Har lige været på kursus i Magistrenes a-kasse om Assetiv kommunikation. Kurset blev holdt i fine lokaliteter på Peter Bangs vej. Kursusindhold var fremragende og underviser Lene Vittrup førte os igen... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
MA er en a-kasse af og for akademikere. Vi er et fagligt fællesskab, hvor mennesker med viden, nysgerrighed og ambitioner mødes, uanset om de kommer fra humaniora, naturvidenskab, samfundsfag eller arbejder i krydsfeltet mellem flere discipliner. Hos os får du ikke standardløsninger. Vi kombinerer høj faglighed med en menneskelig tilgang, fordi vi tror på, at der skal være mere menneske og mindre system i mødet med vores medlemmer. Vi er specialister i akademikernes arbejdsliv, og vi er her for at rådgive, udvikle og støtte dig, uanset hvor du er i din karriere.

Peter Bangs Vej 30, 2000, Frederiksberg, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg har kun de bedste roser til MA og DM - særligt MA. De møder altid én i øjenhøjde og har fået hjælp på dagpenge herunder komplicerede forløb med supplerende dagpenge, barsel og sygdom.
Anbefaler alle at være med.
DM er også empatiske og gode til at rådgive. Her har jeg været med i en anden fagforening - så jeg ved hvad jeg taler om.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
"Vi oplever desværre problemer med Firefox-browseren. Det betyder, at du skal bruge en anden browser til at indsende blanketter.
Du kan i stedet bruge Chrome, Edge eller Safari."
Det er alligevel imponerende, at de nu på gud ved hvilket år stadig ikke har fikset det her... Hvor svært kan det være?
Alle andre hjemmesider jeg bruger fungerer fint, men MA kan åbenbart ikke finde ud af at implementere en simpel funktion i overensstemmelse med standarderne. Men hele webinterfacet er tarveligt og processen med at udfylde sit dagpenge-kort er håbløst kluntet.
Menneskene derinde er søde nok men jeg har ligesom brug for at teknikken fungerer også.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
Workshop med fremmøde er lige sagen. Lene Vittrup er en fantastisk underviser og vi kunne godt have brugt lidt mere tid

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
Jeg har netop deltaget i en workshop om jobsøgning inden for ESG-området, arrangeret af Magistrenes A-kasse, og det var en meget positiv oplevelse.
Det var særligt værdifuldt at få:
Konkrete værktøjer: Workshoppen leverede præcis det, den lovede – 10 konkrete og anvendelige hacks, der gør processen med at søge ind i bæredygtighedssektoren langt mere håndterbar.
Branchespecifikt fokus: Det var forfriskende med rådgivning målrettet direkte mod ESG-markedet. Det gav en god forståelse for, hvad virksomhederne reelt kigger efter lige nu.
God formidling: Selvom emnet er komplekst, blev det leveret i en rolig og opmuntrende tone, som gav fornyet energi til min egen proces.
Tak til Magistrernes A-kasse for et stærkt og professionelt arrangement, der rent faktisk kan bruges i praksis!

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
Hjælpsom, grundig og kunne besvare mine spørgsmål. Tak for en god snak.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
Godt webinar: målrettet ansøgning og CV med super kompetent konsulent ved roret.
Kunne godt have brugt lidt mere tid til feedback i breakout rooms.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
Gode folk, som gerne vil hjælpe dig med at navigere bedst muligt i paragrafferne. Tak Luna. 😊

Ro og forståelse
Samtalen fik mig til at føle mig på meget mere sikker grund, og at MA står klar til at hjælpe mig hele vejen i gennem. Jeg føler mig hørt og set og i sikre hænder!

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
Dejligt at blive mødt lige der, hvor man er og samtidig få god og konstruktiv feedback.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
Behagelig og meget konstruktiv og konkret er sin vejledning. God input og ressourcer som blev stillet til rådighed.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
Jeg blev mødt med god service og svar på mine spørgsmål, selvom vedkommende ikke sas som karriererådgiver (de var på kursus)

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
Jeg har lige afsluttet en meget konstruktiv og inspirerende samtale med Berit Andersen fra Magistraten A- kassen. Hun er professionel og har en nærværende tilgang til karriererådgivning. De største anbefalinger fra mig.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
Tilpas niveau af vejledning og interesse for din person og kompetencer.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
Jeg har snakket med Berit Andersen til en strategisk samtale - telefonisk - og det var simpelthen bare en fornøjelse. Berit var ikke bare yderst hjælpsom, men også meget rar at snakke med og simplificerede tingene for mig, så systemet var let at tilgå. Tusind tak for hjælpen. Kæmpe anbefaling herfra.
Dbh Karen

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
God, konkret og relevant sparring om ansøgning og cv, i en hyggelig og venlig tone.

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
Nærværende, konkret og konstruktiv møde. Tak for hjælpen.

Fantastisk hjælp til at komme i mål!!! Tusind tak!!! 😊☀️

Besvarelse fra Magistrenes A-kasse
Fantastisk karriererådgiver, der havde sat sig ind i stillingsopslag og ansøgning. Super konkret og brugbar feedback.