Super venlig betjening! Og så er der både vegetar burger og glutenfri burger. Rart sted at tage folk med hen, som er mega sultne, men har specielle diætønsker. Byens bedste fritter, især dem af Sweet... Se mere
Lækker mad som altid, er kommet her i +25 år God kvalitet og lækkert 😋
Et lækkert sted at spise frokost., Meget lækkert og frisk smørrebrød, meget fin betjening, Ikke sidste gang vi kommer der.
Igen skønne burger og altid betjening i top Kan anbefales Super god og hurtig betjening. Maden altid i top
Andre kiggede også på
Lækker mad som altid
Lækker mad som altid, er kommet her i +25 år
God kvalitet og lækkert 😋
frokostrestauranten 1971
Kan ikke anbefales
Ualmindeligt kedelig mad og uengageret personale. Der er helt klart kommet nye ejere som på ingen måde lever op til tidligere oplevet kvalitet.
Pølsemandens ketchup...
Vi har flere gange tidligere været gæster på MAD, og har haft glimrende oplevelser. I aften var ikke en af dem..
MAD synes at have skiftet ejere. Menukortet har skiftet udseende, og ligner nu noget fra et provinspizzaria med spiseplads.
MAD har fået buffet, og ligesom så mange andre spisesteder med dette koncept, spiller det fallit. Buffeten ligner noget fra en under middel-kantine, så den holdt vi os fra. Man skulle jo nødig ende med en omgang omgangssyge.
Den ene i selskabet fik såkaldte beer battered onion rings til 100 kr., men det tætteste disse nogensinde har været på øl, må være køleskabshylden under den fryser, de er født og opvokset i.
Vi andre fik fritter og burgere. Det smagte såmænd ok, men den sande skrækoplevelse indtraf, da vi skulle have ketchup til fritterne...
Heinz skuffer sjældent, men det var ikke Heinz der kom ud af den halvandenliter store Heinz-flaske. Det var en grynet substans, som man kender fra pølsevognen. Datomærket var sågar kradser af flasken. Det rene snyd og humbug!
Det er sidste gang vi besøger MAD Cph. Stakkels turister der intetanende mp tvangsfodres med MADs sekunda-mad.
Vi sidder her i øvrigt stadig, for vi har ventet på regningen de sidste 40 minutter...
Vi ventede præcis 55 min på 2 …
Vi ventede præcis 55 min på 2 ualmindelig kedelige og halvtørre burgere. Da først burgere kom, så måtte vi yderligere vente 5-10 min på dip. Absolut ikke værd at vente på. Og så skal man åbenbart betale 25% oven i regningen for taxes. 500,- for kedelige burgere og store colaer for 2 personer.
Ikke amerikansk mad
Ja, desværre også skuffet her. Vi fik en kendt amerikansk sandwich; Philly steak and cheese sandwich, som slet ikke levede op til hvordan en sådan skal være og smage. Serveret på en grov bolle og med tykke fedtfyldte kødstykker. Fritterne og milkshaken god og betjeningen fin. Ærgeligt, da omgivelserne i restauranten ellers var helt udemærket. Ikke et sted vi kommer tilbage.
KAN IKKE ANBEFALES!!!
KAN IKKE ANBEFALES!!!
Dette sted er bestemt ikke et besøg værd.. Anmeldelserne taler sit eget tydelige sprog. Dårlig betjening, dårlig mad og uacceptabel oplevelse. Jeg ville ønske at de tog skriftelige klager mere alvorligt, men man ender nok bare i en bunke med alle de andre.
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales, sløv og ringe betjening 20 ventetid på at bestille, 50 ventetid på at få maden yderligere 10 ventetid da maden var rå og ikke det som var bestilt. Fik en sodavand som kompensation sage Ja til cola fik noget citrus vand med brus!!!! Ved betaling var der kun dårlige undskyldninger. Kan ikke anbefales
Kæmpe kvalitetsdyk
Jeg har været på MAD 3 gange tidligere, senest marts 2017, hvor det altid har været gode burgere, kød, fritter osv. Derfor var det en noget skuffende oplevelse at være der i lørdags. Jeg ved ikke, om der er kommet nye ejere, men maden har ændret sig meget. Der er nu et buffet-koncept ovenpå, som så virkelig tarveligt ud. Vi fik nogle kedelige, meget fedtede sandwiches på groft toastbrød med slatne fritter til. Flere borde omkring os beklagede sig over store mangler i buffeten.
Det var mit sidste besøg på MAD og kan bestemt ikke anbefale det til andre.
Absolut ikk i orden..
Absolut ikk i orden... maden var elendig, grønsagerne var brændte, kødet smagte surt, buffeten manglede store dele af det skrevne og der var intet amerikansk ved buffeten... og efterlyste man de manglende ting lå de ud med at sige at det ikk var en del af buffeten hvor efter de da vi sad med is kunne levere Det... og ved isen skal det siges at den var underlig tynd, krystaliseret og smeltede med det samme det blev puttet i glasset og de tilhørende saucer var ligeledes meget tynde... derudover bar store dele af buffeten præg af at ha været på morgenmadsbuffeten...Vi blev ikk mætte af den halve buffet men til gengæld blev aftenen knap så hyggelig som planlagt...
Restauranten oversolgte deres buffet
Restauranten oversolgte deres buffet. Nyt tiltag sagde de. Maden var ikke nogen god oplevelse. Kødet smagte dårligt, og overordnet var retterne dårligt smagstilpasset og tilberedt. Desuden manglede der iflg. buffetkortet bl.a tre saucer og mash potatoes. Vi og flere andre gæster efterlyste det manglende, og så kom de ellers løbende med en varm gryde med en våd konsistens i, som kommer nærmest en knorr rødvinsauce. Søde serveringsdamer, men hvad hjælper det når køkkenpersonalet ligner folk, der aldrig har lavet mad før og som et eks. står fire mand høje og kigger ud over buffet og gæster og ser stressede ud, trods de kun ca. 15 gæster i restauranten.
Uhygiejnisk og ledelse der øjensynlig er ligeglade
Besøgte MAD Cph i sommers. Maden er middelmådig og kan finde mange andre steder i det område hvor man får bedre mad.
Dette besøg ramte dog bunden, da jeh modtog er stud mudpie med fingeraftryk på - tydelige fingreaftryk hvor man kunne se hver enkelt linje fra aftrykket. Efterfølgende skrev jeg en mail, hvor jeg gjorde obs på at de havde en hygiejneproblem. INGEN REAKTION. Sendte derefter den samme besked, som en besked på deres facebook - stadig ingen reaktion til trods for at Facebook afsløre når ens besked er blevet set...
Så udover deres middelmådige mad, deres dårlige hygiejne er der heller ikke en ledelse der anerkender problemet - til trods for at jeg havde taget et billede og vedhæftet det.
Alt i alt - jeg kan bestemt ikke anbefale denne sted.
Bestemt ikke pengene værd!
Havde købt Sweetdeal tilbud, som bestemt ikke var pengene værd.
Betjeningen var dårlig og uhøflig, og maden var direkte kedelig.
Et ok stykke kyllingefilet til forret med tilbehør der så ud til at høre til en anden ret. Et halvt hårdtkogt æg, en halv umoden avokado og lidt salat uden dressing.
Hovedretten var nogle skiver kød i en grålig nuance men en trist sauce til. Udover 1/2 ustegt løg og 1 (!!!) grillet cherrytomat var der intet tilbehør. Maden var stort set kold da den blev serveret.
Desserten var en cheesecake, som ikke var frisklavet.
Bestemt ikke pengene værd.
