Tak for 3 dejlige uger på skønne…
Tak for 3 dejlige uger på skønne Lyngholt.Vi ses i 2026. Mvh Birthe & Kaj plads 30
Midt i Nordbornholms mest fantastiske natur ligger Lyngholt Familiecamping. Her bor du som gæst omringet af skov, søer og Bornholms enestående granitbrud. Stedet er et åndehul fra hverdagen, hvor du kan tilbringe tid med dine nærmeste i ét med naturen. Vi bruger den omgivende natur på dens egne præmisser. Derfor kan du som gæst gå på opdagelse i vores egen naturskov og fornemme stedets historie, når du støder på originale stengærder, idylliske vandhuller fra de gamle granitbrud og levn fra pladsens fortid som landbrug. Vi guider til de smukkeste vandreruter og mountainbiketure på vilde stier.
Borrelyngvej 43, 3770, Allinge, Danmark
Havde 2 overnatninger i telt. Helt fantastisk sted. Rent, gode faciliteter, og super søde imødekommende ejere.
Skønt område, og et sted der virker meget børne venligt.
Lidt spontant og tilfældigt endte vi på Lyngholt Camping på vores første teltferie nogensinde. Det blev en kæmpe succes pga den store rolig teltplads, børnevenlig pool, stort indendørs legerum, legepladser med hoppepude og generelt rigtig gode og renlige faciliteter. Værtsparret er super imødekommende og har en masse fede arrangementer i løbet af ugen - vi fik bl.a. lavet snobrød, bagt vafler, været på fælles løbetur og til fællesspisning med live musik. Vi endte også med at forlænge ferien, da det var så skønt et ophold. Alt i alt en rigtig god oplevelse - stor anbefaling herfra 🌟🌟🌟🌟🌟
Fantastisk sted for børn, voksne og hunde også. Værtsparret yder service på højeste niveau imellem deres mange gøremål. Området og omgivelserne er rolige og hyggelige, poolen er ren og børnevenlig. De bager selv morgenbrød til de billigste priser jeg har set på en campingplads. Selv priserne i den hyggelige lille kiosk er absolut i den billige ende. Der blev lavet snobrød, vafler m.m til børnene. Fællesgrill med levende musik. Vandring i området. Lige overfor pladsen ligger en stor hundeskov til glæde for de firbenede. Fremragende ophold. Kunne der gives flere stjerner end 5, havde de fået det!
Virkelig skøn og hyggelig camping🙏 i fantastiske omgivelser, med natur og seværdigheder i nærheden.
Legpladser, pool, hoppepuder, minigolf og stort aktivitetsrum, for børn i alle størrelser.
Største og bedste anbebefalinger.. Vi vender bestemt retur.
Vi havde fornøjelsen af at tilbringe en uge på Lyngholdt Familiecamping, og det var en fantastisk oplevelse, som vi varmt kan anbefale til andre. Pladsen er et sandt fristed, hvor roen hersker, og fuglefløjtet skaber en skøn atmosfære, der virkelig gør det muligt at slappe af og nyde naturen.
Campingpladsen er velholdt med pæne og rene servicebygninger, hvilket er en stor fordel for alle gæster. Det er tydeligt, at der bliver gjort en indsats for at holde stedet i topform. Desuden er det smart med nummerplade aflæser, der gør ind- og udtjekning problemfrit.
Vi fik en varme velkomst fra Sanne, der er en utrolig hjælpsom og venlig værtinde. Hun gav os en masse nyttige oplysninger om de forskellige tilbud og tips til at udforske det nordlige Bornholm, hvilket gjorde vores ferie både lettere og mere fornøjelig.
Lyngholdt Familiecamping ligger ideelt med adgang til smukke vandreruter og spændende seværdigheder i området. Det er et perfekt udgangspunkt for at opleve alt, hvad Bornholm har at byde på.
Alt i alt var vores ophold på Lyngholdt familiecamping en dejlig oplevelse, og vi ser allerede frem til at besøge stedet igen næste år. Hvis du leder efter et hyggeligt og fredfyldt sted midt i naturen, er dette helt klart stedet for dig!
Campingpladsen er drevet af parret Sanna og Michael, som er søde, imødekommende og meget large.
Allerede ved ankomsten mærker man den gode stemning, fordi værtsparrets ånd smitter af på campisterne.
Når du har betalt din leje, er det ikke sådan at alt muligt koster ekstra. Pool er gratis, minigolf gratis, bytte køleelementer gratis, fælles køleskab gratis.
Der arrangeres mange events som fx. Vaffelbagning, snobrød, smag en røget sild, osv. Disse ting er enten gratis eller næsten. Der er absolut ikke noget pengemaskine over det.
Det er som om de lader stedet forme sig hen ad vejen.
Den uge jeg var der havde jeg kun gode oplevelser. Der er rent og pænt - måske også fordi folk opper sig lidt og rydder op efter sig, netop fordi værtsparret er så søde.
Lyngholt Camping er at finde på forskellige fiskefora samt på egen hjemmeside, hvor der reklameres for deres fiskesø. Efter at have brugt en rum tid på at komme dertil, gik vi til kontoret som i lighed med deres butik, var lukket. Vi travede derfor mod søen hvor vi mødte en mand, som vi spurgte hvor vi skulle købe fiskekort. Meddelelsen var brysk, at søen kun var for campister!!. Vi sagde at vi jo gerne ville betale, svaret var nej “ da det var dem som fyldte fisk i søen og derfor også var dem som bestemte hvem der måtte fiske “. Magen til uhøflig og afvisende optræden, skal man lede længe efter. Pladsens hytter stod tomme og der var kun spredte campingvogne at se. Vi kommer aldrig dertil igen, og vil advare andre om at prøve dem