Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Karet började läcka efter vi råkat trampa på avtappningsventilen och den gick givetvis av. Skickade ett meddelande till M-spa i Kungälv. På morgonen efter ringer servicetekniker Richard och meddela... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varning för MSPA bad Vill varna konsumenter och återförsäljare från att köpa/sälja MSPA bad. Baden håller tyvärr inte någon längre tid vilket innebär att det blir väldig dyra bad för konsumenten... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Virksomhedsoplysninger

1. Boblebadsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi presenterar stolt marknadens mest prisvärda spabad. Vi utför service & support på M-Spa spabad även efter garantin har löpt ut.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rena skitprodukter och nonchalant support

Jag önskar att jag läst om andra människors erfarenheter av detta bolaget innan jag valde mSpa, för både bolaget och produkterna ska du undvika som pesten!

För att inte dra en lång historia som bara blir lika tjatig att läsa som den var att uppleva så kan vi summera såhär:

Vad var bra:
- Kenneth (Säljare eller ägare tror jag) var trevlig och jag vill ändå fortsatt säga att jag tror han resonerar logiskt och är kundfokuserad.

Det dåliga:
- Deras största problem är Johan (supporten) som är väldigt nonchalant och skrämmande okunnig på området han supporterar.
- Gör du som Johan säger så kommer du skada både ditt bad och dina badgäster för han höftar varje svar du får och säger väldigt ofta emot sig själv.
- Ställer du en följdfråga på något som inte verkar stämma överens med vad han tidigare sagt så får du antingen kaxiga svar tillbaka om att du "tänker för mycket" eller så bara stänger han ärendet och skiter i dig.

Så vad hände:
I korta drag så gick badet sönder inom ett år och det kostade mig massor att felsöka själv (supporten värderar varken vad det kostar dig i tid eller pengar). De hittade EN anledning som resulterar i vad de såg vid reparation men sket fullständigt i flertalet andra saker som kan orsaka detta och bevisen som talade emot deras slutsats (bl.a. bevisen på att badet var kasst från början men Johan brydde sig inte då heller utan tyckte man var jobbig som hörde av sig när de redan fått sina pengar).
Jag var nere hos Folkpool som fick titta på bilderna och läsa dialogerna med mSpa och de höll absolut inte med i mSpa's slutsats.

Slutsats:
Om Johan själv hade läst något av det material han själv hänvisar till så hade han förstått mycket mer om vattenkemi och underhåll.

Du ska välja mSpa i Kungälv om du vill ha:
- Oändliga maildialoger utan att få några egentliga svar.
- Konstant behöva påminna om frågor som aldrig läses och svar som uteblir.
- En produkt av riktigt låg kvalitet (du får helt klart mindre per krona här än hos den billigaste konkurrenten).
- Minst två tre leveranser per sak som ska skickas innan de faktiskt lyckas skicka rätt (ofta saknas grejer helt).
- Få tillbaka en "reparerad" produkt som nu låter värre och mer skadad än innan den åkte in på reparation.

1. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

M-SPA est une mauvaise marque

J'ai acheter un spa Kili6 de cette marque, 6 semaines après la fin de garantie ni le site revendeur ni le fabriquant na voulu prendre en charge la pompe défectueuse du spa, petite pompe qui vaut 100€. Le spa est utilisé a peine 6 mois par ans et sous abris, il totalise donc à peine 1an de fonctionnement.
Service après vente honteux, je ne recommande pas du tous cette marque, je mettrai un peut plus pour un inter ou best-way.

1. august 2025

Skickar trasiga saker

Fick hem ett trasigt lock och dom vägrar ersätta, så vill ni shoppa från ett företag som skiter i sina kunder så handla från mspa 👌

27. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestälde tillbehör till pool för…

Bestälde tillbehör till pool för leverans hem.dhl skickade varan till kiosk 2 mil från oss med kontakt dhl skulle skicka närmre men vi fick inget mer besked.så kunde inte hämta ut varan.Ni skulle kreditera beställningen men fick ej info om att gjorts.nu fått faktura med pålägg.undvik detta företag och även fraktbolaget dhl.