På ingen måder pengene værd
På ingen måder pengene værd. Vi spiste tre gange New York Strip. Vi var kun tre personer, men fik alligevel vores ret af to omgange. Alle tre gange bernaise var grynede, tørre og smagte kunstigt - også efter vi sendte dem tilbage. Kødet var sejt, en femtedel rent fedt og de var med god vilje svagt rosa, selvom vi havde bedt om rødt kød. Salaten var tør = opskåret for timer siden og manglede dressing, og pommesfritterne var ikke kogt nok. Alt i alt en no go. En burger på Subway er en større oplevelse - også hvis den kostede det samme som vores måltid.
Nogenlunde
Nogenlunde - er bedømmelsen.
Jeg havde købt en sweetdeal til mig og kæresten. 3 retters menu.
Bord til kl. 19 på en fredag - og der er ikke mange i butikken. Så vi får vores forret og hovedret hurtigt.
Så væltede det ind med selskaber, og de stakkels underbetalte lettiske serveringsdamer - der kun kunne halvt engelsk - fik travlt.
Så lige så hurtigt vi havde fået de første 2 retter - lige så lang tid - eller længere - gik der før vi fik desserten ...
Alt i alt: ret god mad, med god smag - halvdårlig lettisk ingen service, giver 3 stjerner.
Elendig service
Elendig service, vi var 20 forretninsforbindelser, mad blev leveret drypvis over 11/2 time, uden tilbehør, tjeneren havde ikke styr på hvor maden skulle serveres. derfor stiller man sig bare op og råber gæster ind i hovedet og afbryder samtaler for at få maden fordelt. Retter blev serveret forkert alt gik galt.
Gennemført elendigt, jeg vil aldrig invitere nogen derind.
Forfærdelig oplevelse !!!
Vi havde købt en 3 retters sweet deal menu. Vi ventede 35 min. før forretten kom. De første 20 min før tjeneren kom og spurgte om vi ønskede drikkevarer. De kom tilgengæld sporenstregs. Forretten, rå okse på lidt gulerod med en velsmagende dressing, var fin.
Hovedretten, der skulle være lækker rosastegt angus okse i skiver, var med al sandsynlighed noget okse fra dagen før. I stedet for de lækre rosa friskskårne skiver, fik vi 4 skiver det var godt gennemstegt på hver side, og sejlede i fedtstof . Hertil en klistret, men velsmagende kartoffelmos og et par rodfrugtstykker. Rødvinsovsen var også mærkelig klistret ... men smagte ok.
Desserten var en katastrofe ! Jeg fik grineflip - bedre end at græde tænkte jeg. Det var wasabiis, en kiks og en key lime pie. Isen smagte af wasabi , manglede sødme og karakter. Kiksen smagte værre end noget man serverer for en hund. Der var små brændte stykker i kiksen der i øvrigt ikke indeholdt sukker eller sødemiddel. Føj !
Key lime pien var nogle dage gammel, tør og misfarvet i yderkanten, men var ellers spiselig, uden dog at være nogen kulinarisk oplevelse.
Jeg kommer ikke igen !
Skøn frokost
Igen skønne burger og altid betjening i top
Kan anbefales
Super god og hurtig betjening.
Maden altid i top
Langt fra tilfredsstillende
Vi var 6 personer der til spisning, 3 personer bestilte burger og 3 valgte på Servitrices anbefaling at dele en Big foot da det ville være billigere ind at bestille 3 steaks.
Ventetiden var på knap 30 min hvilket ikke var slemt da der var fuld hus. MEN i den ene burger var det halve af bøffen rå selvom den var bestilt medium og Big foot'n var var helt rå og 70% af den bestod af fedt. Vi får forklaret problemet til en servetrice der siger hun bestiller en ny til os.
Efter ca endnu 30 min er de 3 andre færdige med at spise deres burgere kommer servetricen tilbage med det samme stykke såkaldte kød som bare havde fået længere tid på grillen. Dybt frustreret siger til hende at vi ikke vil have den og vi beslutter os for at forlade stedet med 3 tomme maver...
Fantastisk oplevelse
Havde en fantastisk dag på MAD. Der var god atmosfære, god betjening, og ikke mindst lækkert mad.