Super service og kvalitet!
Super service og min NORA-top sidder lige som den skal. Og så er den så blød!! Leveringen gik stærkt og kommunikationen med Mahila the label er nem via Instagram. Kan KUN anbefales.
PS: toppen er stadig pæn efter vask!
PS: toppen er stadig pæn efter vask!
Mahila The Label leverer super god kvalitet, lækre materialer og flotte og feminine produkter. Jeg bestilte min Nora top over Instagram og fik leveret indenfor en uge. Jeg følte mig meget tryg ved handlen og der var god kommunikation hele vejen igennem. Det kan klart anbefales at bestille hos dem!
Jeg har købt en kjole hos Mahila the label. Kjolen er smuk, i god kvalitet og er tilmed helt fantastisk behagelig at have på. Samtidig er service helt i top - kan varmt anbefale at handle hos Mahila the label 🙏🏼
Virkelig smukt og lækkert tøj med de fineste detaljer i en skøn kvalitet. Jeg er så glad for min kjole - pasformen er perfekt, og jeg kan bare se og mærke, at det er en kjole, der er kælet for!
Har købt kjolen og den er bare så fin. Perfekt pasform og det lækreste materiale. Kan kun give dem mine bedste anbefalinger.
Jeg har lige modtaget den fineste kjole fra Mahila the label! Vildt smukt og komfortabelt design :-) Køber gerne derfra igen!
Alt fra service til design til kvalitet er helt i øjet. Jeg glæder mig til at skulle bestille flere kjoler fremover.
Og glæder mig særligt til at have Viola kjolen på til bryllup!
Dejligste sommerkjoler!
Jeg købte en LILA-kjole som gave til min søster, og fik den bedste betjening.
Da min søster er lidt højere, fik jeg også syet fem centimeter ekstra på i længden som en service.
Hele processen fungerede og der var god og hurtig kommunikation.
Og så er kjolerne jo bare sindssygt lækre!
Mahila laver de fineste styles med masser af feminine detaljer, og deres service er i top! Jeg har købt modellen Lila og både pasform og kvalitet er fremragende! Kan varmt anbefale brandet. 👌🏻🌸