Magnus & Friends Surf Lodge Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Magnus&friends var en upplevelse! Allt från fantastiska surfinstruktörer som fick upp oss på brädan redan första lektionen till den otroligt gulliga personalen på lodgen som fixade jättefina och goda... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supertrevliga, hjälpsamma och goa! Rent och fräscht, lyhörda för önskemål och god frukost + middag. Mycket bra instruktörer, trygga och glada! Kan varmt rekommendera det, jag skulle lätt åka dit ige... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det här var sjätte gången(!) jag var hos Magnus & Friends. Som vanligt en riktigt skön upplevelse med nya människor, schysst och hjälpsam personal och givetvis dessa fantastiska instruktörer som ste... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supertrevligt ställe med jättefina omgivningar och schyssta surfinstruktörer som verkligen bryr sig om varje individ. Personalen är omtänksam och engagerade och stämningen är alltid på topp! Rekomende... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Adventuresport
  3. Feriebolig
  4. Arrangør af udendørsaktiviteter
  5. Sportsrejsebureau
  6. Surferundervisning

Skrevet af virksomheden

EN SURF LODGE UTÖVER DET VANLIGA. Magnus & Friends är ett svenskt surfcamp i Baleal, Portugal, där surf, gemenskap och härliga upplevelser står i centrum. Hos oss hittar du omtänksamt paketerade surfresor för både nybörjare och erfarna surfare – oavsett om du reser själv, med vänner, som par eller med familjen. Våra surfresor till Portugal kombinerar surflektioner i små grupper med god mat, gemensamma middagar, after-surf, aktiviteter och tid för återhämtning. Här får du möjlighet att utvecklas i surfingen, träffa nya människor och samtidigt njuta av en aktiv semester nära havet. Baleal är en av Portugals mest uppskattade surfdestinationer och erbjuder flera surfspots på gångavstånd. Det gör området perfekt för både dig som ska surfa för första gången och dig som redan har erfarenhet. Vår surf lodge ligger nära stranden, restauranger, caféer och allt du behöver för en avslappnad surfsemester. Hos Magnus & Friends välkomnar vi gäster i alla åldrar och på alla nivåer. Många kommer hit själva och åker hem med nya vänner, nya surfminnen och en stark längtan tillbaka. Är du redo för din nästa surfresa? Upptäck vårt surfcamp i Portugal och boka ditt nästa surfäventyr med Magnus & Friends.

Magnus & Friends Surf Lodge

Skrevet af virksomheden

Vi älskar att överträffa våra gästers förväntningar!
Säg ja till livet! Upplev vårt Surfcamp i Portugal med proffsiga instruktörer och trevligt boende vid havet. Och självklart störtskön stämning!

Kontaktoplysninger

Promotion box for Magnus & Friends Surf Lodge

SURFA I PORTUGAL

Följ med till vårt surfcamp i Baleal - njut av surf och gemenskap

Fremragende

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

58 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fantastiska instruktörer

Fantastiska instruktörer som verkligen vill att du ska lyckas på brädan. Bra upplägg på lektionerna som anpassades till varje individ trots att vi var i grupp. Mysig villa och trevlig personal som ville att man skulle ha en så trevlig upplevelse som möjligt!

18. januar 2026

Hej Sophie!

Så roligt att höra att du gillade upplägget på lektionerna, vår villa och personalen. Hoppas vi får välkomna dig till oss snart igen för mer surf och härligt häng! 🌸

Emma

Nyårsvecka i Baleal

Ett fint boende, grymma, snälla och humoristiska instruktörer, mysig personal och en helt underbar grupp 🩷

28. december 2025

Hej Linnea!

Tack snälla för det fina omdömet! 💛 Vad roligt att både våra instruktörer, boendet och personalen levde upp till dina förväntningar. Så roligt att du valde att fira in det nya året här hos oss 🥳

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En underbar vecka fyllt med nya…

En underbar vecka fyllt med nya erfarenheter och människor🤍🌊Kunde inte tänkt mig en bättre vecka!

16. november 2025

Hej Yuvia!

Så roligt att höra att du är nöjd med veckan och att du fått nya härliga erfarenheter och bekantskaper - precis så som vi vill att det ska vara! 🤗💛

Varmt välkommen tillbaka!

Hälsningar,

Ordning og reda

Ordning og reda, levererar på det det skall. Trevlig personal og nice and chill :-)

18. november 2025

Hej Niclas!

Tack för din fina kommentar! Vi är glada att du uppskattade din vistelse här hos oss. Hoppas vi ses snart igen! 🏄‍♀️

Återkommande gäst

Har varit här två gånger och kommer definitivt återvända.

Pedagogiska, kunniga och roliga surf-instruktörer som gör en trygg även när det stundtals är lite stökiga vågor (jag har bara varit där på hösten då det är lite större vågor).

Personalen i campen är trevliga och måna om att man ska ha en bra vistelse. De är även otroligt tillmötesgående och hjälpte oss styra upp en utflykt till Nazaré trots att det inte fanns med i deras utbud.

