Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beeldscherm besteld, dezelfde als ik al had, als 2e/3e scherm. Door transport (DHL) helaas beschadigd ontvangen (ondanks dat het scherm ontzettend goed ingepakt was in een ruime doos, maar niet lo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afgelopen dagen contact gezocht met Maas computers ivm problemen met mijn HP monitor. Manager belde mij met adviezen over testen van kabel en monitor. Monitor bleek defect. Na mijn defect melding we... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorige week mijn HP z420 werkstation ontvangen! Het zag zeer netjes eruit! Geen zichtbare gebruiksporen of iets dergelijks! Ik kon de Windows niet activeren, had even gebeld en direct uitleg gekrege... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een maand na aankoop een storing ontdekt en hierover een mail gestuurd, binnen een half uur feedback met wat ik zou kunnen controleren om het op te lossen. En inderdaad ik was zo geholpen. Geen lasti... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Computerbutik

Skrevet af virksomheden

Wie zijn wij? Maas Computers is een leverancier op het gebied van Refurbished en jong gebruikte hardware. Door onze jarenlange ervaring in de computermarkt kunnen wij meest gangbare producten op de markt zetten. Maas Computers kan zowel op kwaliteit niveau als op prijs niveau concurrerende prijzen aanbieden. Door continue te blijven ontwikkelen kunnen wij onze klanten maximale service en gemak garanderen. De refurbished systemen worden bij Maas Computers uitgebreid en procesmatig gecontroleerd. De systemen voldoen aan alle technische kwaliteit eisen die u gewend bent bij een nieuwe systeem. De gebruikte systemen hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70 procent voordeliger. Bespaar geld, koop een refurbished systeem, wij garanderen topkwaliteit en een forse besparing. Wat bieden wij u aan? Gegarandeerd Top kwaliteit zoals men gewend is bij HP systemen. Wij leveren een breed Refurbished IT Assets van HP Z Serie Workstations, EliteBooks, Elite/Pro Desks, ZBooks, Monitoren en veel meer. Welke Garanties bieden wij u aan? De Refurbished IT Assets worden bij Maas Computers uitgebreid en procesmatig gecontroleerd. De systemen voldoen aan alle technische kwaliteit eisen die u gewend bent bij een nieuwe systeem. De Refurbished assets hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70 procent voordeliger. Bespaar uw budget en de milieu, koop een Refurbished IT Assets, wij garanderen topkwaliteit en een forse besparing. Op al onze systemen (Workstations, Desktops, Notebooks en Servers) bieden wij standaard 3 jaar hardware garantie.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Kan beter

Jammer had beter verwacht !

31. maj 2020
Maascomputers-logo

Besvarelse fra Maascomputers

Beste Talip,

Erg jammer dat je de reden van uw beoordeling niet onderbouwd.

We zullen even kort hierop reageren.

U heeft een zakelijk aankoop bij ons gedaan.

U bestelling is op vrijdag 8 mei om 23:13 bij ons geplaatst. De bestelling is na de weekend op 12 mei verstuurd. Nadat u de pc heeft ontvangen gaf u aan dat de desktop niet voldoet aan jullie verwachting en voor het gene waarvoor jullie nodig hebben. U wou graag de desktop retourneren. Wij hebben daarop gereageerd dat u een zakelijke aankoop heeft gedaan en dat u niet zomaar een koop kunt ongedaan maken. Als een zakelijke koper bent u immers verplicht om een vooronderzoek te doen. Daarnaast heeft u ons ook nooit vooraf benaderd voor een advies. Wij hebben helaas hierbij ook niet de kans gehad om uw behoefte vooraf beter te analyseren. U runt zelf ook een internet winkel en u weet zelf ook dat een zakelijke koop niet onder 14 dagen herroeping optie valt. Wij hebben echter ingestemd om alsnog de desktop terug te nemen met 10% restockingsfee. Dit i.v.m. arbeid en de kosten die wij voor u hadden al uitgevoerd. U heeft de desktop geretourneerd en de betaling heeft u reeds op uw rekening.

Wij vinden het erg spijtig dat u onze bereidheid en de goede service niet heeft kunnen waarderen.

Nog verder succes met uw webwinkel.

Maas Computers

Super

Super, geholpen .. ik had een andere vraag aan de online helpdesk, toch even mijn order checken. Bleek hij niet helemaal te kloppen, ik had een cijfertje verkeerd gelezen. Met wat heen en weer chatten en zelfs bellen (na 17.00 uur) toch het juiste geheugen thuis voor een goede prijs! Top, dank!

16. maj 2020

Super service

Super service ! Betere en snellere helpdesk zal moeilijk te vinden zijn. Computer werd volledig naar mijn wensen samengesteld en supersonisch geleverd ! En de prijs was de scherpste op de markt. Minpunten...???? Tja, ik heb er geen !

