Ældre Sagen Gundsø havde 25. maj 2022 inviteret til fransk sæsonafslutningsfest i Jyllinge med Mademoiselle de Paris, ved trioen Christian Rusbjerg, Stinne Henriksen og Jacob Venndt. Det bl... Se mere
Booking af foredragsholdere, solister, orkester, kendisser. Vi laver det rigtige arrangement til dig - både fagligt og økonomisk. Vi formidler alle landets kunstnere. Vi har arbejdet professionelt siden 1969. På vort site - Lykkemusic.dk - kan du booke foredragsholder - musik - orkester i alle afskygninger - solister - skuespiller - konferencier - komikere - stand up - børne underholdning - øvrige kunstnere. Vi vil meget gerne have din kommentar, hvis du mangler informationer, ikke kan finde rundt i siderne, eller har gode forslag til, hvordan vi kan gøre indholdet mere brugervenligt - det hele er jo lavet for at give dig den bedste service. Vi er meget glade for at kunne konstatere, at vor valgte forretnings politik har båret frugt og er inspiration til at bevare optimisme og initiativ, alt mens andre bruger tiden til store ord. Vi ønsker således en enkelt forretnings form, hvor man kender hinanden og har et etableret forhold, så der kan snakkes om andet end penge, uanset om du skal købe stort eller småt, eller det blot er en forespørgsel. Vi er uafhængige og har ikke en speciel økonomisk interesse i en bestemt artist. Til gengæld har vi siden 1969 opbygget en kolossal baggrundsviden og erfaring om, hvad der fungere og i særdeleshed, hvad der ikke er så godt. Denne faglige kompetence er vor styrke. Husk at festen/arrangementet ikke kan gøres om. Dette kan være hårde ord og lyde som oversmart salgsgas, men vi har gennem vor eksistens bevist, at det er muligt også at have et menneskeligt forhold, når man arbejder i showbiz branchen. Så derfor: Musik - det er stadig Lykke
Buen 7, 8700, Horsens, Danmark
Super service og valuta for pengene. Vi brugte Lykke Music & Events alias "Kristian Skovbo" til vores 25 års jubilæumsfest. En eftermiddag og aften med professionel musik og top underholdning med bl.a. Jan Gintberg, Shubberne, Jumping Jacks samt afslutning med et brag af en koncert med Jonah Blacksmith. Det hele arrangeret og bundet sammen af Kristian som konferencier og som underholder/tryllekunstner. Det var en dag ingen glemmer i meget lang tid - alt kørte på skinner hvor lyd, lys og humor var af top kvalitet. Vi har brugt Lykke Music & Events før og vi gør det igen. Tak Kristian.
ABC Pavilloner A/S

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Pia Raug var nærværende og gjorde koncerten til en personlig og fantastisk oplevelse for vores mor - og for alle os andre :- ) Virkelig super!

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Kongeoplevelse i bookingen, og Sort of Soul var i den grad også en kongeoplevelse.

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Super godt band, backtrack band, de er super hyggelige, og man kan høre de har spillet sammen i mange år, de er meget venlige, og skaber en hyggelig stemningstemning til din fest, mange tak for super god musik. Med venlig hilsen Søren

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Vi havde Thomas Ring på besøg på Nordstrand festival som skabte en atmosfærisk stemning.👏👏

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Vi havde Anders til at spille Kim Larsen til vores søns 40 års fødselsdag , det var rigtig godt, kunne sætte gang i festen og komme med gode indslag, så alle var med, kan anbefale ham han er super god👍

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Vi havde en fantastisk aften med underholdning af Per Nielsen. Dejlig musik med et bredt udvalg passende til vores publikum. Bookingen gik glat og vi fik en fin service.

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Det blev en fransk festaften, når den er bedst. Skønne kendte sange, som vi kunne synge og nynne med på. Og det hele bundet sammen med humor, gode historier og anekdoter serveret som perler på en snor af de 3 dygtige kunstnere.
Aftenens fransk inspirerede middag, Coq au vin med et godt glas vin, fuldendte denne franske festaften, der sluttede med stående langvarigt applaus fra de 120 fremmødte medlemmer.
Mademoiselle de Paris får vores varmeste anbefalinger.
Ældre Sagen Gundsø
Carit Pedersen

Besvarelse fra Lykke Music & Events
December 2019 - før Corona - bookede vi Sebastian Klein til foredrag på Helsinge Bibliotek gennem Lykkemusic. Hurtig respons fra Jens Lykke, god samtale og en dato i kalenderen til november 2020.
Foredraget blev gennemført 28. november 2020 med gældende Corona-restriktioner. En veloplagt og nærværende Sebastian Klein, der ikke "sparede" på sig selv. Var til stede sammen med de ivrige børn på en fantastisk måde.
God opålevelse, både kontakten med Jens Lykke og foredraget med Sebastian Klein.

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Vi havde fornøjelsen af Munch & Broderskabet til vores Sommerfest i Vildtbanegård - afd. 3. Desværre måtte vi nøjes med 100 deltagere, men jeg skal da love for at Munch og Broderskabet gav den max gas! en helt fantastisk aften. Så fed en oplevelse!

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Vi havde munch og broderskabet til at spille til vores sommerfest i vildtbanegård afd 3 i ishøj. Sikken en fest de leverede. Fuld valuta for pengene. Kan klart anbefales. Kan også sige lykke musik er meget hjælpsomme samt super service.

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Dancing Queen spillede til min 50 års fødselsdag og de gav den bare gas.
Dansegulvet var fyldt fra start til slut.
Jeg kan kun give Dancing Queen og Lykke Music mine bedste anbefalinger.
Tak for en god fest:)
Lise Greve

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Tak for et godt og ubesværet samarbejde om et arrangement for Ældrerådet i Hjørring. Du havde anbefalet Karin Flensborg til denne aften, og Karin var superskøn. Vi grinede og græd, og havde en pragtfuld aften.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Lykke Music til andre der står i en situation at skulle vælge kunstner en et specielt formål. Tak for samarbejdet, Jens.
Hilsen Mogens

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Super Hot’n tot til min fødselsdag, glad og hyggelig musik

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Super god og hurtig kommunikation med Lykke Music og med bandet. Hel klart et sted jeg kommer igen.

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Det var let at få en aftale med Lykke Music og Event, de ønsker jeg havde, blev opfyldt, der blev givet gode råd og forslag. Der var hurtig svar og venlighed, alt ok.

Besvarelse fra Lykke Music & Events
Perfekt arrangement. Alt var i overensstemmelse med aftalen. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Lykke Music & Events
vi har brugt Lykke Music til et arrangement for pénsionister hvor vi havde fornøjelsen af at have Richard Ragnvald til at underholde i 2 sæt og det var et fantastisk show og alle vore ønsker i forbindelse med arrangementet blev efterlevet af Lykke Music så jeg kan varmt anbefale at bruge dem :-)