Heel goed bedrijfje. Had een bericht gestuurd omdat ik een belangrijke scrunchie kwijt was! Goede communicatie en wilde me meteen helpen en hadden de stof besteld. Ook super goede kwaliteit en s... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Helaas was de tas die ik had besteld niet leverbaar na het checken in het magazijn, ineens toch weer een mailtje dat hij bijgesteld kon worden en het duurde niet lang voordat de tas er was. De tas hee... Se mere
Virksomheden har svaret
Dit was mijn 5de bestelling bij Mae-lilly en zoals elke bestelling weer een feestje om te bestellen en te ontvangen. De scrunchies zijn weer van fantastische kwaliteit en ik vind het echt leuk dat er... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Mae Lilly vind je een groot aanbod unieke haaraccessoires en stainless steel sieraden van hoge kwaliteit.
Kontaktoplysninger
Nieuwendijk 40, 3443 BM, Woerden, Holland
- info@maelilly.nl
- maelilly.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooie clip snel bezorgd en leuk verpakt
Snelle levering , mooie verpakking en fijne haarklemmen voor mijn dikke haar.
Snel geleverd
Snel geleverd , het product ziet er precies zo uit als op de foto en is van goede kwaliteit
Product zoals beschreven
Hele slechte kwaliteit klemmen
Hele slechte kwaliteit klemmen. Dacht ik
Koop wat duurdere en ook op advies van mijn kapper maar een klem ging na enkel keren maar gedragen te hebben al stuk op twee plekken. Helaas kon ik deze na twee niet meer retourneren.
Gr Gaby

Besvarelse fra Mae Lilly
Kwaliteit van de producten is goed.
Kwaliteit van de producten is goed.
Dat is de reden dat ik voor de 2-de x iets heb besteld.
En…de verzending is bijzonder snel!

Goede kwaliteit!
Goed en snel geleverd en leuk verpakt!
Fantastisch! 😁
Werkelijk een hele snelle bezorging. Daarnaast is het erg leuk verpakt alsof je een kadootje uitpakt. Uiteraard zijn de bestelde items precies zoals verwacht. In de beschrijving staat Exact wat je krijgt. Top, hier ga ik vaker bestellen!

Besvarelse fra Mae Lilly
Ik vind de kwaliteit geweldig
Ik vind de kwaliteit geweldig. Ook de prints zijn fantastisch. Er zat ook een leuke attentie bij mijn bestelling. Ga zeker weer wat bestellen ❣️

Besvarelse fra Mae Lilly
Leuke site met leuke spullen!
Geweldige winkel met mooie accessoires
Geweldige winkel met mooie sieraden en haar accessoires heel fijn ook dat er haarklemmen zijn voor dik haar.
Een leuke verassing als bedankje bij de snelle levering.
Heel attent en een mooi gebaar!
Snelle verzending en producten zoals de…
Snelle verzending en producten zoals de foto en beschrijving. Kwaliteit en hoe lang het mee gaat kan ik nog niet zeggen.