Als beginnende haakster had ik een aantal vragen mbt de soort wol voor een "project" waar ik aan wilde beginnen. Mij werd een soort wol geadviseerd dat "madebymaly" niet in haar assortiment heeft... Se mere

ruime keuze die overzichtelijk is ingedeeld. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Goede communicatie. Ik had 2 bestellingen gedaan en ook 2x verzendkosten betaald. Kreeg heel vriendelijk een beric... Se mere

Ik had een klein stukje elastisch koord nodig voor twee armbandjes met kralen. Erg fijn dat dit per meter koord wordt verkocht, scheelt een hele klos van 10m kopen die niet snel opraakt. Levering: koo... Se mere

Ha,ha....liefst geef ik 100 sterren. Tegenwoordig gaat er online altijd wel wat mis,en moet je overal achteraan bellen. Bij madebymaly niet. Transparant,altijd betrouwbaar,blijmakend,verzorgd en... Se mere

1. Hobbyforretning
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Smykkeforretning
  4. Uldbutik

MadeByMaly is een trendy hobbywinkel en kadowinkel. Alles voor het maken van speenkoorden, wagenspanners, bijtringen, garens voor het maken van knuffels en dekentjes, boxmobielen, naamarmbanden, dromenvangers, muziekdoosjes, brillenkoorden enz. EN hippe kadootjes zoals onze naam- en sos armbanden, voetbal armbanden, Sussekind knuffelpopjes, engeltjes en brillenkoorden. Ook staan er gratis werkbeschrijvingen online zodat je gemakkelijk je eigen speenkoord, brillenkoord of gelukspopje kunt maken. Al sinds de opening in juni 2006 staat MadeByMaly voor een snelle levering en uitstekende service.

4,9

Snel ontvangen

Snel ontvangen, goede prijs

27. januar 2023

Hallo H.M.,

Dank je wel voor je fijne review.

Zeer tevreden

Mooie kwaliteit kralen, goede communicatie. Ondanks dat ze op vakantie waren en er (heel duidelijk gecommuniceerd) een datum verder weg in het vooruitzicht was gesteld, mijn bestelling al eerder ontvangen (dus tijdens hun pauze).

30. september 2022

Besvarelse fra MadeByMaly

Dank je wel voor je mooie review. Ik wens je veel plezier met de letterkralen.

Ben zeer tevreden

Alles prettig afgehandeld

1. september 2022

Besvarelse fra MadeByMaly

Hallo mevrouw Spoelstra, wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent maar waarom ontvang ik maar één ster? Is er misschien toch iets niet goed gegaan? Ik hoor het graag.

Groetjes van Marianne van MadeByMaly

De bestelling kwam keurig verpakt…

De bestelling kwam keurig verpakt binnen met een vriendelijk kaartje erbij😃

1. september 2022

Besvarelse fra MadeByMaly

Hallo Yvon, dank je wel voor je fijne review.

Vacuüm verpakt

Snelle levering en vooral veel waardering voor de verzendwijze: vacuüm verpakt zodat t door de brievenbus kan en niet meer ruimte inneemt dan nodig is.

25. august 2022

Besvarelse fra MadeByMaly

Hallo, dank je wel voor je mooie review.

Prima

Prima, verzorgde en snelle levering

14. august 2022

Besvarelse fra MadeByMaly

Hallo Jacqueline, dank je wel voor je mooie review.

Een tevreden klant !

Dik tevreden met de bestelling !

1. august 2022

Besvarelse fra MadeByMaly

Hallo Didi, dank je wel voor je fijne review. Groetjes van Marianne van MadeByMaly

Brilkoord

Super mooi brilkoord ontvangen, precies zoals ik in gedachten had en ben er heel blij mee.

17. juli 2022

Besvarelse fra MadeByMaly

Wat fijn om te horen dat je er blij mee bent. Ik wens je er veel plezier mee.

Groetjes van Marianne van MadeByMaly

Zondagavond een bestelling geplaatst en dinsdag al in huis. Goede service en netjes ingepakt. Ga zeker vaker bestellen.

7. juli 2022

Besvarelse fra MadeByMaly

Hallo Marloes, dank je wel voor je mooie review.

Netjes geleverd

Mooie spullen. Netjes geleverd.

2. juni 2022

Besvarelse fra MadeByMaly

Hallo Lis, dank je wel voor je mooie review.

Groetjes van Marianne van MadeByMaly

na 5 dagen heb ik er nog niets…

na 5 dagen heb ik er nog niets bekomen!!!! geen telnr. van Jullie en ik ben boos. MadeByMaly heeft gereageerd en probeert het voor mijn optelossen war ik er blij en dankbaar ben. Duim omhoog. ik vermoed dat Post.nl iets niet goed geregeld hebben.(gebeurt vaker) Ik wacht maar af. Bedankt

19. maj 2022

Besvarelse fra MadeByMaly

Beste mijnheer Nussbaumer, dat is heel vervelend. Ik heb het voor u nagekeken en uw bestelling ligt nog in het postsorteercentrum. Het wordt binnenkort bij u bezorgd. Ik stuur u zo meteen de printscreen per email toe. U kunt uw bestelling ook zelf volgen met de track and tracecode die ik u in de verzendmail gemaild heb. Ik ben altijd snel bereikbaar via email en messenger (facebook) dat staat ook duidelijk vermeld op de website.

Met vriendelijke groet, Marianne van MadeByMaly