M Dustdeal

Hold jer langt væk medmindre i vil betale ekstra moms og ekspeditionsgebyr. Købte støvsugerposer til DKK 140 og fik ekstra regning på DKK 195. Købt på en tilsyneladende dansk hjemmeside der så sender... Se mere

Herregud Dustdeal. Jeg kommer fra et land hvor vores banker hvidvasker milliader af kroner og vi har også en Britta der snyder de hjemløse for 100 millioner af kroner! Og så er der der Dustdeal der fu... Se mere

Har bestilt vare d. 25. April 2023. Den blev leveret d. 7. Juni 2023 hvilket giver en leveringstid på 43 dage. PENGENE blev trukke dagen efter købet. Kan absolut ikke anbefale at handle her,... Se mere

Købt billig støvsugerslange den 8/3.19, angiveligt afsendt den 9/3., pengene hævet den 12/3., den 26/3. modtaget i stedet for varen importopkrævning fra Postnord på 201 for moms og gebyr. Varen fra u... Se mere

1. Leverandør af rengøringsprodukter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DustDeal.dk Sælger højkvalitets støvsugerposer og støvsuger tilbehør til en meget lav pris

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ordre nr 505299229

Ordre nr. 505299229: Bestilte et mundstykke til støvsuger d. 29/11, firmaet hævede pengene med det samme :-( og nu skriver de, at der er ca 2 ugers leveringstid fra i dag d. 8/12 :-( Fuskerfirma!!! regner ikke med at se hverken penge retur eller bestilte vare :-(

7. december 2022

Svindelfortagende.

Svindelfortagende.
Der er ingen grænser for hvad de kan, indtil de har modtaget betaling, derefter er der total radio tavshed.
Find et andet sted at handle😤😡👎

4. oktober 2022

Totalt dårligt firma

Totalt dårligt firma.
D 22.august lagde jeg bestilling hos dustdeal.dk og d. 24. august trækker de beløbet på min konto.
I dag d. 22. september har jeg stadig ikke modtaget min pakke.
Og dette på trods af at firmaet sender mail for at høre om min oplevelse ved at handle hos dem ☹️

22. september 2022

Betalte for en vare der ikke kom

Produktet ankom aldrig selv om Dustdeal trak pengene. Forsøgte at afbestille, hvilket Dustdeal afslog, da varen var afsendt. Fik dog aldrig varen og dermed ikke mulighed for at returnere.

3. august 2022

De snyder og bedrager

De snyder og bedrager!
Man får desværre ikke den bestilte vare eller pengene retur 🤬 derimod skriver de heller ikke på dansk da det ikke er en dansk hjemmeside tiltrods for der står “dk” jeg vil fraråde alle og holde jer væk fra den side hvis ikke i vil blive snydt og ikke få jeres penge retur!!

5. august 2022

Hold jer fra dem!!

Hold jer fra dem!!! Leveringstiden lever ikke op til, hvad de lover. Deres "Penge tilbage indenfor 30 dage" kan ikke bruges til noget som helst.

4. juli 2022

Jeg bestilte en støvsugerslange og…

Jeg bestilte en støvsugerslange og fortrød mit køb samme dag som jeg bestilte den og skrev straks til dem
men fik ingen svar !
derefter skrev jeg igen men intet hjalp. !
Derefter har jeg modtaget slangen som overhovedet ikke passede til min støvsuger og igen skrev jeg til dem og bad om en returlabels
som jeg jo self ikke fik.
Jeg handler aldrig hos dem mere. 👎👎👎👎👎

5. juni 2022