Lykke Music & Events Anmeldelser 23

4,7

Ældre Sagen Gundsø havde 25. maj 2022 inviteret til fransk sæsonafslutningsfest i Jyllinge med Mademoiselle de Paris, ved trioen Christian Rusbjerg, Stinne Henriksen og Jacob Venndt. Det bl... Se mere

1. Billetformidler

Booking af foredragsholdere, solister, orkester, kendisser. Vi laver det rigtige arrangement til dig - både fagligt og økonomisk. Vi formidler alle landets kunstnere. Vi har arbejdet professionelt siden 1969. På vort site - Lykkemusic.dk - kan du booke foredragsholder - musik - orkester i alle afskygninger - solister - skuespiller - konferencier - komikere - stand up - børne underholdning - øvrige kunstnere. Vi vil meget gerne have din kommentar, hvis du mangler informationer, ikke kan finde rundt i siderne, eller har gode forslag til, hvordan vi kan gøre indholdet mere brugervenligt - det hele er jo lavet for at give dig den bedste service. Vi er meget glade for at kunne konstatere, at vor valgte forretnings politik har båret frugt og er inspiration til at bevare optimisme og initiativ, alt mens andre bruger tiden til store ord. Vi ønsker således en enkelt forretnings form, hvor man kender hinanden og har et etableret forhold, så der kan snakkes om andet end penge, uanset om du skal købe stort eller småt, eller det blot er en forespørgsel. Vi er uafhængige og har ikke en speciel økonomisk interesse i en bestemt artist. Til gengæld har vi siden 1969 opbygget en kolossal baggrundsviden og erfaring om, hvad der fungere og i særdeleshed, hvad der ikke er så godt. Denne faglige kompetence er vor styrke. Husk at festen/arrangementet ikke kan gøres om. Dette kan være hårde ord og lyde som oversmart salgsgas, men vi har gennem vor eksistens bevist, at det er muligt også at have et menneskeligt forhold, når man arbejder i showbiz branchen. Så derfor: Musik - det er stadig Lykke

4,7

Super service og og valuta for pengene. Absolut 5 stjerner

Super service og valuta for pengene. Vi brugte Lykke Music & Events alias "Kristian Skovbo" til vores 25 års jubilæumsfest. En eftermiddag og aften med professionel musik og top underholdning med bl.a. Jan Gintberg, Shubberne, Jumping Jacks samt afslutning med et brag af en koncert med Jonah Blacksmith. Det hele arrangeret og bundet sammen af Kristian som konferencier og som underholder/tryllekunstner. Det var en dag ingen glemmer i meget lang tid - alt kørte på skinner hvor lyd, lys og humor var af top kvalitet. Vi har brugt Lykke Music & Events før og vi gør det igen. Tak Kristian.
ABC Pavilloner A/S

26. april 2024

Besvarelse fra Lykke Music & Events

Kære ABC Pavilloner A/S & co!
Det var en kæmpe fornøjelse at være en del af jeres 25 års jubilæumsfest. Det er en af de fester man ikke lige glemmer!
På gensyn en anden gang!
Lykke Music & Events

Pia Raug var nærværende og gjorde…

Pia Raug var nærværende og gjorde koncerten til en personlig og fantastisk oplevelse for vores mor - og for alle os andre :- ) Virkelig super!

3. juni 2023

Kære Annette
Tak for det - det er vi så glade for at høre!
Du skal være velkommen tilbage til os en anden god gang.
Hilsen

Konge med konge på!

Kongeoplevelse i bookingen, og Sort of Soul var i den grad også en kongeoplevelse.

27. januar 2023

Tak Søren
Vi ser frem til at høre tilbage fra dig en anden gang.

Backtrack band

Super godt band, backtrack band, de er super hyggelige, og man kan høre de har spillet sammen i mange år, de er meget venlige, og skaber en hyggelig stemningstemning til din fest, mange tak for super god musik. Med venlig hilsen Søren

7. august 2022

Hej Søren
Tak for det - det er vi SÅ glade for at høre!
Du skal være velkommen en anden gang til os..
Lykke Music & Events

Vi havde Thomas Ring på besøg på…

Vi havde Thomas Ring på besøg på Nordstrand festival som skabte en atmosfærisk stemning.👏👏

5. august 2022

Hej André
Dejligt - vi ser frem til at høre fra dig en anden gang.
Hilsen
Lykke Music & Events

Vi havde Anders til at spille Kim…

Vi havde Anders til at spille Kim Larsen til vores søns 40 års fødselsdag , det var rigtig godt, kunne sætte gang i festen og komme med gode indslag, så alle var med, kan anbefale ham han er super god👍

14. juni 2022

Hej Susanne
Det er vi så glade for at høre!
Og dejligt at I havde en god fest.
Vi ser frem til at høre fra dig igen.
Mvh

Fantastisk aften med Per Nielsen

Vi havde en fantastisk aften med underholdning af Per Nielsen. Dejlig musik med et bredt udvalg passende til vores publikum. Bookingen gik glat og vi fik en fin service.

9. juni 2022

Besvarelse fra Lykke Music & Events

Tak for det - det er vi glade for at høre ;-)
Mvh

Fransk festaften hos Ældre Sagen Gundsø

Det blev en fransk festaften, når den er bedst. Skønne kendte sange, som vi kunne synge og nynne med på. Og det hele bundet sammen med humor, gode historier og anekdoter serveret som perler på en snor af de 3 dygtige kunstnere.

