Magasingaarden Anmeldelser 15

3,7

3,7

Middel

Den dårligste madoplevelse nogensinde.

Vi var 4 personer afsted til en 3-retters menu. Forretten var - for mig uspiselig da der var plastic i fra en plastic beholder. Min mand fandt også plastic i sin forret. Det var ikke en let og luftig forret, som det burde være. Den var tung og det grønne i bunden virkede ikke frisklavet. Det var klistret og sejt. Jeg kæmpede mig igennem en tredjedel af forretten da plasticen dukkede op. Så stødte jeg på en ubestemmelig klump, som jeg ikke kunne skille ad og appetitten var fuldstændig væk! Vi blev ikke tilbudt en anden portion, hvilket vi nok heller ikke havde taget imod!
Der gik 1 time inden hovedretten kom. Hovedretten var okay ligesom desserten.
Der var 2 forskellige hvidvine at vælge imellem - begge ikke noget at rose, men vi valgte den ene.
Da hovedretten blev serveret blev der valgt en rødvin, som blev serveret alt for kold! (Der var kun en rødvin at “vælge imellem”.)
Hovedret og dessert var dog okay ligesom betjeningen.

Det er sidste gang vi spiser der!

Jeg er ikke vild med at skrive grimt om nogen, men det her var ikke godt nok!

12. oktober 2024

Julefrokost 1/12-2023 hvor det…

Var til julefrokost 1/12-2023 hvor det kostede 495,00 kr. pr. Person uden drikkelse, en okay pris hvis maden ellers var i orden. Men det var den langt fra, de brune kartofler var uspiselige, anden virkede som den havde været i frituregryden, sovsen uden smag og en flæskesteg med bløde svær. Men heldigvis kunne man ikke klage over risalamanden, der da ikke var nogle smag i den. Men nogle søde unge mennesker de havde til at serverer

1. december 2023

Hyggeligt sted.

Hyggeligt sted.. Vi ankom sent om aftenen, og et forholdsvist ungt personale tog imod os. Super søde og rare, med masser af overskud. Man kunne godt mærke at de tjenere der betjente os var nye i faget, men de gjorde det virkeligt godt. En kort præsentation af maden da den ankom, gjorde oplevelsen fuldendt. Maden var udmærket, og kom til tiden..

10. november 2023

Sommeren menu blev bestilt.

Sommeren menu blev bestilt.
Vi fik en smagfuld madoplevlse.
Flot anrettet på tallerkenerne.
Hovedretten var lækkert mørt kød, og dejligt.
Der måtte dog gerne have været lidt mere rodfrugter på tallerknen ind den pure der var under kødet..
Super lækker isbar, fløjlsblød is.

29. juni 2023

En meget skuffende restaurantoplevelse

Vi havde set meget frem til middag på restauranten, men blev svært skuffede.
Vi havde bestilt bord en uge i forvejen og her også skrevet i kommentarfeltet, at én i selskabet ikke tåler gluten.

Da vi ankommer bliver vi henvist til et bord udenfor. Vi spørger om de har et bord indenfor, da vi rigtig gerne vil sidde i det fine lokale vi har set billeder af på hjemmesiden. Her får vi blot svaret at der både er varmelamper og tæpper udenfor.

Vi gør igen opmærksom på at én ikke tåler gluten, hvilket tjeneren ikke har set på vores booking, men han vil undersøge om det kan skaffes.
Da vi får vores mad (serveret af en anden tjener) spørger jeg efter glutenfrit brød (der hører brød til retten). Hun svarer at det skulle vi have bestilt i forvejen, hvilket igen påpeger at have gjort da vi bookede bordet. Hun indrømmer, at det er for dårligt af dem at de ikke har set dette.
Min mands bøf er rå indeni, selvom den nemt kunne have været tjekket inden servering, da den var anrettet i flere stykker på tallerkenen.
Han sender den med tjeneren tilbage til kokken, men tjeneren kommer aldrig tilbage til vores bord.

Da vi skal betale forlanger de 550 kr for 2 hovedretter og to glas vin. Vi får prisen ned i 410 kr pga af den rå bøf.

Ikke en anbefalelsesværdig restaurant.

