Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het moederbord van mijn Macbook Pro M2 was na 3 jaar kapot. Amac kwam met een prijzige begroting, een andere partij gaf aan dat het moederbord niet meer te repareren was en toen kwam ik Macfixers tege... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

MacBook Pro 16 inch snel en vakkundig gerepareerd. Bij Apple is reparatie veel te duur. Macfixers heeft zijn werk goed gedaan tegen een schappelijke prijs. Ik ben zeer tevreden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ook onze macbook pro had het flexgate probleem. Na verschillende offertes kwam macfixers er als beste uit. Een nieuw bedrijf, nog niet veel reviews over te vinden… toch maar eens proberen… Communi... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Computerværksted

Skrevet af virksomheden

Bij MacFixers.nl zijn we toegewijd aan het vakkundig herstellen van jouw MacBook. Ons doel is eenvoudig: de beste en meest betaalbare MacBook reparatieservice in Nederland bieden.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fijne service

Fijne service. Snel en duidelijk contact en mijn MacBook Air was binnen een week weer met een gloednieuw scherm te gebruiken voor een mooie prijs. Aanrader.

26. september 2024

Reparatie flexgate probleem

Reparatie flexgate probleem. Duidelijk en vriendelijk contact. Verzendlabel wordt gemaild, goed op hoogte gebracht van vorderingen. Daarna weer snel verzonden en blij dat probleem voor een goede prijs is verholpen.

30. juli 2024

Ik zat in zak en as ...

Ik zat in zak en as: mijn MacBook Pro 15 inch uit 2018 leek aan het bekende flexgate syndrom te lijden, aldus een plaatselijke reparateur. Die reparateur (ik woon in Vlissingen) kwam na 2 maanden (!) bestuderen niet verder dan de uitleg “ik wacht nog op onderdelen” (…). Ik heb de MacBook Pro toen maar zonder reparatie terug genomen, piekerend hoe ik dit dan wèl moest oplossen. In de prov. Zeeland zitten wij niet ruim in de IT-technische bollebozen en/of aanverwante bedrijven. Amac in Middelburg gaf een minimale (!) kostenschatting van 800 euro en waarschijnlijk meer voor een officiële reparatie. De garantietermijn was uiteraard verstreken …

Van/via bekenden in het Gooise circuit had ik wel eens ‘iets’ opgevangen over een technieker, die een ware tovenaar zou zijn m.b.t. Mac’s die er de brui aan geven. Hij zat ergens in Amersfoort, Apeldoorn, of zoiets. De vestigingsplaats plaats begint in ieder geval met een A. Ik ging op zoek, samen met mijn grote vriend Google. En zo kwam ik bij MacFixers terecht, in Apeldoorn, dus! Hij blijkt ook op Marktplaats te staan, specifiek met het flexgate syndrom. Het eerste contact was meteen al goed: ik sprak door de telefoon met iemand die duidelijk kennis van zaken had, iemand die wist waarover hij praatte. Hij was ook duidelijk in zijn uitleg en zei me door de telefoon dat aan de hand van mijn uitleg het defect meer weg had van een dustgate syndrom dan het flexgate syndrom. Van beide syndromen wist ik niet veel meer dan wat met Google te vinden was. Zijn prijsindicatie was ook meteen helder en duidelijk: een heleboel, maar dan ook een heleboel minder dan de kostenschatting van/door Amac! Dit eerste contact was dermate vertrouwenwekkend dat ik met een gerust hart mijn MacBook Pro naar Apeldoorn heb opgestuurd.

Het zei gezegd dat ook de intake- en verzendprocedure door/bij MacFixers tot in de puntjes is verzorgd. Je krijgt na het invullen van een aanvraagformulier voor reparatie alle relevante informatie opgestuurd en je hoeft je MacBook (Pro) alleen nog maar in te pakken (je eigen verantwoording) en weg te brengen naar een PostNL service lokatie.

Tot mijn plezier kreeg ik al na pakweg 10 dagen (ruim een week) het bericht dat de reparatie succesvol was. Het bleek inderdaad om een dustgate probleem te gaan. De rekening (exact cf. de prijsopgave = geen verrassingen) meteen betaald en een dag later mijn MacBook Pro weer in huis, als nieuw. Ik ben een blij mens: dankzij MacFixers kan ik weer van mijn MacBook Pro genieten, zonder dat mij een poot is uitgedraaid door een aan Apple gelieerde reparateur, die vaak ook nog eens slordig werk afleveren. Een relatie als MacFixers is een must voor de professionele MacBook (Pro) gebruiker. Ik kan dit bedrijf in ieder geval volmondig aanbevelen: qua kennis van zaken en ook qua communicatie is bij MacFixers alles prima verzorgd, is nochtans mijn ervaring.

