Magnus & Friends Surf Lodge Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Magnus&friends var en upplevelse! Allt från fantastiska surfinstruktörer som fick upp oss på brädan redan första lektionen till den otroligt gulliga personalen på lodgen som fixade jättefina och goda... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supertrevliga, hjälpsamma och goa! Rent och fräscht, lyhörda för önskemål och god frukost + middag. Mycket bra instruktörer, trygga och glada! Kan varmt rekommendera det, jag skulle lätt åka dit ige... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det här var sjätte gången(!) jag var hos Magnus & Friends. Som vanligt en riktigt skön upplevelse med nya människor, schysst och hjälpsam personal och givetvis dessa fantastiska instruktörer som ste... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supertrevligt ställe med jättefina omgivningar och schyssta surfinstruktörer som verkligen bryr sig om varje individ. Personalen är omtänksam och engagerade och stämningen är alltid på topp! Rekomende... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Adventuresport
  3. Feriebolig
  4. Arrangør af udendørsaktiviteter
  5. Sportsrejsebureau
  6. Surferundervisning

Skrevet af virksomheden

EN SURF LODGE UTÖVER DET VANLIGA. Magnus & Friends är ett svenskt surfcamp i Baleal, Portugal, där surf, gemenskap och härliga upplevelser står i centrum. Hos oss hittar du omtänksamt paketerade surfresor för både nybörjare och erfarna surfare – oavsett om du reser själv, med vänner, som par eller med familjen. Våra surfresor till Portugal kombinerar surflektioner i små grupper med god mat, gemensamma middagar, after-surf, aktiviteter och tid för återhämtning. Här får du möjlighet att utvecklas i surfingen, träffa nya människor och samtidigt njuta av en aktiv semester nära havet. Baleal är en av Portugals mest uppskattade surfdestinationer och erbjuder flera surfspots på gångavstånd. Det gör området perfekt för både dig som ska surfa för första gången och dig som redan har erfarenhet. Vår surf lodge ligger nära stranden, restauranger, caféer och allt du behöver för en avslappnad surfsemester. Hos Magnus & Friends välkomnar vi gäster i alla åldrar och på alla nivåer. Många kommer hit själva och åker hem med nya vänner, nya surfminnen och en stark längtan tillbaka. Är du redo för din nästa surfresa? Upptäck vårt surfcamp i Portugal och boka ditt nästa surfäventyr med Magnus & Friends.

Magnus & Friends Surf Lodge

Skrevet af virksomheden

Vi älskar att överträffa våra gästers förväntningar!
Säg ja till livet! Upplev vårt Surfcamp i Portugal med proffsiga instruktörer och trevligt boende vid havet. Och självklart störtskön stämning!

Kontaktoplysninger

Promotion box for Magnus & Friends Surf Lodge

SURFA I PORTUGAL

Följ med till vårt surfcamp i Baleal - njut av surf och gemenskap

Fremragende

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

58 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Alla kan surfa

Magnus and friends är inbjudande för alla! Varesig du har surfat förut eller aldrig hållt i en bräda kommer du få hjälp av grymma instruktörer som verkligen gör upplevelsen fantastisk. Dessutom får man träffa underbara människor utanför surflektionerna.

22. oktober 2023

Hej David!
Tack för din fina recension! Vi blir så glada över att du tycker våra instruktörer är lika grymma som vi gör.

Magnus & friends

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hade gärna stannat längre!

Alla på Magnus och friends var kanon och väldigt hjälpsamma om du behöver. Fanns alltid någon att fråga om stort som smått. Rymligt hus med mysig bakgård att hänga på! Surflektionerna var i mindre grupper med instruktörer som var oerhört proffsiga och pedagogiska. Hade gärna stannat längre!

15. oktober 2023

Hej Emma!
Tack för din fina recension! Vi blir så glada över att du haft en bra vistelse här hos oss. Det var fantastiskt kul att ha er här!

Magnus& friends

Grym helg

Riktigt bra surfinstruktör och en väldigt hemtrevlig Villa med god frukost!

13. oktober 2023

Hej Sara!
Vi blir så glada över att du hade en fin vecka! Det var fantastiskt kul att ha er här!

Magnus& friends

Drömmig surf-resa!

Var mycket nöjd med min förra resa med M&F. Drömmigt upplägg med proffsig och pedagogisk coach. Lyxig frukost och mysigt boende. Nu har jag bokat ny resa mot den nya destinationen! Längtar!

16. juli 2023

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge

Hej Mimmi! Vad härligt att höra att du är nöjd. Vi ser fram emot att surfa tillsammans på Fuerteventura. Vi längtar också! 🏄‍♂️☀️
Magnus & friends

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har precis haft en fantastisk vecka med…

Har precis haft en fantastisk vecka med Magnus and friends tillsammans med två tjejkompisar , boendet , frukost men framför allt vill jag hylla instruktörerna vilka proffs ! Tålamod med en nybörjare som jag uppmuntrade och pedagogiska jag känner mig väl omhändertagen och jag kommer garanterat tillbaka för mer gröna vågor ! 🏄‍♀️🧡

24. september 2023

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge

Hej Caroline! Vad roligt att ni hade det bra hos oss. Ni är alltid varmt välkomna tillbaka 🏄.

Mvh Teamet på Magnus & friends

Kanonbra surf

Kanonbra surf, bra gäng att hänga med. Lika bra som förra gången.

17. maj 2023

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge

Tack snälla för det fina omdömet! Underbart att du trivdes lika bra som förra gången! Varmt välkommen tillbaka snart igen!
Allt gott
Mangus Haglund
Magnus & friends surfcamp

Fantastiskt trevlig personal

Fantastiskt trevlig personal. Väldigt bra upplägg för att lära sig surfa. Mysigt boende.

