Maisondechaleur Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,1

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Communication inexistante et qualité médiocre

Seche-serviettes commandé, quelques jours après je reçois un email de la maison mère allemande "Ada Commerce" me demandant si j'accepterais une livraison partielle sans autre précision.
Je demande donc par email ce que signifie livraison partielle vu que je n'ai commandé qu'un seul sèche-serviettes, pas de réponse. Je recontacte 3x maisondechaleur ainsi que la maison mère, pas de réponse. Puis aujourd'hui je reçois le produit complet.
Et là nouvelle déception, les tubes de liaison se défont ils ne sont pas fixés / soudés correctement. Donc mauvaise qualité. Une grosse déception de A à Z.
Je n'essaye même plus de les contacter concernant ce problème, je sais que je ne recevrai pas de réponse.

La société m'a contacté et va remplcer le sèche-serviettes, donc à suivre. Ceci améliore ma perception du service.

23. marts 2026

Advance payment taken and no item recieved

Advance payment taken – delivery promises repeatedly broken

I paid €283.99 in advance for my order of an electric towel radiator on 15th January 2026.The money was taken immediately.
11 days later, I recieved an email to say the unit I had ordered and been sold was out of stock and it would be back in stock mid-February 2026!
Fast forward, mid February, informed unit out of stock for another 1-2 months...an alternative was proposed and a refund of 15% of my original cost.
I told them to ship the alternative radiator, apparently it was available and according to their website , items are ...
PURETE electric towel warmer without fluid, chrome, 60 x 100 cm
(20 Reviews)
Hot towels in 10 minutes – Instant comfort, zero waiting
Gentle, enveloping warmth – Your cocoon after every shower
Smart thermostat – Perfect temperature, always
Visible savings – Lower bill, maximum comfort
Elegant chrome design – Your bathroom enhanced
Express installation – Ready in 30 minutes flat
Dimensions (width x height)

60 x 100 cm
€652.99 €343.99 -47.32%
VAT included. Free delivery. Delivered to your door in 2-3 days.

I have still not reciieved the towel radiator or any shipping confirmation and have repaeatedly tried to contact their customer service team, which is only contactable via email, I have had no recent response or information.

Taking full advance payment while failing to deliver the agreed goods and repeatedly providing misleading information raises serious questions about how customer payments are handled.

Based on my experience, I strongly advise others to not place an order with this company or its other brands selling the same items online.

15. januar 2026

Er dette din virksomhed?