Villorna som man bor i börjar bli lite slitna och fläckiga, men det är i det stora hela en mindre skönhetsfläck i ett i övrigt fantastiskt surfcamp

2. november 2025

Hej Sarah!

Tusen tack för den fina recensionen och för att du valt att resa med oss igen! 🏄‍♀️

Vad bra att du känt dig trygg i vattnet, trots att höstvågorna kan kännas lite vildare! 🌊 Jättekul att höra att utflykten till Nazaré uppskattadades. Att kunna vara flexibla och uppfylla våra gästers önskemål är viktigt för oss.

Tack även för din ärliga feedback om våra villor, de har sin charm även om det finns potentiella förbättringar ☺️

Hoppas vi ses på campet snart igen!

Otroligt bra

Var där för en vecka sedan. Otroligt sätt att resa och bo på. Träffat vänner för livet och upplevt saker jag bara kunnat drömma om innan. Riktigt bra och pedagogiska instruktörer som var engagerade och ville att man skulle lyckas. Kul att dom var personliga och man märkte att dom gillade sitt jobb! Så roligt att bo med folk man aldrig träffat förut och uppleva allt detta med dom, allt från barrundor till surflektioner. Även fast vi inte fick det bästa vädret gjorde det ingenting. Vill åka tillbaka redan! Rekommenderar varmt(:

27. oktober 2025

Hej Ella!

Vad roligt att du gillar vårt koncept! Det värmer att höra att du verkligen fått ta del av gemenskapen och fått uppleva en drömresa tillsammans med nya människor, precis så som det ska vara här hos oss på Magnus & Friends. Det gör oss också så glada att du fått känna den genuina känslan hos alla oss som jobbar här 💛

Varmt välkommen tillbaka snart igen! 🏄‍♀️🌸

Hälsningar

Grymt ställe

Grymt ställe, grym service och bra instruktörer

Hej Vilgot!

Så roligt att höra att vi levt upp till dina förväntningar. Hoppas vi ses här snart igen! 🏄‍♀️💫

En heeelt fantastisk resa

En heeelt fantastisk resa
En heeelt fantastisk resa! Surfinstruktörerna var suveräna. Kompetenta, jättetrevliga, väldigt omsorgsfulla, helt enkelt 10/10!
Personalen var också jätteduktiga och hjälpsamma! De fixade lyx frukost varje morgon!
Villorna var mycket fina och fräscha hade väldigt gärna velat bo där men hamnade i en av lägenheterna. Inget större fel på lägenheten den hade inte lika hög mysfaktor som villorna men funkade absolut bra. Det är lite synd att man inte kan hitta bilder på lägenheten på sociala medier så man är beredd på att man kan hamna i den istället ;)
Läget på boendena var också väldigt bra! Nära till stranden (gångavstånd), matbutik, riktigt bra restauranger och coola surfbutiker.
Är mer än nöjd med resan, tack för allt!

20. oktober 2025

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge

Wow, tack för ett fantatiskt omdöme! 🌸

Det gör oss så glada att du är nöjd med din resa och att både våra instruktörer och personal gjort ett så fint och starkt intryck, det är vi väldigt stolta över! 💫

Tack för din feedback angående lägenheterna. Det är något vi ser över, så det blir tydligare i framtiden och man vet vad man kan förvänta sig. Men vad roligt att du ändå trivdes med boendet 🤗

Hoppas vi får välkomna dig på ett nytt surfäventyr snart! 🏄‍♀️

Välorganiserat

Välorganiserat. Trevlig och hjälpsam personal. Välstädat. God frukost

19. oktober 2025

Hej Linn!

Vad roligt att höra att du uppskattat upplägget, vår grymma personal och frukostbuffén som de serverar varje morgon! 🥐🍎

Du är varmt välkommen tillbaka!

Hälsningar,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Superhärlig stämning och riktigt…

Superhärlig stämning och riktigt duktiga surfinstruktörer!

23. oktober 2025

Hej Andrea!

Vad härligt att du fått uppleva den härliga stämningen som vi så gärna vill skapa för alla våra gäster. Och vi kan inte göra annat än att hålla med dig, våra instruktörer är verkligen en klass för sig! 🏄‍♀️⭐

Som hemma, fast bättre!

Magnus & friends byggde ett boendekoncept som skiljer sig från det traditionella resandet. Varje dag fylld med aktiviteter som surfning i soluppgången, båtturer till Berlengas eller volleyboll på stranden med alla nära & kära. Som avslutades tillsammans med en hemmagjord middag och en privat bar. Ett boende som verkligen kändes som hemma, fast bättre.

Hej Ines!

Det låter verkligen som att du fått en fantastisk helhetsupplevelse med alla aktiviteter, middagar men framför allt den gemenskapen vi så gärna vill att alla ska få uppleva när de reser med oss. Det gör oss superglada att vi lyckats leverera det till dig. Du är varmt välkommen tillbaka! 🏄‍♀️💛

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kjempe glade å imøtekommende folk

Kjempe glade å imøtekommende folk, 10/10 service

6. oktober 2025

Hej Hanna!

Tack snälla för din kommentar! Det låter som att du träffat många fina människor under din vecka hos oss 🌸

Hoppas vi får se dig här snart igen!