31. juli 2022

Meget skuffende oplevelse

23.04.2022 Vi tog på Margasingaarden for at fejre en fødselsdag. Menukortet er en QR-kode og fødselaren har ikke smartphone.
Vi bestiller tre hovedretter og tre øller. I rummet (tidligere Lille Apotek) er der kameraovervågning. De to unge damer, der betjener folk, virker lidt mutte. Vi bestiller1 kyllingret, 1 svinekæber og 1 laks.
Flødekartoflerne: fløden er lidt tykflydende/klumpet. Den er krydret m timian og for meget peber. Min hollandaisesauce er en pulversovs og tyk i konsistensen.
Vi fortæller den mørkhårede "tjener" at en af os har fødselsdag og beder om et bordflag. Personen glemmer det. Først da vi skåler for fødselaren, kommer personen i tanke om flaget, går rundt og leder efter et flag, sætter det på bordet længst inde ved væggen - og jeg må selv sætte det foran fødselaren.
Da vi skal betale har de sat en løgtærte på regningen, som vi ikke har bestilt. Den anden "tjener" kommer med kontanter og spørger om det er ok. Hun undskylder to gange fejlen.
Dog det var den mørkhårede, som vi bestilte hos. Burde det ikke være denne, som burde have kommet med differencen og undskyldt.
De to "tjenere" smiler meget lidt. Er de stresset eller hvordan? Hvem overvåger de med to kameraer? Gæsterne eller "tjenerne"? De virkede som ufaglærte, med ringe serviceerfaring.
Fødselaren gik derfra med en dårlig oplevelse. Og tænkte, at vi kunne have fået bedre mad hjemme.
895Kr for, følte jeg, halvt prefabrikeret mad og (dårlig) betjening, som har meget at lære om god service. En meget skuffende oplevelse.

23. april 2022

Meget lækkert mad. Mangler lidt kundefokus.

Meget lækkert og rigeligt med mad - vi fik signatur menuen. Ikke noget at udsætte her. Hyggelige lokaler med dæmpet musik.
Dog synes vi at der var en ligegyldighed over den måde personalet var på. Vin flasken blev sat på bordet - ikke engang åbnet! Havde forventet at først glas blev hældt op. Da det var en hvidvin ville det have været lækkert at den var lige kold hele middagen igennem og sat i en vinkøler. Da vi havde betalt og gik - fik vi ikke engang et “farvel og tak for denne gang”. Faktisk ikke nogen form for tilkendegivelse. Der kunne godt optimeret lidt på kundefokus.

17. august 2021

Nye ejere leverer service og mad i topklasse

Nye ejere leverer service og mad i topklasse. Vi nød deres 3 retters menu i Bededagsferien
og alle 3 retter var fantastisk. Både tilberedning og anretning var på festmiddags niveau til en særdeles fornuftig pris. Vi købte take away og var nødt til at gemme den lækre dessert til dagen efter, da der var rigeligt at spise.
Indpakningen var nem at gå til og godt pakket ind med minimum af forberedelse - og det er bestemt ikke altid tilfældet andre steder.
De nye ejere har også gjort de indvendige lokaler og omgivelserne for udendørs servering endnu hyggeligere, så næste gang spiser vi i Magasingården, hvor deres nye isbar med hjemmelavet is helt sikkert skal prøves.
Faaborg har på alle måder fået endnu et eftertragtet spisested.

2. maj 2021

Øv, virkelig dårlig oplevelse.

ØV, ØV, ØV sikke en oplevelse, Torsdag d.30.Juli.2020 var jeg og familien inde og "spise" på Magasingården. Skulle have en æggekage, og en af husets burgere. Det var den bedste burger som jeg aldrig fik, og heller ingen æggekage. Det blev til én times ventetid og stadig ingen mad fået. Og der var ikke engang fyldt i restauranten.
Efter 55 minutter får vi fat i en tjener ved hjælp af gæsterne fra bordet ved siden af os. Tjeneren fortæller at æggekagen var faldet sammen, yeah right... mange andre gæster fik deres æggekager. Dette blev vores sidste besøg, og dette blev en meget pinlig affære da de andre gæster gentagne gange måtte blande sig.

30. juli 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto