Lyreco UK & Ireland Anmeldelser

4,5

Jeg kan ikke give kundeservice nogen anmærkninger, men de ting der leveres er ikke særligt gode. Kuglepenne der tørrer ud efter kort tids brug, lærertyggegummi, der ikke kan klistre og post-its, der... Se mere

Vi har hos vores firma brugt Lyreco gennem længere tid. Der er problemer med returvare, fejl fra deres og vores side. Altid vare på lager :-)

1. Butik med kontorartikler
  2. Butik med sikkerheds- og arbejdstøj
  3. Butik med skoleartikler
  4. Engrossalg af kontorartikler
  5. Kontormøbelforretning
  6. Papirhandel

With 60,000 products across 18 product categories, Lyreco offers a comprehensive range of products and services to enable you to get everything you need for your workplace, consolidate your suppliers, and reduce your costs. In addition, our Lyreco Goodness philosophy is the driving force behind initiatives that are helping us to reduce waste and carbon, increase recycling, work towards a circular economy as well as generate green energy. This includes providing our customers with alternatives to many products, signified by our Sustainable Selection by Lyreco product labels. Lyreco is your partner in helping you achieve your sustainability and CSR goals.

Lyreco Go

Just another reason to Go to Lyreco
Lyreco Go is Lyreco’s loyalty programme that rewards customers for buying workplace essentials. With automatic enrolment, customers earn Go Points on every purchase, unlock higher earning tiers based on spend, and redeem points for a wide choice of rewards. It is a simple way for businesses to make their budget go further while ordering the products they need every day.

Fint firma, Dårlige produkter

Kuglepenne der tørrer ud efter kort tids brug, lærertyggegummi, der ikke kan klistre og post-its, der har en coating, som en kuglepen (der virker på almindeligt papir) ikke kan skrive på.
Måske man skulle tage en krone mere for tingene, og så levere noget kvalitet...

23. september 2026

Det rene svindel

Det rene svindel. De behandler de ansatte som svin, derfor er jeg holdt op.

OG nej, jeg har ikke noget reference nummer? mener du mit skattekort?
hvad gør du nu? Du styrer ikke denne trustpilot konto ret godt, der er dårlige anmeldelser som er tudse gamle. Hvorfor skriver du ikke til dem i stedet for at bede mig om oplysninger? Grunden til at jeg kun giver jer 1 stjerne ,er at jeg ikke er i stand til at give 0 stjerner. og det eneste jeg ønsker er at se jer med et gennemsnit på 1 stjerne- hvilket snart sker.

4. juli 2025

Meget godt tilfreds

Meget godt tilfreds. Fint udvalg, hurtig levering og ok priser (den at være prangende), bruger dem til indkøb af småting

21. august 2024

Elendigt firma!

Elendigt firma!! Behandler deres kunder som skrald, deres konsulenter er nogle man har fundet på gaden og de overholder på ingen måder juridiske aftaler eller love. Det er mig en gåde, hvorfor de ikke er gået konkurs med så mange retssager de har i vente. Ærgeligt man ikke kan give minus stjerner, for de fortjener ikke engang en stjerne!

19. oktober 2022

Lad være med at kører for Lyreco

Lad være med at kører for Lyreco, de tager roeven på deres ansatte! Har kørt for to vognmænd der er fuskere og lejet sig ind hos Lyreco!
De har udkørsel fra Fredericia og hedder VH Kolding
Jeg kan love jer for at der kører en stærk sag imod og går hele vejen med det fagforeningen, hilsen en tidligere chauffør for Lyreco
Jeg er i chok over at arbejdsgiver bare tror han kan trække mig i løn fordi han mener han har lavet noget ved min bil som jeg ikke er enig i
Men heldigvis har jeg en god sag og den får hele armen imorgen
Føj siger jeg bare
Peter og Ofer

14. juni 2022

Tak for svar

Jeg har fået leveret en Rexel 600x fra Staples, som nu hedder Lyreco, men de er ikke i stand til at oplyse noget om, hvem der kan udføre service på produktet. I brugervejledningen anbefales det, at man ca. hvert år skal lade maskinen gennemgå et serviceeftersyn!
Staples fortjener ingen stjerner!

Tak for jeres svar, men når jeg søger på

1. november 2021

Kæmpe optur!

Kæmpe optur over den Chauffør som det seneste år har leveret til Dronningegårdens kontorhotel i Odense (Dronningensgade 23)! Altid smilende, ordentlig og placerer varerne hvor det er nemmest for mig. Derudover tjekker han navnet på kvitteringen, så han ved hvad jeg hedder (Det gør leverancen meget mere personlig)
Han fortjener et kæmpe skulderklap :-)

27. januar 2021

Hej Caroline!

Tusind tak for anmeldelsen og de flotte ord om vores dygtige chauffør!
- Vi giver skulderklappet videre til den pågældende chauffør.

Jeg har købt en 40W 23cm bordblæser

Jeg har købt en 40W 23cm bordblæser. Betaler endda 449,- for en blæser. Men hvad kommer så? En 20W bordblæser, som koster 229,- Det er jo direkte svindel.

23. juli 2020

Kære Nicholai

Først skal vi beklage den lange responstid pga. sommerferie.

Dernæst skal vi med endnu størrelse beklagelse undskylde, at der tydeligvis er gået noget helt galt med din ordre. Skriv til os på kundeservice@lyreco.com (Skriv: ”Att: Camilla Rasmussen” i emnefeltet, så sørger vi for, at der lynhurtigt bliver rettet op på din dårlige oplevelse.

Sindsyg kørsel

En af jeres chauffør kørte i går Søndag 17.5.2020 ca. kl. 15.50 på Ørbækvej i Odense, hvor han drejer over i det spor jeg er i, fordi han åbenbart meget sent finder ud af at han skal til højre. han havde påkørt mig hvis ikke jeg havde reageret hurtigt og undviget over i det andet spor. Fuldstændig sindsyg kørsel.

Nummerpladen er CE19466

18. maj 2020

Kære Simon

Tak, fordi du tog dig tid til at fortælle os om din oplevelse med en af vores biler. Vi beklager, at chaufførens kørsel bragte jer begge i en farlig situation - det er selvsagt meget langt fra vores firmapolitik.

Det var godt, at du noterede dig nummerpladen. Med den information bør vores kørselsafdeling være i stand til at identificere chaufføren, så de kan tage en alvorlig snak med vognmanden om, at den beskrevne opførsel ikke er acceptabel, og at vi ikke vil se det gentage sig.

Fjolset på Retortvej

Kære Lyreco

En af jeres chauffør kørte i dag onsdag 25.9.2019 ca. kl. 15.40 på Retortvej i Valby med hovedet under armen. Overholdt ikke vigepligt, kørte ud foran andre billister og provokerede andre trafikanter.

Kan I ikke tage en alvorlig snak med chaufføren?

Den slags typer skal ikke ødelægge jeres ellers så udmærket firma.

25. september 2019

Update 1/10 2019:
Kære Poul

Vores kørselsafdeling har nu identificeret chaufføren, og vi har taget en alvorlig snak med vognmanden om, at den beskrevne opførsel ikke er acceptabel, og at vi ikke vil se det gentage sig. Skulle du mod forventning opleve noget lignende igen, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi beklager ulejligheden og holder øje med chaufføren fremover.

med venlig hilsen

Kære Poul

Tak for din feedback, som vi sætter stor pris på, omend vi er oprigtigt kede af at høre om din dårlige oplevelse med en af vores chauffører. Det er så absolut ikke i orden og slet ikke i tråd med vores firmapolitik.

Sagen er givet videre til vores kørselsafdeling, som takket være din detaljerede beskrivelse burde kunne finde frem til chaufføren og finde ud, hvad der er sket. Når de har undersøgt sagen, får du en opfølgning.

Upåklagelig service

Da en skæremaskine jeg havde købt igennem Lyreco gik i stykker ringede jeg og blev stillet igennem til en meget hjælpsom dame, der sørgede for at jeg fik en ny tilsendt og hjalp mig med at sende den defekte retur - ovenud tilfreds, og kan på det varmeste anbefale Lyreco.

14. februar 2019

Hej Jesper

Tak for din anbefaling. Det glæder os, at du sætter pris vores service, og at vi fandt en god løsning på en uheldig situation.

Idioter

Køre ude på motorvejen da to af jeres medarbejdere i hver bil ligger og køre ræs og vil ikke lade mig passere da jeg var på vej på arbejde , skulle køre bag de to fjolser i 5 10 km før de fattede noget, og jo De gjorde det 110% med vilje for at provokere

17. januar 2019

Kære Nicholaj

Vi er rigtig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i trafikken med nogle af vores biler. Det er på ingen måde i orden og heller ikke i tråd med vores retningslinjer. Vi sætter imidlertid pris på din feedback, da det giver vores kvalitetsafdeling mulighed for at undersøge sagen nærmere. Du må meget gerne kontakte dem direkte på scan.qss.claims@lyreco.com med flere detaljer fra din oplevelse, så vender de tilbage til dig hurtigst muligt.

Uforskammet medarbejder!!!

Jeg har handlet hos Lyreco af flere omgange og senest købt en indbindsmaskine, som viste sig ikke at virke. Den blev byttet til en ny, som heller ikke virkede. Noget skrammel af et produkt. Den skulle være klar efter 4 minutter, men blev aldrig varm så lim kunne smelte og papir indbindes.

Jeg får en flabet besked om, at æsken ser ud til ikke at være åbnet og jeg blot skal læse brugsvejledningen. Maskinen returneres til mig. Magen til flabet og uforskammethed skal man da lede længe efter. Hvor blev princippet om, at kunden har altid ret af? Og hvorfor ikke bare tage maskinen tilbage og forsøge at bibeholde en ellers tilfreds kunde. Nu er jeg hamrende utilfreds og fraråder enhver at handle med Lyreco.

14. november 2017

Kære Claus
Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi sætter pris på din feedback og håber, at du vil give os chancen for at løse dette sammen med vores kvalitetsafdeling.
Vi vil meget gerne i kontakt med dig, så vores kvalitetsafdeling kan undersøge sagen. Du må meget gerne kontakte vores kvalitetsafdeling direkte på scan.qss.claims@lyreco.com med dit kundenummer, så vender de tilbage til dig hurtigst muligt.

Uprofessionelt

Vi brugte Lyreco i en rum tid, foer vi afproevede dem til en stoerre ordre med nogle kontorskabe - den gik desvaerre helt galt.

Foerst bad Lyreco paent om tidlig betaling, paa trods en maaneds ventetid paa moeblerne - det accepterede vi, for at vaere flinke.

Derefter blev der ikke fulgt op, og skabene blev - efter vi selv maatte goere opmaerksom paa det - meldt yderligere 2 uger forsinket. Ingen undskyldning eller proaktiv holdning - bare et 'det er leverandoerens skyld'. Derefter blev skabene yderligere to uger forsinket; igen efter lovninger, men uden nogen form for proaktiv opfoelgning fra Lyreco.

Gennem hele processen var management usynligt, men blev brugt som undskydning af medarbejderne for ikke at kunne tage beslutninger. Skylden blev skudt paa leverandoererne. Kommunikation var uprofessionelt og ikke proaktivt.

Naar denne sag er lukket - vi faar forhaabentlig vores penge tilbage - lukker vi vores konto og finder en anden leverandoer.

15. september 2017

Kære Simon
Vi beklager meget den dårlige oplevelse, du har haft hos os, og vil takke for din feedback.
Vi er i nogle tilfælde nødt til at bede om tidlig betaling, og det kan der findes flere forskellige grunde til. Hvis du vil vide, hvorfor vi bad om tidlig betaling i netop dit tilfælde, må du meget gerne kontakte os, så forklarer vi det nærmere.

Vi har over 10.000 produkter på lager, som vi i 99 % af gangene kan sende allerede dagen efter bestilling. Nogle produkter, fx nogle møbler eller produkter som specialbestilles, skal vi først have bestilt fra leverandører, og så tager det lidt længere tid. Vi er kede af din oplevelse med dårlig kommunikation om forlænget ventetid. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre vores processer og vil gerne blive endnu bedre til at være proaktive.

Vi ser gerne nærmere på din sag og ville sætte stor pris på, hvis du kunne skrive til vores kvalitetsafdeling på scan.qss.claims@lyreco.com med dit kundenr., så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Varmt anbefales

Super service og levering

11. januar 2017

Besvarelse fra Lyreco UK & Ireland

Hej Vivi, mange tak for din anbefaling :)
Vi er rigtigt glade for at høre at du sætter pris på vores service og levering.

Umuligt at oprette konto og få adgang

Efter at have oprettet en konto får jeg mail, fint nok, linket virker bare ikke (404). Herefter forsøger jeg at logge på med userid pw, efter at have brugt 15 minutter med support fra Lyreco virker det stadigvæk ikke.
Helt ærligt hvordan kan det være så svært?

4. januar 2017

Pas på med hvad du køber....

Først ros til Lyreco - de har hurtig leveringstid!
Men det bliver desværre ødelagt af deres dårlige service.
Vi har købt tonerpatroner til vores firma gennem et par år hos Lyreco. Vi er fornuftige og køber naturligvis tonere forud. Men uheldigvis går vores printer i stykker og vi brænder inde med dyre lasertonere.
Vi går selvfølgelig ud fra at Lyreco vil tage tonerne retur, da vi gerne vil bytte dem til nogen tonere vi kan bruge. Tonerne er nye, ubrugte og i original emballage. Der står på dem, de kan holde sig til en dato i år 2017.

Men nej - Lyreco vil ikke tage dem retur: "det er jo over 30 dage siden I købte dem, var beskeden."

Så nu kan vi smide for flere tusinde kroner toner ud - fordi Lyreco, som jo ellers er et meget stort og veletableret firma, ikke har en returservice på tonere. Det er simpelthen under al kritik.

Køb ikke tonere hos Lyreco - det er en velment advarsel.

7. september 2015