20. juni 2024

Snelle reparatie, goed contact

Klein bedrijf die geen fysieke locatie had. Daarentegen was het contact snel, vriendelijk en liep alles volgens afspraak. Erg blij met de uitgevoerde flexgate reparatie voor mij mac en de snelheid van de reparatie. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor reparaties aan je Macbook.

14. juni 2024

Fantastische service

Macbook opgestuurd voor de flexgate reparatie. Binnen 2 dagen weer een goed werkende laptop. Betrouwbaar, snel en redelijk geprijsd. Fantastisch! Zeker een aanrader.

27. maj 2024

Accu voor MacBook Pro

Op internet gezocht naar een bedrijf, die de accu van mijn MacBook Pro kon vervangen, aangezien de accu aan vervanging toe was.
Ik kwam uit bij een bedrijf bij mij om de hoek, Macfixers. De eigenaar kwam de laptop ophalen en een dag later terugbrengen. De nieuwe accu werkt goed. Communicatie en betaling verliep soepel. Ik zou dit bedrijf echt willen aanraden; goede en snelle service.

7. maj 2024

Super bedrijf!!!

Communicatie verloopt super, laptop opgestuurd en een dag later kregen we al bericht dat hij hersteld was. Netjes teruggestuurd en nu werkt deze terug zoals nieuw.
Bedankt voor de goede service!!!

21. maj 2024

Absolute aanrader

Ik ben ontzettend tevreden over de service van MacFixers! Ze hebben het defecte logic board van mijn MacBook snel en vakkundig gerepareerd tegen een prima prijs. Uitstekende communicatie en snelle service. Een absolute aanrader voor iedereen met Apple product problemen!

28. april 2024

Aanrader!

Ik ben uitermate tevreden met Macfixers. Van service tot reparatie was alles perfect (alles gefixt in 2 dagen!). Eindelijk kan ik weer mijn MacBook gebruiken na de welbekende Flexgate probleem. Voor eventuele andere problemen (hopelijk niet) met mijn MacBook, dan weet ik bij wie ik moet zijn ;). Top en top service en zeker een aanrader.

25. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betrouwbaar en zeer snel uitgevoerd.

Macbook uit 2016 van mijn zoon met het bekende Flexgate probleem en geen beeld meer.

Ons plaatselijke Apple reparateur kon dit niet maken en gelukkig via google macfixers gevonden en is de Macbook nu weer gemaakt en bruikbaar.

Contact met macfixers was heel goed. Macbook opgestuurd en binnen een dag !! kreeg ik bericht dat het gemaakt is en morgen weer retour kan.

Super. En dit voor een heel goede prijs. Zeker aan te bevelen.

5. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

MacBook stuk? MacFixers.nl! Topservice tegen scherpe prijs!

Vanwege defect beeldscherm van mijn MacBook Pro uitgekomen bij MacFixers. Zij konden mijn MacBook voor nette prijs repareren. Binnen 24 uur hadden ze het probleem opgelost en keurig gerepareerd. Ze zijn keurig en snel in het contact, prima service, leveren 6 maanden garantie op reparatie en bovenal, losse het probleem ook daadwerkelijk op! Aanrader als je je MacBook wilt laten repareren!

20. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ook ik had een MacBook pro met het…

Ook ik had een MacBook pro met het flexgate-probleem. Contact opgenomen met MacFixers, die snel reageren via mail. Heb de mac zelf afgegeven en kon hem binnen 24 uur al weer gerepareerd ophalen. Een half jaar garantie op de reparatie gekregen. Kosten (129 euro incl btw) bleken erg redelijk en waren al voorafgaand aan de reparatie duidelijk. Kortom aanrader!

4. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Macbook Pro reparatie Flexgate.

Ik had een "Flexgate" probleem met mijn Macbook van 2016 en heb toen gezocht naar een bedrijf wat dit kon repareren. Na verschillende prijsopgaves, van 250 - 350 euro kwam ik (Google) bij MacFixers uit die doet deze reparatie voor 129 euro. Ik kon weinig recensies over dit bedrijf vinden omdat het pas gestart is, dus een paar keer gemaild en na telefonisch contact besloten de reparatie door hem te laten doen. Opgestuurd en had mijn Macbook na een paar dagen gerepareerd weer terug. Prima service voor een "schappelijke prijs"

15. januar 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.