Prachtige handgemaakte vogelvakwerkhuisjes!! Gemaakt van stevig en degelijk materiaal en tot in de kleinste details nagemaakt. Je zou er bijna zelf in willen gaan wonen ;-) Makkelijk te openen om sch... Se mere
Govert levert echt vakwerk het vogelhuisje is zo authentiek en bezorgt ons iedere dag het gevoel van Zuid-Limburg in onze achtertuin. Van het plaatsen van de order tot de ontvangst alles prima ok! L... Se mere
Onlangs zag ik een aanbieding van een boekwerkje met heel fraaie foto's uit mijn omgeving. Na het bestellen en eenvoudige betalingshandeling hiervan was het heel snel in huis.
Govert runt de tent in zijn eentje. Een erg aardige vent. Ik had een vakwerk-opbergdoosje besteld en het was zoekgeraakt bij PostNL (ondanks track&trace). Govert reageerde meteen heel aardig op mijn... Se mere
Magnifiek Zuid-Limburg werd in november 2015 op Twitter (thans X) opgericht door Govert van Eerde en toont sindsdien al het moois dat aan het Zuid-Limburgse landschap is toevertrouwd. Wij delen/reposten dagelijks de mooiste (wandel)foto’s van volgers op Facebook, Instagram, X, Threads en TikTok. In totaal heeft Magnifiek Zuid-Limburg bijna 100.000 volgers, maar door o.a. deelacties, retweets en promoties werden in 2023, verspreid over alle sociale mediakanalen, onze foto's door meer dan 3.250.000 mensen gezien. In de stallen van Klooster Wittem maken wij Vakwerk Vogelhuisjes en Vakwerk Opbergdoosjes. Ook geven wij al enkele jaren de Magnifiek Zuid-Limburg Fotokalender uit.
Van Plettenbergweg 13, 6286 AC, Wittem, Holland
- 0641902227
- info@magnifiekzuidlimburg.nl
- magnifiekzuidlimburg.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Prachtig product
Prachtig product, snelle reactie op mijn vragen, door onvoorziene omstandigheden was het wat later dan gepland gekomen.
Prachtige fotogids en prettige communicatie!
Prachtige fotogids! Eerste levering niet aangekomen door fout van PostNL, maar dit is heel fijn opgelost door Magnifiek Zuid-Limburg!
Fraaie foto's bijeen in mooi boekwerkje.
Mooie producten
Mooie producten, goede service rond bezorging en verzending en superservice in het oplossen van een klacht. Wat wil je nog meer.
Complimenten voor Govert en zijn creaties!
Diverse keren wat besteld…
Diverse keren wat besteld vogelhuisjes....fotoalbums en fotoboekjes.
Altijd naar volle tevredenheid.
Mooie foto’s op sociale media en…
Mooie foto’s op sociale media en prachtig fotoboekje onlangs gekocht.
Alles liep op rolletjes en mijn boekjes waren op tijd bij me geleverd xoals beloofd.
Alles liep op rolle
Geweldige persoonlijke service.
Mooie foto,s voor een Heuvelland…
Mooie foto,s voor een Heuvelland liefhebber .
Is er ook een foto vanaf het uitzicht punt bij de Kluis ? En het uitzicht vanaf het Kersenboomvoetpad op Epen ?
Netjes in de bus gehad .en leuk boekje…
Netjes in de bus gehad .en leuk boekje van limburg!
Ik wil graag het hele terug voor 2…
Ik wil graag het hele terug voor 2 resterende boekjes.
Ik had er 3 besteld en dus betaald maar heb er slechts 1 ontvangen

Besvarelse fra Magnifiek Zuid-Limburg
Zuid-Limburg wordt mooi in de kijker…
Zuid-Limburg wordt mooi in de kijker gezet door Magnifiek Zuid-Limburg met strak blauwe luchten zonder vliegmachines van MAA in de pure Lucht
Alles loopt zoals verwacht