Madhosmads.dk Anmeldelser 20

3,8

1. Restaurant
  2. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Madhosmads.dk leverer totalløsninger til kantiner, frokostordninger, eventmad og mødemad. Vi hører hjemme i Horsens og har MAX 15 minutter ud til vores...

3,8

God

Imponerende standard

Imponerende standard.

Vi har nu haft “Mad hos Mads” som frokostordning den seneste måned.

Maden er godt pakket med koldt og varmt hver for sig og anrettes hurtigt.

Selve maden er utrolig velsmagende og man er ikke i tvivl om, at råvarerne er af god kvalitet. Der er variation i retterne og noget for enhver smag - til stor glæde for kollegerne på vores arbejdsplads.

21. november 2025

Manden er besat af nakkefilet

Manden er besat af nakkefilet. Praktisk talt samtlige retter der indeholder svinekød er nakkefilet.
Flæskestegs burger = nakkefilet. Koteletter i fad = nakkefilet. Biksemad = nakkefilet. Alt er nakkefilet skåret på den ene eller anden måde som ikke laver om på at det er det ringeste kød på en gris. Vi må nogle gange sidde med hobby kniv i kantine for bare at prøve og få lidt kød ud af det.
Får i valget for kantine ordningen fra det firma så sig nej. Han kan kalde sine retter så fine ord han vil. Det gør det ikke mere spiselig.

13. november 2024

Fantastisk fredagsfrokost med fleksibel service!

Vi (MV Polering) får leveret en frokostmenu hver fredag, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Maden er altid lækker, med en god variation og rigelige portioner. Der er noget for enhver smag, og vi ser frem til det hver uge.

Deres system er også virkelig nemt at bruge – det er hurtigt og enkelt at justere antallet af kuverter fra dag til dag, hvilket gør det super fleksibelt. Alt i alt en fantastisk service, som vi varmt kan anbefale!

1. november 2024

Rød smiley for garanteret madforgiftning

Vi får Madhosmads på mit arbejdsplads, og jeg har ikke meget godt at sige om deres mad. Det er altid enten tørt, koldt, ikke ordentligt tilberedt eller krydser grænser for skuffelse som man ikke kunne forestille sig. Jeg har selv et hygiejnebevis, og gennem min tidligere erfaring med fødevarer, ville jeg helt klart give Madhosmads en rød sur smiley.

9. april 2024

Yderst skamfuld

Yderst skamfuld, og barnlig opførsel fra leder af Mad hos Mads over for mig og min Familie.
Jeg mødte op på min gamle arbejdsplads som fleksjobber på tidligere La Crepe i Løsning.
Hvor jeg var ansat i næsten 4 år indtil min chef gik bort, en yders god leder der aldrig har overfuset hverken mig eller min Familie.
Vi har blokeret mobilnummer hos Mads, det er slut nu min lille ven.
Mads fortalte mig igår onsdag at han har 180 mand, ansat flere steder i Jylland.
Mads lider af stres, og er sn - - forvirret.
Der var ikke styr på noget som helst da jeg mødte ind mandag kl.11.00 på Helge Nielsens Alle’ i Løsning, hos Mad hos Mads.
Vi kan på ingen måde anbefale at søge job hos Mad Hos Mads.
3F i Hedensted er sat på opgaven nu.
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

16. juni 2022

Utilregnelig Kantine ordning

Min arbejde har en kantine ordning ved madhosmads, jeg har være medlem af denne ordning igennem det sidste 1½år. i håb om det blev bedre.. det har nu vist sig at det gør det ikke.
Jeg har flere gange fået kartofler der ikke var kogt færdige. nogle knaste lige frem selv i en kartoffelmos...
Ligeledes har de forsøgt at lave forskellige slags okse steg. hver gang er det endt med et stykke tørt ud-stegt stykke kød det var sejt og ikke til at skære over og ej heller tygget. De menuer der sendes til os hver uge passer sjællenet med det der faktisk bliver leveret. enten mangler sovesen ellers er det en helt anden ret der er leveret. det eneste man kan regne med er det type kød de siger de levere bliver leveret. altså fisk, okse, fjerkræ eller svin. men tilstanden og frisk heden(specielt af fisken) efterlader en del tilbage at ønske sig. Kokken bag dette har efter min vurdering ingen faglig stolthed overfor de vare han levere. efter som jeg har prøvet deres mad leveringer i et stykke tid, kan jeg også sige at de kan ikke engang lave de samme retter ens.
så som frokost ordning - Hold jer væk for guds skyld.
Jeg har ikke prøvet deres fest middage/engangs leveringer. så der kender jeg ikke til maden.

16. oktober 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto