Maison Flowers Anmeldelser

4,1

I bought a lovely Christmas wreath for my mother's front door .. it arrived hand delivered and beautifully presented! Something she will keep and hang for years to decorate the house Well done Maisonb... Se mere

Per ongeluk verse rozen besteld, deze werden door POSTNL heel lang in de magazijn bewaard (konden niet leveren door personeel te kort). Na 1 week ontvangen, maar de rozen waren al dood omdat ze 1... Se mere

Prachtige bloemen ontvangen! Er was iets misgegaan met m’n bevestingsmail omdat ik een typefoutje had gemaakt. Toen ik belde kreeg ik een super vriendelijke dame aan de telefoon, die het voor me hee... Se mere

Dit was mijn eerste bestelling bij Maison Flowers en helaas ook meteen de laatste. Ik had een specifiek product besteld, maar ontving een ander kleur omdat het door hen niet op voorraad bleek t... Se mere

1. Blomstermarked

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Maison Flowers heeft ruim assortiment luxe flowerboxen. Longlife Rozen & Rozen in verschillende formaten boxen. Stel zelf je cadeau samen.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Top ervaring

Top ervaring, duidelijke communicatie omtrent de levering. Heb de longlife rozen besteld zeer mooi en uniek cadeau.

2. februar 2023

Amazing client service

I am very pleased with the service at MaisonFlowers.nl. They promptly answered my inquiry and I was able to place my order from overseas. The only minus was that the color of flowers we picked was not available for the date requested. However the friendly staff offered a quick suitable replacement. I would definitely order with them again in the future.

23. januar 2023

Minder ontvangen dan besteld

Rozen besteld, op de website stond 11 stuks heb er maar 9 ontvangen. Heb 10€ teruggestort gekregen, beetje karig. Had meer service en oplettendheid verwacht. Mocht je willen bestellen let dus goed op

10. januar 2023

Op de foto zag het anders eruit dan in…

Op de foto zag het anders eruit dan in het echt. Ik was erg verbaasd dat het zo duur is voor wat ik heb ontvangen jammer.

De doos is echt klein en als je de roos neerzet valt het zo om. De roos zelf is geknipt en ook in een soort van oase erin geprikt.

11. januar 2023

Besvarelse fra Maison Flowers

Wat vervelend om te horen. Ik heb het even in ons systeem nagekeken. Zo te zien gaat het om een baby velvet flowerbox met een rode longlife roos. Zouden wij mogen vragen wat er anders uitziet als op de site? Dit hebben wij namelijk nog niet eerder gehoord. Alle producten die op de site worden weergegeven, worden ook zo verstuurd. Wij horen het graag!

De beste service die je kan krijgen en…

De beste service die je kan krijgen en betrouwbaar kwa afspraken.
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen je bent geen nummer maar echt een klant

22. december 2022

Besvarelse fra Maison Flowers

Wat super lief, bedankt voor de leuke review! :)

Belachelijke prijs-kwaliteitverhouding

het is niet dat de communicatie met het bedrijf slecht liep of dat er iets vreselijk slecht ging,
Het gaat hier meer om de prijs-kwaliteitverhouding die in mijn ogen belachelijk hoog is opgesteld.

voor 180 euro verwacht je toch iets speciaals.
Wat je krijgt is een kleine box met een paar bloemen en goedkoop ingepakt met wat doorzichtige folie en een rood draadje .

zeer teleurgesteld bij het zien van het daadwerkelijke product

12. november 2022

Hi Azzeddine,

Wat vervelend om te horen en jammer dat het tegenviel. Ik zie in ons systeem dat er een hart box is besteld gevuld met donkerblauwe longlife rozen. Dit zijn echte rozen, alleen bewerkt, waardoor ze een houdbaarheid hebben van 1-3 jaar.

De boxen worden altijd netjes ingepakt in cellofaan (doorzichtig folie) zodat het een leuk cadeautje is om te geven. Wij hebben hier de afgelopen 7 jaar nog nooit iets over gehoord dat de boxen goedkoop zijn ingepakt. Wij doen hier altijd ons best op en pakken het leuk in met meerdere lintjes.

Wij hopen alsnog dat er met veel plezier heel wat jaartjes van de box wordt genoten.

Prachtige longlife rozen super…

Prachtige longlife rozen super kwaliteit en in het begin ruiken ze ook nog een beetje naar rozen.
Na rond 4 jaar nu aan toe om uit te wisselen, de vierkante zwarte box is net nieuw en daar kan ik of verse bloemen erin doen of kunstbloemen erin helemaal happy.
Dank je wel Maison Flowers!
Patrizia Bianco

19. november 2022

Prachtige longlife rozen

Prachtige longlife rozen! Heb al vaker besteld bij Maison Flowers en ben keer op keer tevreden. De rozen blijven er prachtig uitzien, ookal heb ik ze al een aantal jaren - het is het geld dus meer dan waard. De levering gaat snel is mijn ervaring, de bestelling was iedere keer binnen 2 werkdagen bezorgd. Heb ook weleens een bestelling afgehaald, wat ook vlot ging en werd daarbij geholpen door vriendelijke medewerkers.

3. november 2022

Top service

Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen door Mandy Verkaik. Ze was zeer geduldig en behulpzaam. Tot Service

30. september 2022