Forsvundet
Jeg har prøvet at ringe cirka 20 gange i åbningstiderne i to måneder nu. De er bare forsvundet uden at sige noget.
Møller Poulsen er en af Københavns førende skønheds-klinikker. Vores rolige og afslappende lokaler er placeret centralt i København, kun 2 minutters gang fra Kongens Nytorv metrostation.
Store Kongensgade 1-3, Baghuset 1.Sal, 1264, København K, Danmark
Bare forsvundet efter flere måneders behandling uden noget ord. Har forsøgt at kontakte i flere måneder nu.
Hvor er I henne??
Jeg har ringet, skrevet via kontaktformular, skrevet via Facebook og sendt mails.
Ingen svar! Er der lukket?
Utallige behandlinger og mange penge senere, har jeg stadig samme hårvækst i intimområdet. (Tæller til omkring 15 behandlinger af intimområde)
Jeg fik mine behandlinger tilbage i slutningen af 2020 og måtte selv slutte forløbet i 2022 - da der ikke skete noget.
Jeg pointerede flere gange, at jeg ikke synes at der skete meget, hvortil jeg fik at vide, at der jo selvfølgelig skulle flere behandlinger til.
Til sidst måtte jeg endnu en gang selv pointere, at jeg synes, at det var mærkeligt, at der ikke skete noget - hertil blev jeg bare spurgt om jeg ville genoverveje mit forløb.
Jeg endte med at få lov til at gå hjem og “tænke” over, om jeg ville fortsætte uden, at der blev tjekket op på hvor mange behandlinger jeg havde fået og hvordan mit resultat stod til… virkelig uprofessionelt.
Jeg hørte aldrig fra jer efterfølgende.
Forløbet virkede slet ikke professionelt! Jeg er kunden, og i skal være dem, der guider og rådgiver mig, og jeg føler slet ikke, at i formåede det.
Jeg har været der 4 gange og fået den bedste behandling og resultat efter 2.gang
har set frem til at sige hej til de to søde piger der inde der altid bare er så glade og smilende vær gang og fornuftig pris har de osse så man føler man for virkelig noget for pengene

Besvarelse fra Møller-Poulsen
Jeg kontaktede Møller Poulsen tilbage i Maj og har indtil nu været i gang med et behandlingsforløb. I den forbindelse bliver jeg simpelthen nødt til, at dele mine erfaringer! Jeg er ovenud tilfreds med klinikken, personalet og behandlingen som jeg har fået og kan kun anbefale stedet til andre, som måtte sidde med samme skepsis, som jeg gjorde til at starte med.
5 store stjerner herfra.

Besvarelse fra Møller-Poulsen
Dejlig og hurtig service.. gratis konsultation og god information billigt samt så dejlig personale 🙂
Dejligt sted og søde mennesker. Jeg kommer snart igen.

Besvarelse fra Møller-Poulsen
Moderne klinik med permanent hårfjerning som virker. Efter 1-2 behandlinger ses et mærkbart resultat.
Nem adgang til behandlinger, og Julie er meget seriøs omkring behandlings behov og forløbet.

Flotte kønsneutrale lokaler.
Julie er sød og professionel.
ser frem til næste behandling.

Besvarelse fra Møller-Poulsen
Julie er super professionel! Rigtig god oplevelse allerede fra første kontakt!

Besvarelse fra Møller-Poulsen
Meget behagelig behandler og god behandling. Fedtfrysning er noget der bare skal prøves.

Besvarelse fra Møller-Poulsen
Tak for hele turen igennem. Gode resultater og dygtige behandlere. Jeg mangler min sidste tur og allerede nu er jeg mere end tilfreds.

Besvarelse fra Møller-Poulsen
Tak for god og professionel behandling, vi ses til næste behandling :-)