Zamówiłam pakiet: krew + DNA, oba domowe. Zabrakło mi w paczce jednego testu, natomiast firma od razu wysłała zastępczy, który dotarł w 2 dni. Na razie jak najbardziej ok
Byl jsem na odběru osobně a následně jsem jen otevřel aplikaci, kde už byl výsledek i krátké shrnutí. Skvělé je, že to nepůsobí odborně ‘nečitelně’, ale fakt lidsky.
Jsem opravdu velmi spokojena s jednoduchým a intuitivním celým procesem od objednání až po doručení výsledků. Prostředí odběrového místa bylo moc krásné, upravené a moderní. Ocenila jsem... Se mere
Rychlý osobní odběr, a pak už jen čekání na notifikaci v aplikaci. Přehled výsledků je skvělý a dá se snadno porovnat, když jdete na kontrolu znovu.
Choose from 30+ lab tests, get an in-app personalized health plan.
Českomoravská 2408/1a, 19000, Praha, Tjekkiet
Svarer typisk inden for 1 uge
Wyniki w aplikacji są przedstawione prosto i sensownie podsumowane. I jak coś poza normą to można przebadać się za kilka msc i zobaczyć zmiany.

Besvarelse fra Macromo
Nejvíc se mi líbí souhrn a srozumitelné vysvětlení co dál

Besvarelse fra Macromo
Zrobiłam oba testy w domu i to była świetna decyzja!!! Część DNA jest ciekawie podana i łatwa do przeglądania. Polecam:)

Besvarelse fra Macromo
Odběrové místo zvládnuté na jedničku a aplikace pak udělá tu nejdůležitější část: interpretaci. Bez té by to za to asi nestálo…

Besvarelse fra Macromo
Domowy test krwi zrobiłem w 15 minut i wysłałem z powrotem do firmy, wyniki za parę dni

Besvarelse fra Macromo
Dělal jsem DNA test doma a vše bylo jasně vysvětlené...

Besvarelse fra Macromo
Super jakość obsługi klienta — wspierają na każdym etapie, dziękuje za wsparcie, pani Terezo

Besvarelse fra Macromo
Najlepsze w tym jest to, że nie musiałem iść do żadnego punktu pobrań.

Besvarelse fra Macromo
Pierwszy raz robiłem taki test w domu i pobiór z palca nic przyjemnego, ale wyniki konkretne, więc ogólnie jestem zadowolony

Besvarelse fra Macromo
Dobra firma, ponóc wszystko jest badane u naszych sąsiadów w Czechach, więc warto wspierać :))

Besvarelse fra Macromo
Cały proces był mega wygodny, pobranie próbki, spakowanie, wysyłka. Wyniki pojawili się w apce za kilka tygodni. Brak problemów! ;)

Besvarelse fra Macromo
Krevní test jsem absolvoval osobně a výsledek byl v aplikaci asi za 5h. :D Ten Čupr ví, co dělá

Besvarelse fra Macromo
Instrukcja krok po kroku naprawdę pomogła. Zrobienie próbki w domu zajęło mi kilkanaście minut, potem tylko spakowanie i nadanie. Najlepsze uczucie: jak wchodzisz do apki i widzisz wszystko rozpisane!