Underbart

Fantastiska instruktörer, fräscha boenden, otrolig vacker plats och supertrevliga värdar/värdinnor. Varit där två gånger och lär komma tillbaka.

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge

Stort tack för dina fina ord! Vårat mål är att skapa återkommande gäster, så det gör oss så glada att höra att vi lyckats med det ☺️ Baleal är som du säger en vacker plats och vi ser fram emot att välkomna dig hit snart igen! 🏄‍♀️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Underbara veckor med fantastiska…

Underbara veckor med fantastiska människor, god mat och sol. Vad mer kan man begära?

14. september 2025

Hej Ullis!

Stort tack för dessa härliga veckor hos oss! Fantastiska människor, god mat och sol är verkligen den perfekta kombinationen ⭐

Vi ses snart igen! 🏄‍♀️💛

Avslappnad och mysig stämning

Avslappnad, lättsam och mysig stämning och miljö, både i byn och på campet. Man kände sig snabbt väldigt hemma och kom ner i varv. Lyxiga frukostar och goda middagar! Fantastiska pedagogiska surfinstruktörer och toppen surf för nybörjare.

Hej Sofia!

Det låter verkligen som att du fått uppleva den stämningen vi strävar efter, vilket gör oss så glada! Vad härligt att du även gillade vår frukost samt middagskonceptet 😊

Hoppas att vi får se dig bland vågorna här igen snart! 🏄‍♀️💛

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Underbart häng med sköna människor

Underbart häng med sköna människor, bra boende i mysiga lugna Baleal samt grymma surfinstruktörer som kan lära alla att surfa! Varit där 4 ggr och kommer åka dit många ggr framöver!

2. oktober 2025

Besvarelse fra Magnus & Friends Surf Lodge

Hej Jesper! Vi tycker det är så roligt att du ännu en gång väljer att resa med oss. Baleal är verkligen en liten pärla och vi kan inte göra annat än att hålla med dig, våra instruktörer är verkligen fantastiska! 🏄‍♀️✨

Hoppas det inte dröjer allt för länge tills vi ses här igen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Drömmen gick i uppfyllelse- att få…

Drömmen gick i uppfyllelse- att få surfa!
Underbara instruktörer som med bra pedagogik, tålamod och ett leende gör att man längtar till varje surflektion.
Vi uppskattade helheten- bra boende, god mat och så trevlig personal.
Fin gemenskap med övriga resenärer. Många goa skratt och fina samtal.
Längtar tillbaka!

28. september 2025

Hej Jessica!

Tack för den fina recensionen. Det värmer att få höra att vi fått vara med och uppfylla din dröm om att surfa! Vi lägger stor vikt i att skapa en helhetsupplevelse med allt från fantastisk surf, härliga middagar och en varm gemenskap, så det gör oss väldigt glada att du fått uppleva det 💛

Vad roligt att du längtar tillbaka, vi hoppas att vi får möjlighet att förverkliga ännu en fantastisk resa för dig snart! 🏄‍♀️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Allt kändes smidigt och uppstyrt

Allt kändes smidigt och uppstyrt. Bra ställen att bo på, trevlig personal, superbra instruktörer. 10/10!

28. september 2025

Hej Markus!

Vad kul att du gillat upplägget på resan och ger oss ett sånt fint omdöme - stort tack! Du är alltid välkommen tillbaka ☀️

Lyckligaste återvändarna!

Lyckligaste återvändarna!

Att komma tillbaka till Magnus and friends surfcamp är som att komma hem!

Vi älskar Baleal, boendet och middagarna som var underbara. Personalen är jättefin och verksamheten är mycket välskött. Sån fin och inkluderande vibe. Alla gäster är sedda och får vara med i gemenskapen!

Men mest av allt kommer vi tillbaka för de pedagogiska och utmärkta surfcoacherna! Med stort tålamod, humor och värme lär de oss att surfa. Vi återvänder för att vi vill lära oss mer av dem! Obrigada!

14. september 2025

Hej Mimmi!

Wow, vilka otroligt fina ord. Att ni beskriver det som att komma hem när ni återvänder till oss gör oss både rörda och stolta!🧡

Ni verkar älska Baleal lika mycket som oss och det är så kul att följa er surfresa över tid. Våra instruktörer kommer bli så glada över dina ord - deras engagemang och glädje som de sprider är verkligen hjärtat i vår verksamhet.

Vi alla ser fram emot att välkomna er tillbaka snart igen! ☀️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Boendet är så bra och en väldigt…

Boendet är så bra och en väldigt trevlig personal som alltid är behjäplig och så dom väldigt duktiga och trevliga surfinstruktörena som gör all så alla får en härlig upplevelse av att surfa.

21. september 2025

Hej John!

Vi är så glada att du trivdes med boendet och att du fått känna dig omhändertagen av vår personal. Att skapa en trygg, rolig och minnesvärd upplevelse är precis vad vi strävar efter - därför betyder dina ord väldigt mycket för oss. Hoppas vi ses snart igen! 🏄‍♀️🌞

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.