1,6

Dårlig

Utroligt !!!- Jeg har tidligere givet…

Utroligt !!!- Jeg har tidligere givet Mackeeper nul stjerner. Derefter blev min anmeldelse slettet, og jeg modtog "trusselsmail" (følte jeg) og blev bedt om at angive mit fulde navn og referencenummer. Det gør jeg selvfølgelig ikke! Hver eneste dag må jeg lukke Mackeeper på min skærm, og i går blev jeg fyldt med virus, som det tog timer at slette.I har ingen moral! Jeg kommer aldrig, aldrig, aldrig til at købe jeres produkt. I tror i er smarte, men jeg kan se, at I kun er nogle små bange drenge, der ikke er i stand til at drive hæderlig virksomhed. Hermed en stor ADVARSEL-Hold jer væk fra Mackeeper!!! minus 5 stjerner herfra:-(

5. august 2022

ALDRIG INSTALLERE!

ALDRIG INSTALLERE!! Fik helt vildt meget virus, og kan pt ikke få lov at fjerne programmet igen!!! 👎🏼👎🏼👎🏼 Heldigvis kun installeret og gjort i de gratis muligheder - men var rigeligt til at min mac er fyldt med virus!!

29. maj 2020

Virus? måske

Virus?? måske

Første dag, alt ok. Men så begyndte det... Ville hele tiden have t jeg skulle downloade nye programmer, nej, købe flere af deres programmer, for at få problemerne løst. Min computer blev mere og mere "dårlig"
Burde nok have læst herinde først inden købet.. Burde nok allerede have haft paraderne oppe da de ville overtage min computer og installere for mig. Da jeg sagde jeg ikke havde tid og "tilbød" de at gøre det for mig mens jeg var væk og kunne ringe ti mig, når de var færdige.. Jeg fik en dårlig smag i munden og lagde på. Fik dog selv installeret det sidste, men tiden efter kom der flere og flere problemer og flere og flere programmer ville de have jeg købte for at løse de problemer i pc havde.
Til sidst fik jeg fjernet alt og installerede Norton. Men Norton havde svært ved at komme igennem alt det "upassende" som Mackeeper havde efter lagt på Safari, måtte installere Crome, så jeg den vej igennem kunne gå Norton.
De 900,00 kr. jeg har givet er spildt, men man lære jo af sine fejl.

LAD VÆR!!! PLEASE!! Find noget andet i stedet

31. marts 2017

Virus

I følge en Apple senior konsulent,lægger Mackeeper virus på din computer.
Skidtet kan fjernes med programmet Malwarebytes (gratis og yderst seriøst).
Du kan få dine penge tilbage,hvis du mailer til det tyske firma,der står for
det finansielle.(underlagt EU lov).
mvh
bister

18. februar 2017

svindlere

det burde straffes hårdt , at lave denne slags fup firmaer,
min pc er ubrugelig , efter download af mackeeper , og den er uundværlig i mit arbejde,

9. februar 2017

Virus

Hvis man ikke HAR virus, er man da sikker på at få det... Uanset hvad jeg klikker på og på hvilke sider, åbner der sig nye vinduer... Det er især online casino sider, men også "antivirus" sider... Sikke da noget møg.... Har fået afinstalleret, men der popper stadig de nye vinduer op og min mac er blevet langsommere, samt jeg tør ikke logge på min bank, da den efter NemId lukker ned og skriver at der er systemfejl....

23. november 2015

GRRRRRR!!

Kom ved et tilfælde/en fejl til, at installere MacKeeper. Nu kan jeg ikke komme af med skidtet igen og der kommer konstant alle muligt pop-up reklamer i Safari, hvor den åbner en ny fane med reklame for MacKeeper eller andet med forbindelse til dem.

Det har sænket min iMacs ydelse drastisk og det er et KÆMPE irritationsmoment!!!

I burde få en kæmpe bøde for spam!!

20. maj 2015
Vis anmeldelser på alle sprog (25 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto