MAKE nordic Anmeldelser 822

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 366 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkternes kvalitet og design, især sofaer, som beskrives som smukke, komfortable og holdbare. Mange fremhæver den fremragende service og rådgivning fra personalet, både i showrooms og online, hvilket gør købsoplevelsen nem og behagelig. Leveringen forløber ofte problemfrit og til tiden, og mange kunder modtager deres varer tidligere end forventet. Dog har nogle kunder oplevet problemer med kvaliteten af hynder til stole, hvor stoffet på bagsiden strækker sig og gør hynderne grimme, hvilket har ført til flere udskiftninger uden løsning. Enkelte har også bemærket, at siddekomforten i sofaer kan være lidt hård, og at et spisebord var ustabilt, selv efter at have modtaget større skiver.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler positive meninger om produktet og udtrykker stor tilfredshed med deres køb, især sofaer og... Se mere

Quality

Brugere beskriver positive interaktioner med kvalitet, hvor mange fremhæver, at produkterne lever fuldt ud op... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservicen, hvor mange fremhæver hurtig og... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver den kompetente og hjælpsomme vejledning... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, som beskrives som venligt, imødekommende og yderst... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi er simpelthen så glade for vores BASECAMP XL Deep Open End sofa. Den er utrolig flot og fantastisk komfortabel. Det dybe siddekomfort gør den perfekt til afslapning, og der er masser af plads... Se mere

Vi besøgte først showroom i Nordhavn, hvor vi fik rigtig god sparring på en ellers travl søndag. Her fik vi også visualisering tilsendt, så vi kunne drømme videre hjemme. Nogle dage senere bestilte vi... Se mere

Vi besøgte Make Nordic i Nordhavn. Vi fik god tid til at kigge os omkring, sidde i møblerne, mærke stof og stille spørgsmål. Personalet var nærværende og hjælpsomme. Vi endte med at bestille en smuk s... Se mere

Vi skulle have ny sofa, og efter flere undersøgelser af markedet for lækre sofaer, var vi ikke i tvivl og vores valg faldt på Make Nordic. Super flotte sofaer i god kvalitet og med et bredt ud... Se mere

1. nr. 5 af de 74 bedste virksomheder i Møbelforretning

Her finder du unikke, arkitekttegnede møbler i høj kvalitet. I samarbejde med dygtige designere udvikler vi produkterne med fokus på bærerdygtighed og det gode håndværk. Vi tager toppen af prisen ved at skære unødvendige salgsled fra. Derfor kan du udelukkende købe produkterne hos MAKEnordic.com - og ikke i fysiske butikker eller hos andre forhandlere.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være. Nem bestilling, god service og vejledning, levering og montering til tiden. Vil helt sikkert anbefale MAKE Nordic 💪🏼

16. december 2025

Kære Pernille

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at alt har været, som det skulle være, lige fra bestilling til levering og montering.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Smukt håndværk

Smuk vare - og hurtig levering 👌🏼

12. december 2025

Kære Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du er glad for både produktet og den hurtige levering,det betyder rigtig meget for os.

Venlighed, informativ. Gnidningsfrit, smukke møbler

Venlige
Informativ
Gnidningsfri køb og forsendelse
Smukke møbler

1. december 2025

Kære Inge

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet både venlig og informativ betjening, samt en gnidningsfri købs og leveringsproces.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

MAKE nordic

Meget grundig og informativ vejledning…

Meget grundig og informativ vejledning i butikken. Det bestilte produkt blev leveret som aftalt uden fejl og mangler.

17. december 2025

Kære Kim

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet grundig og informativ vejledning i butikken, og at produktet lever op til dine forventninger.

Venlig og hurtig betjening

15. november 2025

Kære Lone

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet venlig og hurtig betjening. Det betyder meget for os.

MAKE nordic

En sofa som oser af kvalitet

En sofa som oser af kvalitet, lækre detaljer, nem at samle og smukt betræk.
Leveringen af sofa og information herom var bare i top👍

12. december 2025

Kære Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at sofaen lever op til dine forventninger, og at den samtidig var nem at samle. Det glæder os også meget, at levering og information har været gode.

Tusind tak for at dele din oplevelse, og rigtig glædelig jul!

MakeNordic er super sofa

MakeNordic er et helt igennem super brand. De har flotte sofaer til en hvad jeg ville kalde en billig pris. Lise har hjulpet os hele vejen igennem også selvom vi havde behov for at få sofaen til udlandet.
Jeg vil stærkt anbefale firmaet!

13. december 2025

Kære Nestor

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en rigtig god oplevelse med MAKE nordic, og at sofaen lever op til jeres forventninger. Det glæder os også meget, at I har følt jer godt hjulpet hele vejen, også i forbindelse med levering til udlandet.

Tusind tak for jeres klare anbefaling, og rigtig glædelig jul!

Klar anbefaling !!!

Fantastisk kundeservice i deres showroom, hurtig levering og allervigtigst så er sofaen bare af virkelig god kvalitet.

18. december 2025

Kære Kristoffer

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både kundeservice i showroomet, den hurtige levering og ikke mindst kvaliteten af sofaen. Tak for din klare anbefaling, det sætter vi stor pris på.