9. maj 2020

Uitstekende service

Allereerst, keurig gerefurbished HP Desktop en snel geleverd voor een mooie prijs. Ten tweede we hadden een tweetal probleempjes; en deze zijn zeer snel opgelost. Wat een uitstekende service!

9. maj 2020

Maascomputers aanrader

Zeer snelle service, erg goed advies, als niet computerkenner zie je door de bomen het bos soms niet meer. Maar er word goed uitgelegd, geluisterd en meegedacht.
Zowel particulier als zakelijk hebben ze mij goede computers geleverd.

3. april 2020

Tevreden!!

Na 1 telefoontje mocht ik meteen langs komen. Ben meteen geholpen door ze en het is ook meteen opgelost. Ben heel tevreden weg gegaan. Nu weet ik waar ik voortaan moet zijn als ik een probleem heb met mijn laptop. Top !!

4. marts 2020
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Slecht/fout advies en in eerste instantie slechte service; later gecorrigeerd

Slecht/fout advies en slechte service.
Bij twee keer mailen met een specifieke vraag over een product omdat ik twijfelde of deze wel zou passen in mijn computer, kreeg ik beide keren het antwoord dat het echt in mijn computer zou passen. Heb toen het besteld en tot mijn verbazing bleek mijn twijfel gegrond te zijn: product paste eenduidig NIET in mijn computer. Mag hem natuurlijk terugsturen maar voor eigen kosten!
Slechte service en advies. Zij maken de fout en ik draai op voor verzendkosten en een week vertraging. Helaas!
Gerard, Alkmaar

Update:
Na bovenstaande ben ik door Maascomp gebeld en hebben ze me een retourlabel toegestuurd, zodat ik geen verzendkosten verschuldigd ben. Nu geen twee maar drie sterren.

17. februar 2020

TOP BEDRIJF

Inmiddels voor 4de keer besteld. Bestelling is altijd binnen afgesproken termijn binnen. Prijs/kwaliteit technisch kunnen veel bedrijven voorbeeld aan nemen. Advies is altijd op maat.
Zeker een aanrader!!!

22. januar 2020

Intel xeon processor gekocht

Intel xeon processor gekocht , bleek niet in stock te zijn , kreeg direct een voorstel om een andere en snellere te krijgen aan dezelfde prijs.
Ook hun site direct aangepast .Heel snel geleverd. Vind het een topsite een echte aanrader.

7. oktober 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een andere laptop gekocht en…

Ik had een andere laptop gekocht en daar zat geen handleiding bij. Op internet de vraag gesteld en MaasComputers heeft mij die kunnen bezorgen. Super service!
Hartelijk bedankt, team van MaasComputers!

26. august 2019

Perfecte en persoonlijke service

Onlangs 3 laptops (HP ZBook 15) voor een scherpe prijs gekocht bij Maascomputers. Eerst 1 op proef gekregen, daarna pas de andere 2 afgenomen.

Veel pech gehad, in totaal 3x een laptop retour gestuurd met een defect. 2 van de 3 defecten betrof een defect dat pas na intensief gebruik aan het licht komt. In alle gevallen bleef men bij Maascomputers vriendelijke zoeken naar een oplossing: tot 3x binnen zeer korte tijd een andere laptop gekregen. Inmiddels nu enkele weken 3 probleemloze Zbooks in gebruik.

Later nog een extra monitor gekocht. Ook hier weer uitgebreide service door op mijn verzoek achteraf nog een extra aansluitkabel te leveren.

Oftewel: veel pech met de Zbook 15, maar ruimschoots gecompenseerd door perfecte service.

2. april 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze mensen zijn zeer professioneel en…

Deze mensen zijn zeer professioneel en klantvriendelijk. ervaar je een probleem word je binnen no time geholpen. Ik begon met een HP werkstation en achteraf heb ik wat schermen erbij gekocht. Wil jij ook niet te veel betalen voor een super machine, dan ben je op het juiste adres. een dikke 10!!! gewoon bezoeken je zal er geen spijt van krijgen. Bedankt MAAS COMPUTERS!!! zo doorgaan!!!!

24. december 2018

Scherp geprijst Gamen !

Ik was op zoek naar een snelle computer om te mee te gamen, een workstation leek mij een geschikte keus, offerte aangevraagd en Maas heeft toen een prachtige Z420 samengesteld met een GTX 1050 TI.
Ik ben bijzonder tevreden met hoe de computer is afgeleverd, hij leek gewoon nieuw van binnen, alles functioneerde zoals verwacht en ik werd snel geholpen met vragen die ik nog had, dus een dikke aanrader van deze kant ! Mooi ook dat Microsoft goedkoop Windows 10 Pro aanbiedt voor referbished computers wat de prijs scherp houdt !

Arjen

26. november 2018

Kwalitatief goede systemen

Heb voor bedrijf 4x z820 werkstations aangeschaft. Product ziet er goed uit en werkt nasr behoren.
Had wat vragen mbt. Windows activatie, werd via chat correct en direct beantwoord. Tnx voor de service

25. november 2018
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.