Vi er simpelthen så glade for vores BASECAMP XL Deep Open End sofa. Den er utrolig flot og fantastisk komfortabel. Det dybe siddekomfort gør den perfekt til afslapning, og der er masser af plads... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Her finder du unikke, arkitekttegnede møbler i høj kvalitet. I samarbejde med dygtige designere udvikler vi produkterne med fokus på bærerdygtighed og det gode håndværk. Vi tager toppen af prisen ved at skære unødvendige salgsled fra. Derfor kan du udelukkende købe produkterne hos MAKEnordic.com - og ikke i fysiske butikker eller hos andre forhandlere.
Helgolandsgade 21, 6700, Esbjerg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Dejligt showroom i Esbjerg. Dygtig og tålmodig vejledning. Skønne barstole❤️

Besvarelse fra MAKE nordic
Købte et rundt Cross sofabord som jeg er meget tilfreds med. Fedt at bordet er så kompakt at det er nærmest ikke fylder noget under transporten. Er også glad for detaljen med at man selv bestemmer om bordet skal sættes permanent sammen mellem ben og bordplade.
Kunne dog have været fint, hvis der fulgte en vedligeholdelsesvejledning med, så man ikke behøver at gå ind og tjekke på hjemmesiden.

Besvarelse fra MAKE nordic
Fantastisk kvalitet på produkterne og hurtig levering.

Besvarelse fra MAKE nordic
Dygtig og vidende service i showroom og skarp information og kommunikation under hele processen (købte en sofa).
Kan varmt anbefale MakeNordic!

Besvarelse fra MAKE nordic
Vi er rigtig glade for vores nye sofa fra make Nordic som vi valgte efter rigtig god vejledning i forretningen i Nordhavn. Vi glæder os til at bruge sofaen de næste mange år!

Besvarelse fra MAKE nordic
Rigtig fin oplevelse og god kundeservice i butikker og på mail. Vi er superglade for vores sofa - den slår mange andre mærker i komfort og udseende. Bestemt pengene værd

Besvarelse fra MAKE nordic
Vi fik rigtig god vejledning i butikken hvor vi fik farveprøver med hjem for at se hvad der ville passe bedst. Alt gik også fint med leveringen og vi er super glade for vores nye sofa ☺️

Besvarelse fra MAKE nordic
Alt har været super godt. Startede med god rådgivning i deres showroom i Aarhus hvor vi herefter bestilte vores sofa online.
I ugen hvor vi skulle modtage sofaen havde vi ikke hørt noget fra fragtselvskabet ringede vi til kundeservice, som kunne fortælle at alt var godt og at vi ville modtage sofaen inden for et par dage. Kundeservice tog telefonen med det samme og hjalp os videre.
Selvom der er lidt ventetid har det været det hele værd og vi er så glade for den fine sofa!

Besvarelse fra MAKE nordic
Problemfri handel, hurtig levering, og et lækkert produkt.

Besvarelse fra MAKE nordic
Vi har købt det fineste stuebord hos MAKE Nordic, som passer perfekt ind i vores stue.
Super pænt og enkelt design og meget simpelt at samle.
Kan klart anbefale at handle hos dem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra MAKE nordic
God kundeservice, upåklagelig levering og flot designer produkt

Besvarelse fra MAKE nordic
De fineste produkter til en ærlig pris, god service og hurtig levering.

Besvarelse fra MAKE nordic
Det var en fornøjelse at købe sofaen hos en rigtig god sælger. Jeg modtog den før den forventede ankomst, hvilket var dejligt. Jeg synes den er super flot. Eneste lille men, er at sidde komforten er lidt hård. Derfor får I ikke fem stjerner. Jeg ville gerne have den var lidt blødere.

Besvarelse fra MAKE nordic
Bestillingen var nem, leveringen hurtig, og produktet levede fuldt ud op til forventningerne både i kvalitet og design. Kundeservice var imødekommende og svarede hurtigt på mine spørgsmål. Alt i alt en professionel og pålidelig oplevelse

Besvarelse fra MAKE nordic
vi havde købt en hjørnesofa hos Make Nordic og da vi fik den hjem syntes vi den var for lille og vi vendte tilbage til forretningen og fik en god vejledning om hvad vi kunne gøre for at udvide den og vi blev ringet op fra forretningen i Esbjerg som som gav os en fantastik betjening og vejledning.
vi glæder os til vores ekstra modul kommer til vores hjørnesofa.

Besvarelse fra MAKE nordic
God service og rådgivning i showroom samt relevant dialog kombinationsmuligheder 🙏

Besvarelse fra MAKE nordic
Sofaerne er af God kvalitet . Mange flotte muligheder. Super fin rådgivning. Venligt og professionelt personale.
Kan varmt anbefale Make Nordic

Besvarelse fra MAKE nordic
nemt at overskue hjemmesiden. Hurtig levering