Rigtig fin købsoplevelse

Rigtig fin købsoplevelse - lige fra besøg i showroom til levering af sofa. Leveringstid blev overholdt, og det er muligt selv at vælge en leveringsdato, så man er sikker på at være hjemme. Fragtmanden var i øvrigt også meget behagelig og hjælpsom.

15. december 2025

Kære Daniel

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god købsoplevelse hele vejen fra showroombesøg til levering af sofaen. Det er skønt, at leveringstiden blev overholdt, og at muligheden for selv at vælge leveringsdato har været en fordel.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og rigtig glædelig jul!

God kundeservice v. reklamation

Har elsket vores sofa fra dag 1, men havde en uheldig oplevelse med kvaliteten af betrækket på et par af modulerne. Efter en reklamation, havde vi en konstruktiv dialog med Make Nordic, som kom med en meget tilfredsstillende løsning på vores sag.

17. december 2025

Kære Abel

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at I er glade for jeres sofa! Samtidig vil jeg gerne sige tak for, at du deler jeres oplevelse med reklamationen. Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, når der opstår udfordringer, er jeg rigtig glad for at høre, at dialogen var god, og at I endte med en god løsning, I er tilfredse med.

Glædelig jul!

Elsker jeres puder!!!

16. december 2025

Kære Paul

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at du elsker vores puder, det gør os virkelig glade.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din begejstring med os.

MAKE nordic

En dejlig positive ihopping oplevelse

Jeg bestilte min bænk i butikken. Den kom som lovet. Jeg afhentede den & den var lige så dejlig som jeg havde håbet & har brug for.
Venlig informativ service ved bestilling & ankomst som lovet.
Mange tak for en god oplevelse!
Karin Holm

8. oktober 2025

Kære Karin

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at bænken levede op til dine forventninger, og at både levering og afhentning gik som lovet. Det glæder mig også, at du oplevede en god service hele vejen igennem.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

MAKE nordic

Virkelig glad for mit køb

Virkelig glad for mit køb, der lige er prikken over i’et i mit nye køkken 👍Jeg bruger hylden til mine megamuselmalede krus👍

30. november 2025

Kære Bente

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at hylden passer perfekt ind i dit nye køkken, og hvor lyder det skønt, at den nu danner ramme om dine megamuselmalede krus.

MAKE nordic

Hurtig levering og meget meget flot…

Hurtig levering og meget meget flot møbel 🥰 God kvalitet

27. november 2025

Kære Stine

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både den hurtige levering og det flotte møbel, og at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

6. januar 2025

Kære Jol

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet en hurtig levering. Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse.

God dag til dig!

MAKE nordic

Meget glad for min CUPMUG.

Meget glad for min CUPMUG.
Fint service allround

22. november 2025

Kære Gerardine

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din CUPMUG, og at du har oplevet god service hele vejen igennem.

Fantastisk 🤩

Hurtig levering og fantastisk hylde😍

26. november 2025

Kære Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både den hurtige levering og din nye hylde.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

MAKE nordic

Superflot kvalitets sofa med et super…

Superflot kvalitets sofa med et super flot og enkelt udtryk. Sofaen passer perfekt ind i mit hjem både i størrelse og farve - dette takket være de fine billeder online.
Desuden utrolig hurtig levering hvilket gør ventetiden meget kort og fantastisk service når sofaen er klar til at blive sendt afsted.
Jeg vil til enhver tid og til enhver person anbefale at handle med make Nordic

1. december 2025

Kære Janne

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at sofaen passer perfekt ind i dit hjem, og at billederne online har gjort det nemt at træffe det rigtige valg. Det glæder os også meget, at du oplevede hurtig levering og god service hele vejen frem til afsendelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din anbefaling, det sætter vi stor pris på.

MAKE nordic

Vi har haft en fantastisk oplevelse med…

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Make Nordic, først og fremmest et professionelt og venligt personale, som var gode til at besvare vores spørgsmål til Eik reolen. Der næst nemt at finde en leveringsdato, hvor det passede os at være hjemme. Bedst af alt er selvfølgelig produktet, hvor reolerne Eik fremstå så smukke og tydeligt viser, hvor god kvalitet det er.
Vi har nok fundet vores nye yndlings møbelbrand, hvor vi også har købt vores flotte sofa.

3. december 2025

Kære Malene

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at I har haft en så god oplevelse hele vejen igennem, fra den personlige rådgivning til den fleksible levering. Og hvor er det skønt at høre, at både reolerne og sofaen lever op til jeres forventninger og tydeligt afspejler den kvalitet, vi stræber efter.

Tusind tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse, og hvor er det en fornøjelse at høre, at MAKE nordic er blevet jeres nye yndlingsmøbelbrand.

MAKE nordic

Vi har kun godt at sige om vores…

Vi har kun godt at sige om vores sofabord vi købte hos Make Nordic. Rigtig fine materialer og design. Desuden er deres service rigtig god.

20. november 2025

Kære Ida

Tak for din fine anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at I er glade for jeres sofabord, og at både design, materialer og service har levet op til jeres forventninger. Det sætter vi stor pris på.

Rigtig god dag!