I have lived in Reno NV for 5 years now. I have been a mechanic for over 15 years. I wish I didn't have to say this but the Mac trucks covering this area are the most unreliable tool trucks. They alwa... Se mere

Ok folks, let's switch gears here...😁 Mac Tools socks are Amazingly soft,comfy and thick. Perfect for keeping your feet warm on cold floors!! My boyfriend bought me 3 pairs so far and I want more!!... Se mere

mac tools evan glass is filled with hate he wrote fake review about me and refused to remove it i was targeted based on my nation of orgin, my religion and i belong to a minority group. he is callin... Se mere

Charger for drill developed bare wires at both ends after only reasonable usage. This is a dangerous fault and should be rectified before a user is seriously injured by an electric shock. Dreadful d... Se mere

1. Værktøjsbutik
  2. Butik med computertilbehør
  3. Computerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Worldwide supplier of automotive hand tools, tool boxes, power tools, electronics, and shop equipment. Mac Tools defines quality, selection, and value.

• North Cleveland Avenue 505, 43082, Westerville, USA

• mactools.com

1,9

Under middel

This company sucks

This company sucks. Wasted me lots of time on an order less than $50. They don't ship orders to PO Boxes, apartment numbers, building or warehouses. I was told my order will be released to ship but later on they asked me to provide another address. Per their request , I provided a home address to them; however, they never made response to my messages anymore and then cancelled my order. Horrible customer service!! Will not buy any products from this company.

12. august 2020

Er dette din virksomhed?