Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beeldscherm besteld, dezelfde als ik al had, als 2e/3e scherm. Door transport (DHL) helaas beschadigd ontvangen (ondanks dat het scherm ontzettend goed ingepakt was in een ruime doos, maar niet lo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afgelopen dagen contact gezocht met Maas computers ivm problemen met mijn HP monitor. Manager belde mij met adviezen over testen van kabel en monitor. Monitor bleek defect. Na mijn defect melding we... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorige week mijn HP z420 werkstation ontvangen! Het zag zeer netjes eruit! Geen zichtbare gebruiksporen of iets dergelijks! Ik kon de Windows niet activeren, had even gebeld en direct uitleg gekrege... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een maand na aankoop een storing ontdekt en hierover een mail gestuurd, binnen een half uur feedback met wat ik zou kunnen controleren om het op te lossen. En inderdaad ik was zo geholpen. Geen lasti... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Computerbutik

Skrevet af virksomheden

Wie zijn wij? Maas Computers is een leverancier op het gebied van Refurbished en jong gebruikte hardware. Door onze jarenlange ervaring in de computermarkt kunnen wij meest gangbare producten op de markt zetten. Maas Computers kan zowel op kwaliteit niveau als op prijs niveau concurrerende prijzen aanbieden. Door continue te blijven ontwikkelen kunnen wij onze klanten maximale service en gemak garanderen. De refurbished systemen worden bij Maas Computers uitgebreid en procesmatig gecontroleerd. De systemen voldoen aan alle technische kwaliteit eisen die u gewend bent bij een nieuwe systeem. De gebruikte systemen hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70 procent voordeliger. Bespaar geld, koop een refurbished systeem, wij garanderen topkwaliteit en een forse besparing. Wat bieden wij u aan? Gegarandeerd Top kwaliteit zoals men gewend is bij HP systemen. Wij leveren een breed Refurbished IT Assets van HP Z Serie Workstations, EliteBooks, Elite/Pro Desks, ZBooks, Monitoren en veel meer. Welke Garanties bieden wij u aan? De Refurbished IT Assets worden bij Maas Computers uitgebreid en procesmatig gecontroleerd. De systemen voldoen aan alle technische kwaliteit eisen die u gewend bent bij een nieuwe systeem. De Refurbished assets hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70 procent voordeliger. Bespaar uw budget en de milieu, koop een Refurbished IT Assets, wij garanderen topkwaliteit en een forse besparing. Op al onze systemen (Workstations, Desktops, Notebooks en Servers) bieden wij standaard 3 jaar hardware garantie.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Topper

Het is soms heel moeilijk om het juiste ramgeheugen te vinden het loopt maar al te vaak uit op een teleurstelling.
Maar niet bij Maascomputers
Het juiste Ramgeheugen ontvangen
Goede info omtrent levering (top)
Redelijke prijzen voor goed werkend ramgeheugen.
Ben er blij mee

5. august 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit is al de derde computer die we bij…

Dit is al de derde computer die we bij Maascomputers hebben gekocht.
Elke keer een snelle levering en ze leveren precies wat ze beloven.
Deze keer telefonisch contact gehad omdat we wat vragen hadden over een computer en hebben ons keurig geholpen.
Blij met onze aankoop.

18. juli 2022

RAM modules

Na overleg met Maascomputers een refurbished geheugen module besteld en direct ontvangen.
Probleemloos product van een meedenkende leverancier.

2. juli 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een maand na aankoop een storing…

En inderdaad ik was zo geholpen. Geen lastige dingen zoals opsturen voor reparatie of afwimpelen, Gewoon goed direct advies wat te doen en als het dan niet was gelukt, dan passende oplossing aanbieden. Top geregeld.

13. juni 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Voeding bestelt op useditparts.com (Maas Computers) op vrijdag. Ik wilde deze graag zaterdag ophalen. Contact gezocht en helaas was de winkel dan gesloten. Maar het personeel dacht mee en stelde zelfs voor om de bestelling langs te brengen aangezien ze toch in de buurt moesten zijn. Eind van de middag stond er een vriendelijke medewerker voor de deur met de bestelling! Top service!

4. juni 2022

Prima service

PC's voor goede prijs, lijken net nieuw. Aanpasbaar aan je eigen wensen. Wel probleem gehad met een geleverd scherm, maar netjes geretourneerd en vervangend scherm ontvangen. Dus prima geregeld

5. maj 2022
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Verkeerde stekker

Pakketje kwam snel aan, alleen wel met verkeerde stekker, ik ontving het apparaat met UK-stekker, terwijl hier EU-stekker gebruikt wordt. Na contact op te nemen, konden ze me geen EU-stekker aanbieden.

24. marts 2022
Maascomputers-logo

Besvarelse fra Maascomputers

Beste Jasper,

Bedankt voor uw email.
Aller eerst onze excuses voor het ontstane ongemak.
Het door u aangeschafte artikel is een vrij specifiek product die weinig in ons assortiment voorkomt "verstrekker". Wij konden simpelweg geen adapter via onze vaste leveranciers krijgen. Daarom hebben wij u aangeboden om kosteloos uw aankoop te retourneren. Echter heeft u nog daarop niet gereageerd.

Wij begrijpen dat u liever een EU stekker heeft gewild, maar origineel zit bij dit artikel een UK stekker. Wel spijtig dat u dit soort kwesties niet met onze RMA afdeling afhandelt maar op een review website plaatst.

Maas Computers

HP Z440 - Als nieuw en zeer stil

Na een server te hebben uitgezocht werd ik benaderd door de salesafdeling om te checken of ik wel de juiste server op het oog had. Dat bleek dus niet het geval te zijn. Gezamenlijk de juiste server met bijpassende inrichting uitgezocht. Binnen 2 dagen daarna binnengekregen. Machine ziet er uit als nieuw en is uiterst stil. Kortom een zeer tevreden gebruiker.

22. februar 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.