Magnus&friends var en upplevelse! Allt från fantastiska surfinstruktörer som fick upp oss på brädan redan första lektionen till den otroligt gulliga personalen på lodgen som fixade jättefina och goda... Se mere
Virksomheden har svaret
Supertrevliga, hjälpsamma och goa! Rent och fräscht, lyhörda för önskemål och god frukost + middag. Mycket bra instruktörer, trygga och glada! Kan varmt rekommendera det, jag skulle lätt åka dit ige... Se mere
Virksomheden har svaret
Det här var sjätte gången(!) jag var hos Magnus & Friends. Som vanligt en riktigt skön upplevelse med nya människor, schysst och hjälpsam personal och givetvis dessa fantastiska instruktörer som ste... Se mere
Virksomheden har svaret
Supertrevligt ställe med jättefina omgivningar och schyssta surfinstruktörer som verkligen bryr sig om varje individ. Personalen är omtänksam och engagerade och stämningen är alltid på topp! Rekomende... Se mere
Virksomheden har svaret
EN SURF LODGE UTÖVER DET VANLIGA. Magnus & Friends är ett svenskt surfcamp i Baleal, Portugal, där surf, gemenskap och härliga upplevelser står i centrum. Hos oss hittar du omtänksamt paketerade surfresor för både nybörjare och erfarna surfare – oavsett om du reser själv, med vänner, som par eller med familjen. Våra surfresor till Portugal kombinerar surflektioner i små grupper med god mat, gemensamma middagar, after-surf, aktiviteter och tid för återhämtning. Här får du möjlighet att utvecklas i surfingen, träffa nya människor och samtidigt njuta av en aktiv semester nära havet. Baleal är en av Portugals mest uppskattade surfdestinationer och erbjuder flera surfspots på gångavstånd. Det gör området perfekt för både dig som ska surfa för första gången och dig som redan har erfarenhet. Vår surf lodge ligger nära stranden, restauranger, caféer och allt du behöver för en avslappnad surfsemester. Hos Magnus & Friends välkomnar vi gäster i alla åldrar och på alla nivåer. Många kommer hit själva och åker hem med nya vänner, nya surfminnen och en stark längtan tillbaka. Är du redo för din nästa surfresa? Upptäck vårt surfcamp i Portugal och boka ditt nästa surfäventyr med Magnus & Friends.
Skrevet af virksomheden

Travessa Pedras Muitas 5, 2520-061, Ferrel, Portugal

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Magnus and friends är inbjudande för alla! Varesig du har surfat förut eller aldrig hållt i en bräda kommer du få hjälp av grymma instruktörer som verkligen gör upplevelsen fantastisk. Dessutom får man träffa underbara människor utanför surflektionerna.

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Alla på Magnus och friends var kanon och väldigt hjälpsamma om du behöver. Fanns alltid någon att fråga om stort som smått. Rymligt hus med mysig bakgård att hänga på! Surflektionerna var i mindre grupper med instruktörer som var oerhört proffsiga och pedagogiska. Hade gärna stannat längre!

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Riktigt bra surfinstruktör och en väldigt hemtrevlig Villa med god frukost!

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Var mycket nöjd med min förra resa med M&F. Drömmigt upplägg med proffsig och pedagogisk coach. Lyxig frukost och mysigt boende. Nu har jag bokat ny resa mot den nya destinationen! Längtar!

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Har precis haft en fantastisk vecka med Magnus and friends tillsammans med två tjejkompisar , boendet , frukost men framför allt vill jag hylla instruktörerna vilka proffs ! Tålamod med en nybörjare som jag uppmuntrade och pedagogiska jag känner mig väl omhändertagen och jag kommer garanterat tillbaka för mer gröna vågor ! 🏄♀️🧡

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Fantastiskt trevlig personal. Väldigt bra upplägg för att lära sig surfa. Mysigt boende.

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Vår surfvecka med Magnus@friends var fantastiskt bra!
Boende, miljön, havet, surkursen, alla mysiga o trivsamma medarbetare, utflykter, frukostar (speciellt alla goda äggröror) och inte minst våra härliga surfkamrater var toppen!
Dessutom vill jag slå ett slag för att stanna ett par extra dagar i Portugal o kika runt.

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Engagerad och riktigt genuin personal! En kanonupplevelse för hela familjen.

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Personalen var fantastisk! Roliga och hjälpsamma! Visade oss runt Baleal!
Grym service! Upplägget med schemat var kanon! Möjligheterna för olika utflykter fanns, men vi kände inte att vi behövde det då allt på plats var helt perfekt! ☺️
10/10 kommer tillbaka!

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Personal och surfinstruktörer gjorde upplevelsen till en upplevelse utöver det vanliga.

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Jag reste själv & hade aldrig surfat innan. Blev så fint bemött & kom snabbt in i resten av gänget! Trevlig personal som alltid såg till ens bästa. Surfinstruktörerna var superbra, väldigt pedagogiska & trygga! Hade inte kunnat få en bättre första-surf-upplevelse!! Kan varmt rekommendera Magnus & friends! :)

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Jag bodde tre månader hos Magnus & Friends och kände mig alltid väl omhändertagen. Både campmedarbetare och surfinstruktörer är väldigt måna om att deras gäster och elever ska få en så bra upplevelse som möjligt och hela atmosfären kändes positiv och avslappnad. Jag kommer gärna tillbaka!
Och ja, jag saknar den fantastiska frukosten och det nybakade brödet från Doce dia... kan ni skicka en burk av jordnötssmöret också? ;D
//Linnea

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Tack för ännu en fantastisk vecka i Baleal Magnus & friends! Hela familjen är hooked på surfning tack vare era proffsiga instruktörer som ser vad som händer i varje stor och liten surfares kropp och knopp!! …vad som behövs just där och då för att man ska ha kul och utvecklas. Boendet är bekvämt och frukosten yammy. Sist men inte minst en stor eloge till all supertrevlig personal på campet! Jag kallar er gärna för friends :)
Vi kommer tillbaka!

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Kunniga och proffsiga surfinstruktörer som metodiskt lär ut och individanpassar feedback. Övrig personal är mycket trevlig och hjälpsam, måna om att man ska trivas och lära känna andra i gruppen. Allt är noga planerat och välordnat med en skön avslappnad stämning.

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.