13. juni 2025

En produkt med potential

En produkt med potential – men undermålig support förstörde helhetsintrycket

Jag köpte en Mspa Calamaro med höga förväntningar, men tyvärr har min upplevelse präglats av återkommande problem och bristande vilja till helhetshjälp från tillverkaren.

Pumpen gick sönder kort efter köpet, och även om en ny skickades blev det bara en tillfällig lösning. Strax därefter uppstod fler fel, och jag bad uttryckligen om att få skicka in hela badet då det kommit in vatten i både lock och poolkropp – vilket gjorde korrekt förvaring omöjlig. Detta nekades.

Jag upptäckte dessutom två hål i poolen, varav ett dolt bakom sidoöverdraget. Trots det fick jag besked om att jag skulle lokalisera och laga båda själv, vilket tog flera timmar och krävde att jag själv bekostade lim och reparationsmaterial. Det enda stöd jag fick var instruktionen att man “helst bör vara två” vid felsökning – ett ansvar som i praktiken lades helt på mig som köpare.

När kontrollboxen väl skickades in fick jag senare besked om att inget fel kunde konstateras. Men problemen har återkommit, och senast nu sommaren 2025 blev vattnet smutsigt direkt vid påfyllning – trots att jag följt alla medföljande skötselråd till punkt och pricka.

Det största problemet är inte nödvändigtvis produkten i sig – utan att ansvaret stannar vid varje enskild komponent, medan köparen förväntas hantera felsökning, reparationer, förvaring och extrakostnader på egen hand. Det saknas en helhetssyn och ett kundfokus som motsvarar förväntningarna vid ett köp i denna prisklass.

Jag hade hoppats på bättre stöd och är besviken över att ha behövt kämpa i motvind så länge – med fortsatt osäker funktion och ingen lösning i sikte.

27. juni 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hade problem att välja vilken spa…

Hade problem att välja vilken spa modell vi skulle köpa och besökte butiken. Fick grym kundservice på plats där jag fick alla mina frågor besvarade. Nu njuter jag och mannen i vår inköpta tuscany! Supernöjda!

8. maj 2024

Personlig service!

Skönt med service där ett personligt samtal sker via telefon och inte en chatt eller robot.

Dessutom proffsig och snäll att dela med sig med att ge ytterligare tips om montering samt ytterligare kontroller efter vinterns uppehåll. Uppskattat!

7. april 2025

Bra produkter & service

Ringde och beställde en ny reservdel på morgonen och kunde hämta upp den redan på eftermiddagen. Passade även på att handla lite spa-produkter. Riktigt nöjd med produkterna och deras service!

12. februar 2025

Fantastisk support

Skickade ett meddelande till M-spa i Kungälv. På morgonen efter ringer servicetekniker Richard och meddelar att han kommer efter lunch. Efter några timmar är allt lagat och vatten kan fyllas igen, skönt när vi har -3g ute. Stort tack Richard och M-spa i Kungälv för en fantastisk support!

20. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fick hem spabadet ( Mspa Lite Mist )…

Fick hem spabadet ( Mspa Lite Mist ) idag och satte upp det enligt anvisning samt fyllde vatten till korrekt nivå. Skiten vill inte starta och Felkod F1, köp inte detta skräp. Kundservice meddelade nyss att de har en svarstid på 2-4 veckor!!!

25. september 2024

Vår bubbelpool visade felkod f1

Vår bubbelpool visade felkod f1. Efter en mkt trevlig kontakt med supporten som konstaterade att jag behövde ny filterpump . Den kom efter bara nån dag jag installerade själv. Enkelt - smidigt. +++++

30. juli 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Att vara äldre är inte så lätt att ha…

Att vara äldre är inte så lätt att ha kontakt med dom när det gäller garantin ville ha en adress lapp utskickat på posten då vi inte har någon skrivare fick nästa hota för att få det .Jag tycker de kan kosta på sig lite ödmjukhet o förståelse för de som ska skicka tillbaka något som behövdes bytas ut på garantin För övrigt älska vi poolen lätt att förstå sig på även för oss äldre Men som sagt lite ödmjukhet behöver de som har med kunderna att göra

22. april 2024

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.