Lynge Planteskole Anmeldelser 14

3,5

3,5

Middel

Meget meget dyrt!!!

Meget meget dyrt! Dobbelt så dyrt som andre planteskoler. Det lykkede faktisk ikke at finde noget til rimelig normal pris.
Der kommer vi ikke igen.
Tjek priser andre steder inden i køber noget.

30. maj 2025

Jeg kan slet ikke forstå de dårlige…

Jeg kan slet ikke forstå de dårlige anmeldelser her på siden. Jeg kørte op til Lynge planteskole for et par år siden og fik en fin betjening, både af personalet og indehaveren selv. Vi aftalte at de kom og plantede en thuja hæk langs min havegang, vi aftalte en dag, og da jeg kom hjem fra arbejde var hækken plantet. I dag har jeg en fin stor robust thuja hæk. Under hele forløbet var der en fin kommunikation og god information. Hvis man opfører sig ordentligt, får man også en god behandling!

24. september 2021

Gode oplevelser på Lynge planteskole

Jeg har været mange gange på Lynge Planteskole og har ikke haft nogen dårlige oplevelser. Personalet har været flinke til at spørge, om jeg havde brug for hjælp. Der er er et stort udvalg, og de træer, buske, planter, bunddække og frugtbuske, jeg har købt, har altid været levedygtige og i god kvalitet. Priserne er helt i orden - meget billigere end store kæder som Plantorama. Et skønt sted at gå rundt og kigge og læse om planterne og finde lige det, man skal bruge.

4. april 2021

ADVARSEL

ADVARSEL
Sjældent har jeg dog mødt mere elendig kundepleje end her!!!!
Købte i efteråret 2019 2 træet (3000kr og 2500kr). Begge plantet og plejet efter alle forskrifter. Det ene står fint i dag (maj 2020) det andet er gået ud.
Fremsendte regning og billeder (mail) af begge til Planteskolen for 1 uge siden.
Ringede i dag (6 maj) for at høre svar på min mail. Blev mødt af en sjældent hørt ubehøvlet mandsstemme, der nærmest hånligt afviste at se min mail, men dog sagde at "der måske kunne komme et svar om 1 månedstid".
Var helt afvisende for et evt. tidligere svar. Køb aldrig der!!!! Poul S

7. maj 2020

Enestående service både ved købet af…

Enestående service både ved købet af æbletræ og nu et år efter, hvor Lynge Planteskole ringer op med et godt råd. Og det endda på Grundlovsdag. Kan kun anbefale stedet. Også ved købet fik vi at vide, at vi var velkomne tilbage for at få råd om beskæring.

5. juni 2019

Gode købmænd ved jeg nu...

VI kontaktet planteskolen, for at få en dialog om køb af nogle frugt træer og buske til vores spejdergrund. Men inden vi havde fået mulighed for, at præsenterer vores ønsker - fik vi svaret, "hvis det er rabat du er ude efter, er du gået forkert medmindre du vil betale noget af min vandregning på 550.000,- kr. Vi var umiddelbart ikke ude efter kold rabat, men havde håbet at de ville smide lidt extra planter over ind vores indkøb. Om de driver en god plante skole skal jeg lade være usagt, men om de er gode købmænd - ved jeg nu.

12. april 2019

Ubehøvlet kundebehandling

Jeg ringede for at høre om levering og plantning af nogle træer og blev henvist til 'chefen'. Men denne chef var direkte ubehøvlet og afviste i et meget arrogant sprog at tale med mig nu. Han havde ikke tid til at tale med mig og jeg kunne bare ringe på et andet tidspunkt. Jeg har naturligvis forståelse for, at jeg kan have ringet på et ubelejliget tidpunkt, men forventer så at få det forklaret på en venlig måde og ikke i et ubehøvlet sprog. Når jeg så læser de andre anmeldelser, kan jeg forstå, at dette ikke var et enestående tilfælde.

30. april 2018

Flabet, grov og grænsen til truende adfærd

Ærgeligt at jeg ikke fik læst anmelderne herinde, før jeg tog kontakt til planteskolen.

Ringede for at høre om de havde en bestemt type krukke. Manden der tog telefonen, svarede “masser, vi har et stort udvalg af den slags krukker” Da jeg spørger mere ind til krukken, for at finde ud af om det er køreturen værd på 1/2 time, bliver jeg verfert af. Det passede bestemt ikke Herren, at tale i tlf. med mig.

Jeg begiver mig ud på turen, forventningsfuld. Der blev jo sagt et stort udvalg i netop denne type krukke.

Da jeg ankommer, er der ingen der siger hej eller velkommen. Det er hvad de er.

