Beste Marcellino en Boyd, Ik wil jullie graag bedanken voor de leerzame Makelaars Talent cursus. Ik heb echt veel bijgeleerd en ben dankbaar voor de nieuwe inzichten die ik heb opgedaan. Ik wil o... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De cursus kort geleden afgerond, met heel veel plezier gevolgd, zeer goed alles uitgelegd, via live sessies en soc. media makkelijk vragen stellen. De opleiders zijn super en staan altijd klaar om j... Se mere
Via Makelaars Talent heb ik een verhuurmakelaars cursus gevolgd. Duidelijke cursus die goed inzicht geeft over wat er bij het beroep verhuurmakelaar allemaal komt kijken. In verschillende modules leer... Se mere
Zeer leerzame cursus, niks op aan te merken. Mijn complimenten hoe jullie alles zo goed en makkelijk mogelijk uitleggen, beschikbaar zijn en hulp bieden. Geen moment spijt gehad bij deze cursus,... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Makelaarstalent In deze uitgebreide cursus leiden we je op tot verhuurmakelaar. Na succesvolle afronding ben je in de gelegenheid om bij een leuk kantoor te starten of dit vak zelfstandig uit te voeren. De cursus bestaat uit 8 video modules en begeleidende podcasts, daarnaast bieden we alle benodigde documenten om een snelle start te kunnen maken. Van e-mail templates tot voorbeeld contracten niks wordt overgeslagen. We voorzien je van de benodigde kennis maar laten ook de praktijk van dit mooie vak zien. Kortom een ideale basis voor een nieuwe stap in je carrière.
Kontaktoplysninger
Max Planckstraat 3, 2041 CX, Zandvoort , Holland
- info@makelaarstalent.nl
- makelaarstalent.nl
Leuke cursus
Ik heb in deze periode heel veel geleerd over wat een makelaar inhoud. Heel veel nuttige informatie! Ik vond het een mooie ervaring en kon er zonder problemen doorheen. Plus heb hem ook succesvol kunnen af ronden!
Hele leuke cursus!
Hele leuke cursus waarbij je binnen 8 weken helemaal klaargestoomd bent voor de wereld van verhuur makelaardij!
Een hele fijne cursus
Een hele fijne cursus. Duidelijke lessen en ook heel handig dat je de lessen kan volgen op je eigen tempo en ook weer kan terug kijken!
Cursus tot verhuur makelaar, Aanrader!
Ik heb deze cursus online gevolgd en ben super tevreden.
Naast de super duidelijke filmpjes is er fijn en duidelijk contact en zijn er teams meetings voor vragen en feedback.
Daarnaast is een ook een community waar je vragen kan stellen aan mede cursisten en feedback van hen kan krijgen op de opdrachten.
De website en leer omgeving zijn erg mooi in elkaar gezet en makkelijk te gebruiken.
Ik raad deze cursus zeker aan als je geïnteresseerd bent in de makelarij
TOP CURSUS
Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor de cursus van makelaarstalent. Deze cursus heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft me een buitengewone leerervaring geboden.
Een van de meest opmerkelijke aspecten van deze cursus is de deskundige instructeur. Hun kennis, ervaring en passie voor het onderwerp waren duidelijk merkbaar tijdens elke les. Ze waren altijd bereid om vragen te beantwoorden, extra uitleg te geven en praktische voorbeelden te delen.
Wat deze cursus echt onderscheidt, is de focus op praktische toepasbaarheid. Ik heb de mogelijkheid gehad om de geleerde concepten direct toe te passen in real-life scenario's. Dit hands-on aspect heeft mijn begrip van het onderwerp aanzienlijk verdiept en me in staat gesteld om mijn vaardigheden te ontwikkelen.
Al met al is het een goede cursus en ik zou de cursus iedereen aanraden!
Hele goede cursus met een zeer goed…
Hele goede cursus met een zeer goed team die werkelijk inspireren met hun professionaliteit door toch al op jonge leeftijd ook een waardevolle voorbeeldfunctie te zijn voor het makelaarsvak.
Hele goede cursus!!
Hele goede cursus. Ik heb de afgelopen weken heel veel geleerd van het vak. Ik vond ook dat de modules erg goed in elkaar zaten. Een echte aanrader om deze cursus te volgen!
Deze mannen verdienen een pluim!
Ten eerste chapeau naar iedereen toe en in het bijzonder Marcellino en Boyd, voor het opzetten van deze efficiënte, doelgerichte en informatieve cursus. Deze cursus heeft mij een duidelijk beeld gegeven.
Mijn visie is om eerst twee jaar aan de slag te gaan bij een erkende makelaardij. Binnen deze twee jaren probeer ik meer expertise en controle over deze branche te krijgen. Daarna is de missie en visie om zelfstandig aan de slag te gaan met als eindstation vastgoed op Curacao.
