Het bestellen ging gemakkelijk. Een duidelijke site met veel keuze. Helaas zijn we nu twee weken verder maar nog steeds niets ontvangen. Telefoon wordt niet opgenomen.
De kleding zit zeer comfortabel en ben er erg tevreden over. Alleen de mouwen hadden iets langer gemogen.
Het was de goedkoopste die ik kon vinden in dit model ,alleen hoop ik dat die even groot is als die andere die ik heb maar hij lijkt er wel op
,Hett moet toch van hoge kwaliteit zijn als er zulke kortingen geboden worden hoop hier mee mijn wensen te hebben weergegeven. Groet,Math
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
It was easy and fast
Net wat besteld
Net wat besteld, ging heel gemakkelijk, krijg meteen email voor bevestiging.
Comfortabel
De bestelling ging heel makkelijk en…
De bestelling ging heel makkelijk en een hele mooie korting
Dit is een dropshipper
Dit is een dropshipper, ik heb op 24 september sneakers besteld en als ik de track en trace link gebruik, zie ik dat ze nog steeds in transit in China staan.
Easy to order and fast delivery
Easy to order and fast delivery. Thanks!
Het was vrij makkelijk een bestelling…
Het was vrij makkelijk een bestelling te plaatsen.
Nu nog wachten op de levering en het bestelde item.
Snelle verzending.
Snelle verzending.
Mooi en goed verpakt.
Mooie kwaliteit
Maat opgemeten via matentabel en gelijk…
Maat opgemeten via matentabel en gelijk goede maat besteld. Binnen 1 minutt bevestiging.
het was heel gemakkelijk om te bestellen
Het was de goedkoopste die ik kon…
Ik ben heel benieuwd hoe het aan komt…
Ik ben heel benieuwd hoe het aan komt ziet er heel schattig uit! Mooi kleurtje ook
Vandaag besteld. Over een maand inhuis?
Echt jammer. Ik blijf er maar intrappen. Nederlands adres maar zit alweer een week te wachten op een tas. Had deze graag mee op reis genomen
Duidelijk website makkelijk bestellen.
Duidelijk website makkelijk bestellen.
Wat betreft de levering daar kom ik op terug zodra mijn bestelling binnen is.
levering duurt weken
Misschien handig om er bij te vermelden dat de levering weken kan gaan duren. Ik was in de veronderstelling dat ik bij een Nederlands bedrijf had gekocht. Het komt uit China...Als ik dit had geweten had ik hier nooit besteld!!!! Nu maar hopen dat ik het ooit nog ga ontvangen!