Snel geregeld en ziet er top uit!
Ik heb hier mijn autoramen laten tinten en melkglas folie op de ramen bij ons thuis laten plakken. Alles was snel geregeld en het ziet er allebei top uit.
Wij bij Magnum - Sign & Print Zijn gespecialiseerd, in het offline zichtbaar maken / aankleden van uw onderneming. Of dit nou gaat om auto belettering of lichtreclame. Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres om uw auto te voorzien van een nieuwe kleur doormiddel van een wrap en het blinderen van autoruiten. Met een team die samen meer dan 10 jaar ervaring heeft is niets ons te gek!
Het vergun 8A, 6931 KD, Westervoort , Holland
Na het plaatsen van een grote bestelling (+€1000) eind augustus enkele keren "levering deze week" te horen gekregen. Sinds half september hebben we regelmatig contact proberen op te nemen maar geen antwoord. Geen aanrader
Ryan niet bereikbaar, meerdere berichten gestuurd maar reageert niet, dus niet echt een serieus bedrijf als je een probleem hebt.

Besvarelse fra Magnum Sign & Print
Tevreden! Mooi werk geleverd. Ryan is flexibel, wat zorgt voor een fijne samenwerking.
Goede ervaring gehad met het bestickeren van mijn bedrijfsbus.

Besvarelse fra Magnum Sign & Print
We hebben onze aluminium kozijnen laten wrappen (binnen en buiten) door Magnum Sign X Print. Echt een prachtig resultaat! Gelijk posters besteld voor onze stoepborden scheur vast papier, echt prachtig materiaal. Blijft veel mooier dan gewoon papier! Bedankt voor de tip voor het stoepbord en het wrappen van de kozijnen! Tot de volgende keer!!
Bedrijfsbus laten voorzien van nieuw logo. Netjes en vakkundig uitgevoerd, zeer blij met het resultaat

Besvarelse fra Magnum Sign & Print
Goede communicatie vooraf en tijdens. Prachtig gedaan. Erg blij met het resultaat.

Besvarelse fra Magnum Sign & Print
Enige tijd geleden een sticker laten ontwerpen en plakken voor de ruit naast de voordeur. Er werd een mooi ontwerp gemaakt en al snel werd de sticker op de ruit geplakt. Ze zijn vriendelijk, schakelen snel en leveren een top product.
2 jaar geleden voor het eerst reclame op onze bedrijfs auto’s laten plaatsen, ziet er nog super strak uit.
Snelle service, word goed meegedacht echt een aanrader.
Vrijdag de nieuwe weer de nieuwe logos laten beplakken.