Virksomhedsoplysninger

1. Educational Testing Service
  2. Alternativ finansieringstjeneste
  3. Advokat

Skrevet af virksomheden

Lyssandro.nl leert je traden zoals het écht werkt. Geen onrealistische beloftes, geen signals, maar een bewezen strategie en marktinzichten waarmee je zelfstandig en winstgevend leert traden. Met jarenlange ervaring begeleiden we traders stap voor stap van beginner naar het volledig benutten van hun potentieel.

Kontaktoplysninger

4,1

God

TrustScore 4 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Review van het bedrijf

Dit bedrijf heeft mij enorm veel nieuwe dingen geleerd en heb zeker door dit traject te volgen skills opgedaan. De eigenaar neemt graag de tijd en maakt altijd tijd voor je en daarin ook erg actief te benaderen. Na het verdiepen heeft dit traject mij ook meer opgeleverd en dat is dan ook zeker te zien. Ga zo door top bedrijf!

9. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel veel nuttige informatie!

Voor dat ik aan dit traject begon, wist ik alleen van die ‘get rich quick, groepen af. Dankzij Lyssandro weet ik nu alle dingen die ik moet weten om zelfstandig een winstgevende trader te zijn. Ik wil hem bedanken voor alles wat hij voor mij gedaan heeft. Binnen een jaar ben ik funded geworden en heb ik al payouts gedraaid.

5. oktober 2025

Mentorship ervaring

Wat ik vooral waardeer is dat het traject realistisch is, er wordt niet beloofd dat je snel rijk wordt maar er is focus op discipline, risicomanagement en zelfstandig leren traden.

Ik vond het materiaal fijn en makkelijk te gebruiken, goede uitleg en oefeningen om toe te passen wat geleerd is.

Voor iedereen die serieus wil leren traden en bereid is tijd en discipline te investeren is dit traject een aanrader.

25. september 2025

Mijn ervaring

In het begin vond ik traden best spannend en zat ik vaak emotioneel vast aan mijn trades. Door dit traject heb ik echt vertrouwen gekregen. Ik heb nu een plan en weet wat ik doe, in plaats van zomaar gokken. Dat geeft veel meer rust en zorgt ervoor dat ik nu strak kan toepassen wat ik heb geleerd. Daarnaast kan ik altijd met mijn vragen terecht, zowel bij Lyssandro zelf als in de community chats.

23. september 2025
Lyssandro-logo

Besvarelse fra Lyssandro

Supertof om te lezen dat je nu met zoveel meer rust en vertrouwen kan traden! Precies daarr draait dit traject om: niet gokken, maar traden met een plan 💪

Top traject

Top traject, het bevat waardevolle informatie en er zijn altijd ervaren mensen die je ondersteunen.

30. august 2025
Lyssandro-logo

Besvarelse fra Lyssandro

Goed om te horen dat je zoveel waarde haalt uit de info en support. We waarderen je review enorm, dit laat precies zien waarom we dit traject doen 💪

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.