Virksomhedsoplysninger

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

Wij zijn een team van ontwerpers met een missie: kunst van hoge kwaliteit maken die ook bijdraagt aan onze planeet. We zijn in 2022 onstaan onder de paraplu van Walljar en in 2024 zijn we geheel zelfstandig verder gegaan met inmiddels meer dan 15 verkooppunten in 5 landen. Zowel in Europa als de Caribbean. We zijn geregeld op de beurs te vinden en met 2 centrale showrooms door Nederland zijn we altijd te bekijken en beluisteren. De huidige eigenaren hebben 9 jaar in de Caribbean gewoond en hebben van dichtbij gezien wat de wereldwijde plasticproblematiek inhoudt. Wij dachten: voor dit probleem moet een oplossing zijn! We zijn vastbesloten om te blijven innoveren en nieuwe mogelijkheden te verkennen in de wereld van duurzame kunst. Onze naam, ontleend aan het betekenisvolle woord "Maeve", weerspiegelt de zachte, mysterieuze en toch robuuste uitstraling van onze producten. Bekijk zeker onze website: www.maevenart.com

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mooi product. Maar plaatsing tegen muur kan beter.

Goede service. Mooi product.

Kan beter : haakjes of schroefjes voor bevestiging mee leveren.
Kader niet mooi vlak waardoor onderaan een hoek met dubbelklevede tape moet vastgezet gegen muur.

16. januar 2026

Besvarelse fra Maeven Art

Dank voor uw feedback en fijn om te lezen dat u het product en onze service waardeert.

Onze werken zijn voorzien van een Z-profiel, waarmee ze naadloos en strak tegen de muur worden gehangen. Dat is ook hoe ze ontworpen zijn.

We kijken graag even mee naar de bevestiging in uw situatie. Als u een foto wilt delen naar info@maevenart.com, denken we graag met u mee om het resultaat perfect af te werken.

Fijne service

Snelle service, fijne uitleg en ik kreeg 2 nieuwe kleuren alvast bijgeleverd. Erg blij mee! Uiteindelijk hebben we gekozen voor Burgundy

10. november 2025

Besvarelse fra Maeven Art

Blij dat we u als team zo goed hebben kunnen helpen, veel plezier met uw mooie Burgundy 3d panelen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fraai en functioneel

Fijn om een aanspreekpunt te hebben bij vragen. Keus genoeg in de modellen. Snel in huis door vlotte verwerking en makkelijk aan te brengen. Wel wat prijzig bij een wat groter oppervlak, ondanks de korting.

2. august 2025

Besvarelse fra Maeven Art

Bedankt voor uw positieve review en het delen van uw ervaring!
We zijn blij te horen dat onze service, ruime keuze in modellen, snelle levering en het montagegemak u zijn opgevallen.

We begrijpen dat de prijs bij grotere oppervlakken als een investering kan voelen. Onze panelen zijn gemaakt van hoogwaardig Nederlands akoestisch vilt, ontworpen voor zowel esthetiek als geluidsverbetering, en gaan jarenlang mee zonder vervanging. Zo combineert u design, functionaliteit én duurzaamheid in één aankoop.

Nogmaals dank voor uw feedback en veel plezier met uw nieuwe wand!

Stijlvol design

Ik was opzoek naar een duurzame, maar stijlvolle oplossing voor onze kale muur in de woonkamer. Ik kwam uit bij Maeven art en vond daar precies waar ik naar opzoek was. Omdat ik niet precies wist wat ik wilde heb ik contact opgenomen met dit bedrijf en echt ontzettend goed geholpen met de juiste keuze. Het eindresultaat is dan ook geweldig!! Heel blij mee en raad dit bedrijf zeker aan.

31. maj 2025
Uopfordret anmeldelse

Super service

Hoewel PostNL aangaf dat de samples geleverd waren, hadden wij helaas niets ontvangen. Na contact te hebben opgenomen via e-mail werden we echt onwijs goed geholpen door Thamar. Thamar dacht mee, reageerde snel en zorgde ervoor dat we alsnog de samples toegestuurd kregen. Inmiddels hebben we ze ontvangen en kunnen we eindelijk gaan kiezen wat we op de wand willen. Super service – bedankt Thamar!

15. maj 2025

Erg mooi aan de wand

Ik ben slechthorend en heb erg veel last van slechte akoestiek in ruimtes, zo ook in mijn woonkamer. Ik had eerder houten panelen geprobeerd maar deze deden niets met de akoestiek. Ik heb nu deze panelen en de akoestiek in mijn woonkamer is zoveel beter.

Ik kon maar geen keuze maken over welke kleur, ik moest kiezen bij mijn interieur. Met behulp van de samples heb ik een goede keuze kunnen maken. De panelen hangen erg mooi aan mijn wand.

23. april 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.