MAIS OUI Anmeldelser

4,5

Het is telkens een plezier om te shoppen bij Mais Oui. Prachtige stuks. Basic toppers en opvallendere stukken. Een assortiment van kledij van Mais Oui, geeft je de mogelijkheid naar hartenlust te comb... Se mere

Recent ontdekte ik jullie webshop en heb dan ook snel mijn eerste bestelling geplaatst. Ik had nog enkele vragen rond de maten en werd snel en vriendelijk geholpen via Instagram. Mijn pakketje werd sn... Se mere

Livraison rapide, réponse rapide et aucun problème de retour. Dommage qu'il faille s occuper soi même du retour, c est le seul point négatif.

Via internet verliep de bestelling zonder problemen en toen ik op zaterdag het pakket kwam ophalen in de winkel stond het al klaar, wisten ze wie ik was én zat er een kaartje bij alsook een snoepje én... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. også i
  3. Butik med modetilbehør
  4. Skobutik

Mais Oui is een Belgische webshop met mode voor de hedendaagse vrouw. We kiezen voor duurzame merken en beleving door op regelmatige basis pop-ups te openen. Wij zijn Charlotte & Emmanuelle, zussen. We delen een passie voor mode en lifestyle.

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Top service

Persoonlijk advies ivm maat, unieke stukken, mooie kwaliteit en snel thuis geleverd!

4. maj 2024

Prima service en gevolg

J'ai fort apprécié le service de MAIS OUI. L'article était conforme à ce que j'avais commandé. Avec un bon suivi, j'ai rapidement réceptionné mon colis.
Pour le retour idem, j'ai reçu un mail et le remboursement a été rapide.

19. april 2024

Besvarelse fra MAIS OUI

Merci Patricia de votre retour positif! Belle journée.

Mooie kwaliteit

Heel blij met mijn aankoop. Mooie kwaliteit, eerlijk product.
Vlotte en snelle levering.

23. april 2024

Besvarelse fra MAIS OUI

Dank je wel Nina voor de fijne positieve review!

Super snelle service

Super snelle service
Correcte en eerlijke info over kleedje die ik wou
Super leuke pakketjes om te krijgen

10. april 2024

Besvarelse fra MAIS OUI

Dank je wel Charlotte voor je fijne lieve review! x

Super service en kwaliteit!

Na een online aankoop van een rok uit de solden die iets te strak zat, werd via de chat bevestigd dat een grotere maat opzij gelegd werd voor me. Ik ben heel tevreden over die vlotte en vriendelijke service en natuurlijk over de mooie rok die me nu wel past!

6. januar 2024

Dank je wel Lieve!

Tevreden klant

Vlotte levering. Goeie en vriendelijke communicatie. Attente kortingsbon

3. januar 2024

Top!

Mooie items, snelle levering en persoonlijke opvolging van de bestelling! Aanrader!

16. december 2023

Fijne ervaring

Fijne, persoonlijke aanpak
Mooie collectie!

25. november 2023

Besvarelse fra MAIS OUI

hey Katrien, bedankt om deze fijne review na te laten. groetjes Emmanuelle & Charlotte

Super vlot besteld

Super vlot besteld, om vrijdag besteld en op maandag ontvangen. Mooie kwalitatieve kledij en alles paste perfect.

29. september 2023