Vi er simpelthen så glade for vores BASECAMP XL Deep Open End sofa. Den er utrolig flot og fantastisk komfortabel. Det dybe siddekomfort gør den perfekt til afslapning, og der er masser af plads... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Her finder du unikke, arkitekttegnede møbler i høj kvalitet. I samarbejde med dygtige designere udvikler vi produkterne med fokus på bærerdygtighed og det gode håndværk. Vi tager toppen af prisen ved at skære unødvendige salgsled fra. Derfor kan du udelukkende købe produkterne hos MAKEnordic.com - og ikke i fysiske butikker eller hos andre forhandlere.
Helgolandsgade 21, 6700, Esbjerg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Alt var som det skulle være. Nem bestilling, god service og vejledning, levering og montering til tiden. Vil helt sikkert anbefale MAKE Nordic 💪🏼

Venlige
Informativ
Gnidningsfri køb og forsendelse
Smukke møbler

Besvarelse fra MAKE nordic
Meget grundig og informativ vejledning i butikken. Det bestilte produkt blev leveret som aftalt uden fejl og mangler.

Besvarelse fra MAKE nordic
En sofa som oser af kvalitet, lækre detaljer, nem at samle og smukt betræk.
Leveringen af sofa og information herom var bare i top👍

Besvarelse fra MAKE nordic
MakeNordic er et helt igennem super brand. De har flotte sofaer til en hvad jeg ville kalde en billig pris. Lise har hjulpet os hele vejen igennem også selvom vi havde behov for at få sofaen til udlandet.
Jeg vil stærkt anbefale firmaet!

Besvarelse fra MAKE nordic
Fantastisk kundeservice i deres showroom, hurtig levering og allervigtigst så er sofaen bare af virkelig god kvalitet.

Besvarelse fra MAKE nordic
Rigtig fin købsoplevelse - lige fra besøg i showroom til levering af sofa. Leveringstid blev overholdt, og det er muligt selv at vælge en leveringsdato, så man er sikker på at være hjemme. Fragtmanden var i øvrigt også meget behagelig og hjælpsom.

Besvarelse fra MAKE nordic
Har elsket vores sofa fra dag 1, men havde en uheldig oplevelse med kvaliteten af betrækket på et par af modulerne. Efter en reklamation, havde vi en konstruktiv dialog med Make Nordic, som kom med en meget tilfredsstillende løsning på vores sag.

Besvarelse fra MAKE nordic
Jeg bestilte min bænk i butikken. Den kom som lovet. Jeg afhentede den & den var lige så dejlig som jeg havde håbet & har brug for.
Venlig informativ service ved bestilling & ankomst som lovet.
Mange tak for en god oplevelse!
Karin Holm

Besvarelse fra MAKE nordic
Virkelig glad for mit køb, der lige er prikken over i’et i mit nye køkken 👍Jeg bruger hylden til mine megamuselmalede krus👍

Hurtig levering og meget meget flot møbel 🥰 God kvalitet

Besvarelse fra MAKE nordic
Meget glad for min CUPMUG.
Fint service allround

Besvarelse fra MAKE nordic
Superflot kvalitets sofa med et super flot og enkelt udtryk. Sofaen passer perfekt ind i mit hjem både i størrelse og farve - dette takket være de fine billeder online.
Desuden utrolig hurtig levering hvilket gør ventetiden meget kort og fantastisk service når sofaen er klar til at blive sendt afsted.
Jeg vil til enhver tid og til enhver person anbefale at handle med make Nordic

Besvarelse fra MAKE nordic
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Make Nordic, først og fremmest et professionelt og venligt personale, som var gode til at besvare vores spørgsmål til Eik reolen. Der næst nemt at finde en leveringsdato, hvor det passede os at være hjemme. Bedst af alt er selvfølgelig produktet, hvor reolerne Eik fremstå så smukke og tydeligt viser, hvor god kvalitet det er.
Vi har nok fundet vores nye yndlings møbelbrand, hvor vi også har købt vores flotte sofa.

Besvarelse fra MAKE nordic
Vi har kun godt at sige om vores sofabord vi købte hos Make Nordic. Rigtig fine materialer og design. Desuden er deres service rigtig god.