Välsydda gardiner i fin linneväv. Fick fantastiskt bra hjälp med planering (och även en liten justering) av väldigt trevlig och tillmötesgående personal.

Det började med en kontakt med Markisol. En trevlig Anton Persson som gav oss adressen till er. Vi lade en beställning hos er och leveransen gick bra. Tyvärr visade det sig att en av rullgardinerna v... Se mere

Vi köpte 7 motoriserade rullgardiner för att försöka vara förberedda för nästa sommar, samt självklart kunna sova lite längre trots öster-fönster... Beställningen var enkel, jag ställde några f... Se mere

Mycket nöjd med min elektriska rullgardin. I det övre prissegmentet jämfört med andra tillverkare men eftersom den tillverkas efter exakta mått så kompenserar det för priset. Produktionstiden var sna... Se mere

1. Gardinproducent og -leverandør
  2. Gardinbutik
  3. Marked for byggematerialer
  4. Sengetøjsforrretning
  5. Butik med udstyr til vinduesbehandling

Mairo är ett svenskt designföretag som designar, tillverkar och säljer produkter för heminredning, främst i form av olika textilprodukter.

4,8

Det var snabb leverans

Det var snabb leverans och relativt lätt att installera! Instruktionen för installation kan anses vara knapphändig men är förståelig oavsett.

25. januar 2023

Hej Johannes!
Vad kul att du är nöjd, vi uppskattar och tar till oss all feedback. Tack för ditt omdöme!

Med Vänliga Hälsningar, Mairo

Välsydda måttbeställda panellängder i…

Välsydda måttbeställda panellängder i fin kvalitet. Trevligt och professionellt bemötande. Mycket snabb leverans.

21. december 2022

Hej Lena!
Vad kul att du har haft en bra köpupplevelse hos oss, vi uppskattar ditt fina omdöme!

Med vänliga hälsningar, Mairo

Bra kvalitet

1. januar 2023

Hej Gabriella!
Vi på Mairo värderar hög kvalité i våra produkter, vad kul att höra att du gillade det du beställde! Tack för dina fina ord.

Med vänliga hälsningar, Mairo

Mycket nöjd

Köpte en oljeduk men kunde bara beställa i hela meter, så beställde 3m. Behövde dock bara 2,40m och efter mycket snabbt svar så löste Mairo det jättesnabbt.

9. januar 2023

Hej Helene!
Vi är glada att höra att du har fått en bra köpupplevelse hos oss, tack för ditt omdöme!

Allt gott, Mairo

Vi beställde 3 hissgardiner som skulle…

Vi beställde 3 hissgardiner som skulle hänga bredvid varandra. Vi påtalade i samband med beskrivningen att det var viktigt och kritiskt för oss att de samtliga gardinernas vågräta lattor skulle komma på samma höjd. När gardinerna levererades och sattes upp skiljde det så mycket som 4-5 cm i höjd på dessa vågräta linjer. Det ser helt enkelt inte bra ut alls.

13. december 2022

Besvarelse fra mairo.se

Hej Ulla! Jag är ledsen att dina hissgardiner inte blev riktigt som du förväntade dig. Om jag förstår det rätt så bör du ha fått dom omsydda nu så jag hoppas att allt blir bra och du blir nöjd 👍
Du är alltid välkommen att höra av dig till vår support om du har fler funderingar så hjälper vi till så gott vi kan!

Fin linnegardin enligt mina mått

Helt enligt mått och verkar vara välsytt samt fint tyg. Dock fick jag göra en egen slags upphängning då det som följde med inte passade för min fönsternisch då jag ville ha den diktan och inte utstickande. Men det gick bra ändå och är på det hela nöjd med resultatet.

3. december 2022