Jeg går undersøgende rundt. Desværre kan jeg ikke finde den pågældende krukke, ej heller et STORT udvalg inden for denne type. Jeg henvender mig til en dame, der oplyser at den slags krukker har de slet ikke.

Jeg gør pænt opmærksom på at det kan jeg ikke forstå, da jeg har ringet i forvejen, og fået oplyst at udvalgte skulle være stort.

Manden jeg talte i tlf. med, kommer. Han er meget uforstående overfor problemstillingen, og det faktum, at jeg ringede i forvejen og netop har kørt i en 1/2 time.

Jer fortæller hvordan jeg oplever deres kunderservice. Hvorefter at manden ændrer karakter og nærmest følger med ud af døren, med diverse gloser. Han spørger tilmeld ind til hvorfor jeg dog ikke bare vælger at handle på nettet, end at komme til hans butik.

Jeg sætter aldrig mine ben der igen.

23. april 2018

Rigtig dårlig oplevelse

Har været på planteskolen to gange. Første gang var de rimelig søde men jeg oplevede dog at blive vrisset af en mandlig gartner. Det slog jeg hen. Anden gang var samme person direkte flabet og uhøflig da jeg spurgte om de havde en bestemt plante hjemme. Jeg blev nærmest buet ud. Heldigvis er der en del andre gode planteskoler i området som jeg nu langt hellere kører til. For mig skal det være hyggeligt at gå på planteskole og jeg forventer sød betjening og god vejledning med et godt udvalg. Det oplevede jeg desværre ikke på Lynge og jeg kommer der ikke igen. Ikke om jeg ligefrem vil tales ned til!

8. juli 2017

Dyrt og meget lidt fokus på …

Dyrt og meget lidt fokus på kundeservice
Jeg har været på denne planteskole 7 gange nu siden jeg flyttede til området og jeg var super glad for at finde ud af at der var en stor flot planteskole ved byen. Jeg oplever dog hver eneste gang at blive ignoreret når jeg kommer. Ingen siger hej eller spørger om de skal hjælpe. Og jeg har ofte stået og ventet længe ved kassen før nogen henvendte sig. Jeg bruger rigtig mange penge på haven, og jeg betaler gerne for kvalitet og god service. Det får jeg bare ikke her. Så selvom jeg kører forbi hver dag, vælger jeg ofte at handle planter osv andre steder. Øv, jeg så gerne at i fokuserede mere på jeres kundeservice, så ville jeg sikkert være stamkunde.

29. maj 2017

Uacceptabel og urimelig behandling

Var på Lynge Planteskole og købe lidt forskellige planter til til haven og bliver meget interesseret i et dyrt fyrretræ til 2000 kr. Vi ser det nøje an og tager en del billeder for at vurdere om det passede ind i haven. Efter et par dages overvejelser, tager min mand til planteskolen og køber træet. Men da det er et ret stort træ aftales der levering til vores adresse og hjælp til at bære det ind, da vi ønskede at få det transporteret på sikker vis uden skader af træet. Min mand havde aftalt med planteskolen at de skulle ringe når de kørte afsted. Så kunne vi være klar til at hjælpe det nænsomt ind i haven.

Op ad formiddagen ringer vi så til planteskole da vi undre os over at de ikke giver lyd fra sig som aftalt. Der bliver vi så oplyst at træet var blevet leveret? Ud ad døren flyver vi og dér ligger træet smidt i vores indkørelse og med flere mindre grene knækkede og andre mindre skrammer. Ingen havde banket på eller ringet til os i forvejen!!

Vi ringer så igen til planteskolen og klager over deres kundeservice og behandlingen af træet og beretter om skaderne. De siger så, at det var der jo ikke noget at gøre ved nu og afviser også at der skulle være lavet en aftale om at bære træet ind, også selvom at det blev noteret af den ekspedient som modtog betaling.
De lader til at være absolut ligeglade og virker temmelig fornærmede over at vi tillader os at klage. De beklager ikke på noget tidspunkt at dette skulle være sket. Fuldkommen målløse forsøger vi at gøre rede for at vi føler os temmelig dårligt behandlet, og får derved at vide at vi skal stoppe med at brokke os, og igen med samme flabede og sløje forklaring om at ’de jo ikke lave om på hvad som var sket’.

Vi har absolut ingen undskyldning modtaget eller ’plaster på såret’ i form af en kompensation for skader på træet og dårlig behandling. Utroligt at man som betalende kunde, skal behandles så dårligt. Det er trods alt ikke småpenge vi har lagt på den Planteskole. 2000,- for træet og 400,- for at levere det og ca. 700,- for andre planter. Så dér kommer vi da ikke igen. Godt at der er så mange andre meget fine planteskoler i nærheden.

11. maj 2016

Er dette din virksomhed?