk.

Besvarelse fra MAKE nordic
Kjempegod veiledning både i showroom og over mail! Hyggelig og kjapt svar når jeg hadde spørsmål angående bestilling. Også leveringen fungerte fint :)
Sofaen ble akkurat som jeg forestilte meg og er superfin! Takk!

Besvarelse fra MAKE nordic
Kjempefornøyd med Cup mug hylle, raskt levert.

Besvarelse fra MAKE nordic
Veldig fornøyd med sofaen vi kjøpte hos Make. Vi fikk god hjelp i showroomet på Skøyen av flinke og imøtekommende ansatte. Sofaen er komfortabel og av veldig god kvalitet. Anbefales!

Besvarelse fra MAKE nordic
En fin og nett sofa. Litt lang leveringstid, men heldigvis kom den i hus før jul! Veldig fornøyd så langt :)

Besvarelse fra MAKE nordic
Fikk god service på showroom på Skøyen og fornøyd med sofaen!

Besvarelse fra MAKE nordic
Et nydelig produkt, bokhylle i eik. Flott arbeid, rask levering. Og ikke minst, ferdig montert.

Besvarelse fra MAKE nordic
Hyggelig betjening i butikk som hadde god kunnskap om produktet, valgmuligheter og designerne. I tillegg ble bestillingen levert tidligere enn antatt.

Besvarelse fra MAKE nordic
Veldig hyggelig og behjelpelig ansatte. Enkel kjøpsprosess. Varene kom raskere enn jeg var forespeilet

Besvarelse fra MAKE nordic
Jeg er veldig fornøyd med hyllen jeg kjøpte til kjøkkenet mitt. Nydelig design og materiale. Kommer garantert til å handle mer hos MAKE nordic.