Lxlampe

Bestilte ordre d. 07.06.26 Betaling trukket på min konto 5 dage senere. Efter at have rykket for mine varer flere gange har jeg stadig d.d. 15.07.26 INTET modtaget. Man undskylder med forsinkelse... Se mere

Lækkert tøj, som lever helt op til beskrivelsen. Målene passer. Leveringstiden, viser dog, at varerne kommer fra Kina Jeg vil gerne betale ekstra for at støtte en dansk viksomhed, men jeg er ikke... Se mere

Firmanavn LXLAMPE København, tlf.nr. med internationalt retningsnr. 44, England, skriver man til oplyste mailadresse får man at vide at adressen ikke findes. Varer kommer fra Kina. Virkelig vildledend... Se mere

Det var nemt at bestille. Varen jeg ønskede var på lager, og ydermere på tilbud👍😊 Ordrebekræftelsen landede i min indpakket få sekunder efter bestilling. Nu glæder jeg mig til at modtage vare.

Fup og svindel (ref# LL#4884)

Jeg bestilte et par sandaler d.2/6-2026. Den 14/6-2026 modtaog jeg pakken. Det var slet ikke de sandaler jeg havde bestilt, det var en helt anden model.
Jeg kontakter kundeservice med billeder af de modtagne sandaler.
Jeg bliver tilbudt at finde en ny vare på hjemmesiden til samme pris.
Det ønsker jeg ikke og de sandaler jeg oprindeligt bestilte, findes ikke længere på hjemmesiden.
Jeg har bedt om en retur label, så jeg kan returnere og få mine penge retur, men der svares ikke længere på mine henvendelser.
Mit råd - køb ALDRG noget på denne hjemmeside.

2. juni 2026

Kan ikke få kontakt til firmaet

Kan ikke få kontakt til firmaet. Jeg bestilte, men fortrød med det samme. Så i deres returpolitik, at man inden for 2 timer kunne annullere ordren ved at kontakte dem på mail, hvilket jeg gjorde. Dagen efter får jeg så besked om, at varen alligevel er på vej. Jeg ringer til det engelske nr. - surprise - det er ude af drift. Prøver igen at skrive på to forskellige e-mail-adresser, som begge kommer retur med fejl. Nu er varen på vej, pengene er trukket - og hvad gør man så? Tør jeg lade være med at hente varen og satse på, at jeg får pengene tilbage, når firmaet har modtaget varen retur ......... det lugter af fup!

30. juni 2026

Sælger kopivarer fra Kina

Lxlampe sælger kopivarer fra Kina.

Kort efter ordreafgivelse blev jeg klar over dette og annullerede ordren. “Kundeservice” sagde, at det godt kunne lade sig gøre, men ordren blev alligevel sendt.

Nu har jeg modtaget en ud af to ting fra ordren, og der er som forventet tale om billigt kopi skrammel fra Kina.

Jeg vil gerne returnere, men der er ingen adresse at returnere til, og jeg får den næppe fra “Kundeservice”. Det er virkelig trælse spildte penge på dyrt bras fra Kina.

Vær i øvrigt opmærksom på, at siden tilbyder stor rabat, hvis man straks efter ordreafgivelse skriver en positiv anmeldelse herinde. Det er der mange, der har gjort, selvom det er imod Trustpilots regler, og det underminerer Trustpilot totalt.

Handel ikke hos Lxlampe - det er svindel.

28. juni 2026

TOTAL SVINDLERFIRMA

TOTAL SVINDLERFIRMA.
Købte nogle skjorter og T-shirts. Det er den værste ringe kvalitet jeg nogensinde har oplevet. Str. passer heller ikke.
Ville returnere og have penge retur. Det er et kapitel for sig selv. Man skal lave videoer og sende, før man kan få af vide hvordan man kan returnere varerne. Efter følgende er de meget lang tid om at svare. Fik svaret at der kunne købes/ byttes til andre vare for en meget nedsat pris. Stadig ikke et ord om returnering og penge retur.
HOLD DIG LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA

29. juni 2026

KØB IKKE HERFRA!!!!!!

KØB IKKE HERFRA!!!!!!
Bestilte loafers, da de langt om længe kom, var helt klart tilsvarende TEMU varer. Vil endda sige dårligere, kun til at smide ud. SÅ LAD VÆRE- INGENTING VÆRD.
Det er penge lige ud af vinduet!!!

29. juni 2026