Aftenens fransk inspirerede middag, Coq au vin med et godt glas vin, fuldendte denne franske festaften, der sluttede med stående langvarigt applaus fra de 120 fremmødte medlemmer.

Mademoiselle de Paris får vores varmeste anbefalinger.

Ældre Sagen Gundsø
Carit Pedersen

7. juni 2022

Kære Carit
Tak for din anmeldelse - det er vi så glade for at høre!
Du skal være velkommen tilbage en anden gang.

Foredrag med Sebastian Klein

December 2019 - før Corona - bookede vi Sebastian Klein til foredrag på Helsinge Bibliotek gennem Lykkemusic. Hurtig respons fra Jens Lykke, god samtale og en dato i kalenderen til november 2020.

Foredraget blev gennemført 28. november 2020 med gældende Corona-restriktioner. En veloplagt og nærværende Sebastian Klein, der ikke "sparede" på sig selv. Var til stede sammen med de ivrige børn på en fantastisk måde.
God opålevelse, både kontakten med Jens Lykke og foredraget med Sebastian Klein.

15. december 2020

Hej Connie
Tusinde tak for dine 5 stjerner til Lykke Music & Events. Dem er vi stolte af og det luner godt her i en kold tid. Håber jeg kan hjælpe dig en anden god gang - skal også hilse mange gange fra Sebastian.

Munch & Broderskabet

Vi havde fornøjelsen af Munch & Broderskabet til vores Sommerfest i Vildtbanegård - afd. 3. Desværre måtte vi nøjes med 100 deltagere, men jeg skal da love for at Munch og Broderskabet gav den max gas! en helt fantastisk aften. Så fed en oplevelse!

24. august 2020

Hej Lonnie
Tak for dine 5 stjerne til os og Munch & Broderskabet.

Vi havde munch og broderskabet til at…

Vi havde munch og broderskabet til at spille til vores sommerfest i vildtbanegård afd 3 i ishøj. Sikken en fest de leverede. Fuld valuta for pengene. Kan klart anbefales. Kan også sige lykke musik er meget hjælpsomme samt super service.

24. august 2020

Hej Lars
Tak for din pæne anmeldelse - det er vi rigtig glade for. Jeg kan endda forstå at i vil arrangerer Munch & Broderskabet igen til næste år, og også tak for det.
Jens Lykke - Lykke Music & Events

Dancing Queen spillede til min 50 års…

Dancing Queen spillede til min 50 års fødselsdag og de gav den bare gas.
Dansegulvet var fyldt fra start til slut.
Jeg kan kun give Dancing Queen og Lykke Music mine bedste anbefalinger.

Tak for en god fest:)

Lise Greve

23. oktober 2019

Hej Lise Greve
Tak for din flotte omtale af Lykke Music & Events samt Dancing Queen. Det er vi super glade for.
Bedste hilsner

Tak til Jens Lykke

Tak for et godt og ubesværet samarbejde om et arrangement for Ældrerådet i Hjørring. Du havde anbefalet Karin Flensborg til denne aften, og Karin var superskøn. Vi grinede og græd, og havde en pragtfuld aften.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Lykke Music til andre der står i en situation at skulle vælge kunstner en et specielt formål. Tak for samarbejdet, Jens.

Hilsen Mogens

4. oktober 2019

Hej Mogens From
Tusinde tak for din flotte anmeldelse af vort arbejde ved jeres arrangement i Ældrerådet med et foredrag med Karin Flensborg. Den er vi både stolte og taknemmelige over.
Venlig Hilsen
Lykke Music & Events

Super Hot’n tot til min fødselsdag

Super Hot’n tot til min fødselsdag, glad og hyggelig musik

3. september 2019

Hej Jan Busk
Tak for din pæne anmeldelse af musikken til din fødselsdag - den er vi glade for.

Rubberband

Super god og hurtig kommunikation med Lykke Music og med bandet. Hel klart et sted jeg kommer igen.

3. juli 2019

Hej Per
Tak for dine rosende ord - Vi glæder os til at hjælpe dig en anden god gang med musik og underholdning

Guldbryllup med Lene Siel

Det var let at få en aftale med Lykke Music og Event, de ønsker jeg havde, blev opfyldt, der blev givet gode råd og forslag. Der var hurtig svar og venlighed, alt ok.

23. maj 2019

Hej Edith Villadsen
Tak for din anmeldelse. Det er vi glade for og det har været en fornøjelse at hjælpe dig med at få Lene Siel til at overraske og glæde dine gæster.

Perfekt arrangement

Perfekt arrangement. Alt var i overensstemmelse med aftalen. Kan varmt anbefales.

16. april 2019

Hej Sten Stengaard
Tak for de pæne ord - det er vi glade og taknemmelige for.
Lykke Music & Events

vi har brugt Lykke Music til et…

vi har brugt Lykke Music til et arrangement for pénsionister hvor vi havde fornøjelsen af at have Richard Ragnvald til at underholde i 2 sæt og det var et fantastisk show og alle vore ønsker i forbindelse med arrangementet blev efterlevet af Lykke Music så jeg kan varmt anbefale at bruge dem :-)

27. januar 2019

Hej Michael Flæng
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at du også er tilfreds med vort arbejde. Vi ser frem til at høre fra dig igen.