Maison Flowers Anmeldelser

4,1

I bought a lovely Christmas wreath for my mother's front door .. it arrived hand delivered and beautifully presented! Something she will keep and hang for years to decorate the house Well done Maisonb... Se mere

Per ongeluk verse rozen besteld, deze werden door POSTNL heel lang in de magazijn bewaard (konden niet leveren door personeel te kort). Na 1 week ontvangen, maar de rozen waren al dood omdat ze 1... Se mere

Prachtige bloemen ontvangen! Er was iets misgegaan met m’n bevestingsmail omdat ik een typefoutje had gemaakt. Toen ik belde kreeg ik een super vriendelijke dame aan de telefoon, die het voor me hee... Se mere

Dit was mijn eerste bestelling bij Maison Flowers en helaas ook meteen de laatste. Ik had een specifiek product besteld, maar ontving een ander kleur omdat het door hen niet op voorraad bleek t... Se mere

1. Blomstermarked

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Maison Flowers heeft ruim assortiment luxe flowerboxen. Longlife Rozen & Rozen in verschillende formaten boxen. Stel zelf je cadeau samen.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super mooie bloemen voor moederdag…

Super mooie bloemen voor moederdag besteld. Eerst dacht ik dat ze niet op tijd zouden binnen komen door PostNL, maar toch zaterdags 1 dag voor moederdag geleverd en wauw wat waren ze mooi! Aangezien mijn moeder is overleden, ze naar mijn vader gebracht en ook die vond ze echt prachtig. Heel blij mee!

14. maj 2021

Contact is meer dan 5 sterren 🌟

Contact is meer dan 5 sterren 🌟, omdat men nog niet bekend is met longlife bloemen 🌷 is het misschien wel handig om een kringetje of kruisje etc aan te geven welke bloem je ontvangt.
Ik heb het naar iemand anders gestuurd en gevraagd bij ontvangst even te appen zodat ik extra info kon geven en dat zij weer kon aanbieden aan degene voor wie was. Ik had en heb deze mogelijkheid. Het zijn bloemen met EXTRA gebruiksaanwijzing. Maar wel extra sterren ⭐️

11. maj 2021

Longlife-rozen

Heb longlife-rozen besteld. Kwamen netjes verpakt in een doos op de afgesproken dag. Rozen zien er gaaf uit en hebben ook nog een soort luchtje. Ook is er de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen, deze was netjes op een glanzend kaartje gedrukt. De ontvangers waren er erg blij mee!

11. maj 2021

Geld niet waard

Mooie rozen, maar box beschadigd aan meerdere kanten. Voor een enorme prijs verwacht je meer. Prijs/kwaliteit verhouding niet in balans.

26. april 2021
Maison Flowers-logo

Besvarelse fra Maison Flowers

Hi Tomi, dat is niet de bedoeling. De box mag zeker niet beschadigd zijn. Zou je ons een mailtje willen sturen? Dan gaan we het natuurlijk netjes met je oplossen.

Een glimlach op haar gezicht

De laatste tijd heb ik contact met een meisje en we bellen elke avond aan de telefoon. We kijken dan een film en praten over van alles en nog wat. Ik kan niet tegen mezelf liegen, ik vind haar leuker dan gepland. Ik vroeg aan haar welke kleur rozen ze mooi vond. Ze zei dat ze roze en rood mooi vindt. Ik dacht gelijk aan Maison Flowers en hun mooie kleurrijke aanbod van rozen. Ik heb deze 2 kleuren dan ook besteld in een lifelong box en naar haar adres verstuurd. Ze was er erg blij mee! En ze waren prachtig. Ik wil Maison Flowers van harte bedanken hiervoor. Zonder jullie had ik niet een glimlach op dr mooie gezicht kunnen zetten. Dit meisje is de personificatie van dergelijke mooie rozen. Bedankt 🌻

9. april 2021

Een prachtige box met rozen !!

Een prima site waar je een goede eerste indruk krijgt van de beschikbare rozen pakketten. Ook telefonisch contact met een zeer enthousiaste en kundige medewerker. Er hangt wel een prijskaartje aan, maar uiteindelijk een prachtige box met rozen gekregen. De jarige was er heel blij en enthousiast over, Ik heb echt het vertrouwen dat ze er nog minimaal een jaar plezier van heeft.

8. april 2021

Ik vind tussen 3 en 4 sterren

Ik vind tussen 3 en 4 sterren
Niet wat betref, het verzenden of bezorgen dat is prima
Maar steeltje is wel erg kort waardoor ,weinig andere mogelijkheden dan in doosje late zitten en die vind ik zeer aanwezig jammer want het gaat over de roos de roos in een ,of onder glas zetten is het steeltje net te kort

17. marts 2021

Fantastische service

Duidelijke site. Bestelde bloemen werden de aangegeven dag bezorgd. Helaas hield de pakketdienst geen rekening met de grote zilveren pijlen hoe de doos gehouden moest worden, maar desondanks was het zo goed ingepakt dat de bloemen ook dit hebben overleefd.
Bloemen staan zeer mooi, doos is ook zeer mooi. Zeker waar voor je geld.

10. marts 2021