LuxusHair Anmeldelser

2,5

Tar veckor tills man får svar, varken på telefon eller gmail...om man har tur.På frågan vilken produkt och hur många ml ges inget svar...säger ett pis till produkt som inte står på bokadirekt...verkar... Se mere

Anbefaler absoulutt aldri å kjøpe her ifra. Hårene burde ikke koste så mye når de har så dårlig kvalitet. Da ville jeg heller anbefalt deg å kjøpe fra rapunzelofsweden. De har så mye bedre hår kvalite... Se mere

Bestilte hår i juni, da pakket kom frem etter 4 uker har jeg fått helt feil vare. Bestilte hår og fikk kun en kur. Får ikke kontakt med nettbutikken etter gjentatte mail, dette er alt for dårlig.... Se mere

Nå har jeg bare bestilt hårprøver , men må skryte av rask og vennelig kundeservice . Pakken med hår prøver til tape-extention kom i løpet av 2 dager . Og spørsmål ble besvart i løpet av timer . N... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hair extensions og løshår fra LuxusHair. Få glamorøst hår i luksusklasse til Norges beste priser. Vi har hair extensions i indisk og europeisk virgin kvalitet. Kvalitetsgaranti og rask levering siden 2009

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2,5

Ikke super kvalitet men helt okei, god kundeservice!

Kjøpte keratinextentions og håret virket veldig greit de første ukene. Etter ca 3-4 uker har håret mistet mye farge, floker seg en del om man har det løst og ser ganske slitt ut, spesielt den lyseste fargen jeg bestilte, så det er nok litt forskjell på fargene og kvaliteten. Løste det med en fargeskyll og en klipp, som gjorde det bedre, men det floker seg fremdeles en del tross gode frisørprodukter. Altså ikke topp kvalitet på håret, men helt okei om man kan fikse litt selv underveis. Kommer til å kjøpe igjen, men velger mørkere farger da det mister farge fort og er klar over at det ikke kan brukes mer enn kanskje 2,5 mnd maks. Alt i alt helt okei extentions, har hatt bedre før men har også hatt dårligere. Fornøyd med kundeservice under bestilling, der var de hjelpsomme!

25. februar 2024

Dårlig kvalitet

Kvaliteten på håret har virkelig blitt dårlig den siste tiden.
Etter kun 2 uker er håret allerede så dårlig at det føles ut som hamp og floker seg til store klumper som dreads. Dette selv etter brukt av gode frisørprodukter. Så en annen anmeldelse om at håret hadde blitt rosa, dette har også skjedd med meg.
Anbefales virkelig ikke.. i tillegg er det elendig kundeservice

4. januar 2024

styr unna.

Jeg har handlet hos luxushair i mange år, vært fast og trofast kunde. Prisen er høy, men håret har som regel vært verdt det (trodde jeg) før jeg faktisk prøvde konkurrentene. Først må jeg bare si at luxushair har en elendig kundeservice som ikke er særlig behjelpelig og som heller ikke kan noe som helst om reklamasjonsretten i Norge. Jeg fikk et hår som var en helt annen farge enn det jeg bestilte. Håret ble rosa skjær etter en uke, sendte bilde og klage, men fikk beskjed om å bare farge det. Alle som kan hair extension vet hvor stor skade det kan påføre håret og heller noe ikke luxushair anbefaler på nettsiden, og det er heller ikke det jeg betaler såpass mye penger for.

Om jeg er deg som er ute etter et nytt hår så ville jeg funnet et annet sted, for om noe skal være galt nytter det faktisk ikke å snakke med kundeservice.

15. oktober 2022

Super kvalitet på hår og kundeservice

Har kjøpt extensions fra Luxushair flere ganger og er super fornøyd med kvaliteten på håret og hvor lenge håret holder seg fint. Kjøpte nettopp fargeprøver fra de, noe som er helt perfekt om du er usikker på hvilken farge du skal velge.

10. juli 2023

Alt for tynt og lite hår i pakkene

Håret er ok nok, men når en kjøper 50cm lengde, så forventer en ikke at de nederste 20cm på klippes bort fordi det er så tynt. Vil en ha 50cm lengde, må en derfor kjøpe det mye dyrere håret som er 60cm for å få det fint i lengde 50cm. Mye mindre hår i pakkene enn tidligere, og jeg har brukt de i 7 år. Satt akkurat på nytt nå, og det som skulle vært 50cm, endte opp som 30cm pga bare fjon nederste del av håret. Skuffet!!

25. april 2023