Zelf kom ik uit een grote ondernemende familie. Mijn drive was altijd om anderen te willen helpen, efficiënt omzet proberen te realiseren en vooral plezier hebben in wat je doet en wilt gaan doen. Zo dacht ik ook over de huizenmarkt. Een woning of pand is noodzakelijk voor de mens. Het is je safe space. Of het nou voor werk, leisure of privé gebruik betreft. Immers kan men niet zonder een dak boven zijn / haar hoofd.
Via een kameraad ben ik me steeds meer gaan interesseren in deze branche. Hijzelf werkt als een assistent makelaar. Samen hebben we mooi onder genot van een paar ijskoude biertjes lopen sparren over de makelaardij en vastgoed. Dit opende steeds meer m'n ogen en de realisatie is er dat het mogelijk is om de huizenmarkt in te willen gaan.
Omdat mijn eindstation de vastgoedmarkt wordt, zie ik deze fantastische heren graag weer terug in september voor de nieuwe cursus over de vastgoed. Nogmaals hartelijk dank voor deze cursus en ga zo door! 💪🏻
Makelaars talent! De beste cursus om te leren over makelaardij.
Ik heb sinds wayback altijd interesse gehad in de makelaardij. ik fietste vroeger altijd langs mooie huizen die ik mooi vond en stond daar 15 min lang naar te staren en fantaseren hoe zo een huis wordt gebouwd en denken hoe iemand zo een huis kan krijgen.
Ik ben de 2 heren van makelaars talent super dankbaar dat zij zo een cursus bieden aan mensen.
Veel geleerd, ik ben super geïnspireerd en ontzettend dankbaar. Ik raad de makelaar/ vastgoed liefhebbers om hun tijd te investeren in deze cursus! Slaap niet op jezelf, er gaat een wereld voor je open met een goed service!
Een duidelijke cursus
Een duidelijke cursus waarin je stapsgewijs wordt meegenomen in het verhuurprocedure. De manier van uitleg wordt met praktijkvoorbeelden en filmpjes ondersteunt. Het is ook mogelijk om met de medecursisten in contact te komen en elkaar feedback op opdrachten te geven wat voor extra motivatie zorgt.
Prima cursus!
Prima cursus die je goed op weg helpt naar de functie van verhuurmakelaar!
Super cursus!
Ik heb heel veel van de cursus geleerd, het heeft een goed inzicht gegeven in wat de dagelijkse werkzaamheden van een verhuur makelaar zijn. Ook worden er veel goede tips gedeeld, welke mij echt verder geholpen hebben.
Het team van Makelaars Talent stelt zich professioneel en open op, dit vond ik erg prettig.
Kortom, zeer tevreden dat ik de cursus gevolgd heb, echt een aanrader!!
Zeer leerzame cursus met goede begeleiding
Zeer leerzame cursus, niks op aan te merken.
Geen moment spijt gehad bij deze cursus, terwijl ik voorheen met veel tegenzin elders een cursus makelaar heb gevolgd.
Mijn complimenten.
Het is echt een geweldige cursus
Het is echt een geweldige cursus. Je leert 1 voor 1 alle stappen tot verhuurmakelaar. En na deze opleiding ben je theoretische 100% in staat om gelijk te kunnen beginnen als eigen ondernemen !!!!! Dankjewel makelaarstalent !!!!!!!
Heel informatief en zeer duidelijke…
Heel informatief en zeer duidelijke uitleg.
Aanrader. Snelle manier van leren.
Professionele cursus
Professionele cursus, die je alles van A tot Z leert, wat je moet weten om je eerste stappen te gaan zetten in het vastgoed. Ik zelf had totaal nog geen ervaring, maar ben nu zelfverzekerd genoeg om mijn eerste stappen te gaan zetten in deze branche, met de kennis die ik heb opgedaan bij MakelaarsTalent. Super !
Écht een aanrader, een cursus waar je veel van leert!
Ik heb deze cursus als één van de eerste mogen volgen en ik ben zeer enthousiast over alle informatie die er gedeeld wordt, absoluut een hoop van geleerd.
Goede opstart
Ik ben zeer tevreden met de cursus. Het biedt genoeg kennis en inzicht over het makelaarsvak. De modules zijn helder opgebouwd en de podcasts geven een leuke inkijk van de dagelijkse bezigheden als makelaar. Aanrader wat mij betreft.
Ontzettend blij dat ik mee heb mogen…
Ontzettend blij dat ik mee heb mogen doen met de eerste lichting!
De cursus is overzichtelijk ingedeeld en ook de inhoud is goed.
Bedankt, het heeft mij zeker geholpen met een professionele start.
Ik was op zoek naar een nieuwe…
Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kreeg de kans om deze cursus te starten. Erg leerzame cursus om gelijk te kunnen werken in een heel nieuw vak. Het niveau is goed te doen, ik heb mbo gedaan en is een goede basis om te solliciteren bij een makelaarskantoor.
Læs mere om andre typer anmeldelser.