25. juni 2023

Hej Claus!

Vi blir så glada att ni hade en fin vecka! Det var fantastiskt kul att ha er här!

Varmt välkomna tillbaka närhelst ni vill!

Soliga hälsningar,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vår surfvecka med Magnus@friends var…

Vår surfvecka med Magnus@friends var fantastiskt bra!
Boende, miljön, havet, surkursen, alla mysiga o trivsamma medarbetare, utflykter, frukostar (speciellt alla goda äggröror) och inte minst våra härliga surfkamrater var toppen!
Dessutom vill jag slå ett slag för att stanna ett par extra dagar i Portugal o kika runt.

11. juni 2023

Hej Martin!

Tusen tack för det fina omdömet! Det var så kul att ha er här!

Hoppas att vi ses snart igen, ni såå välkomna tillbaka :)

Trevlig personal

Trevlig personal, bra bemötande och tydlighet!

21. maj 2023

Hej Amanda!

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada över att höra att du hade en fin vecka :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Engagerad och riktigt genuin personal

Engagerad och riktigt genuin personal! En kanonupplevelse för hela familjen.

15. august 2022

Hej Karolina!

Stort tack för ditt omdömde! Härligt att höra att ni är så nöjda :)

Varmt välkomna tillbaka!

Personalen var fantastisk

Personalen var fantastisk! Roliga och hjälpsamma! Visade oss runt Baleal!
Grym service! Upplägget med schemat var kanon! Möjligheterna för olika utflykter fanns, men vi kände inte att vi behövde det då allt på plats var helt perfekt! ☺️
10/10 kommer tillbaka!

24. april 2023

Hej Jacob!

Wow! Vilken review - tusen tack!
Superkul att ha hela gänget här :) Vi ser fram emot att surfa med er igen!

Hälsa alla!
/ Julia, Magnus & friends

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Personal och surfinstruktörer gjorde…

Personal och surfinstruktörer gjorde upplevelsen till en upplevelse utöver det vanliga.

28. april 2023

Hej Robert!

Tusen tack för ditt omdöme! Så kul att ha er här :)
Varmt välkomna tillbaka!

Hej Joakim!

Tack för ditt omdöme! Ska bli så kul att surfa med er!

Soliga hälsningar,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klockrent på alla fronter!

2. april 2023

Hej Johan!

Så härligt att ha er här! Tack snälla för omdömet!

Varmt välkomna tillbaka :)

Ensam förstagångssurfare!

Jag reste själv & hade aldrig surfat innan. Blev så fint bemött & kom snabbt in i resten av gänget! Trevlig personal som alltid såg till ens bästa. Surfinstruktörerna var superbra, väldigt pedagogiska & trygga! Hade inte kunnat få en bättre första-surf-upplevelse!! Kan varmt rekommendera Magnus & friends! :)

7. april 2023

Hej Ellen!

Tusen tack för ditt omdömde!
Vilken härlig weekend det var och vilket gäng!

Kul att höra att du är så nöjd med din första surfupplevelse och vi längtar efter att få surfa med dig igen :)

Allt gott,

Bra bemötande

Trevlig och snabb kundservice

27. februar 2023

Hej Filippa!

Tusen tack för ditt omdöme!
Vi ses i sommar :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kände mig som hemma, fast med nybakat bröd varje morgon...

Jag bodde tre månader hos Magnus & Friends och kände mig alltid väl omhändertagen. Både campmedarbetare och surfinstruktörer är väldigt måna om att deras gäster och elever ska få en så bra upplevelse som möjligt och hela atmosfären kändes positiv och avslappnad. Jag kommer gärna tillbaka!

Och ja, jag saknar den fantastiska frukosten och det nybakade brödet från Doce dia... kan ni skicka en burk av jordnötssmöret också? ;D

//Linnea

9. februar 2023

Hej Linnea!

Vilket äventyr! Så himla roligt att ha dig här! Vi längtar tills att vi får surfa med dig igen! :)

Varmt välkommen tillbaka till vågorna (och bästa bästa jordnötssmöret)

Julia

Bra service

Bra service, svarar snabbt

17. januar 2023

Hej Cornelia!

Tusen tack för ditt omdöme! Ska bli så roligt att surfa med er :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tack för ännu en fantastisk vecka i…

Tack för ännu en fantastisk vecka i Baleal Magnus & friends! Hela familjen är hooked på surfning tack vare era proffsiga instruktörer som ser vad som händer i varje stor och liten surfares kropp och knopp!! …vad som behövs just där och då för att man ska ha kul och utvecklas. Boendet är bekvämt och frukosten yammy. Sist men inte minst en stor eloge till all supertrevlig personal på campet! Jag kallar er gärna för friends :)
Vi kommer tillbaka!

7. januar 2023

Hej Henna!

Tusen tack för de fina orden! Det har varit så kul att surfa med er och vi längtar redan till sommaren :)

Vi ses snart igen, friends!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kunniga och proffsiga surfinstruktörer…

Kunniga och proffsiga surfinstruktörer som metodiskt lär ut och individanpassar feedback. Övrig personal är mycket trevlig och hjälpsam, måna om att man ska trivas och lära känna andra i gruppen. Allt är noga planerat och välordnat med en skön avslappnad stämning.

31. december 2022

Hej Anton!

Tack för ditt omdömde! Det var så kul att ha er här!
Vi ser fram emot att surfa med er i sommar igen :)

Hälsa familjen!

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.