Banner for Antwerp Luxury Candle Supplies

Antwerp Luxury Candle Supplies Anmeldelser

4,8

Ich bin mit dem Luxury Candle Shop wirklich sehr zufrieden. Die Gläser sind wunderschön, hochwertig verarbeitet und etwas Besonderes – genau das, was ich für meine Kerzen gesucht habe. Auch die Düft... Se mere

Hele gemakkelijke webshop, altijd super veel in voorraad. Echt een aanrader! Bij aankomst ook altijd goed en stevig ingepakt. 🤩👍🌸

Ze hebben prachtige producten waardoor mijn hobby uitvoeren nog leuker word. Ik ben nu al helemaal top fan en ik ga zeeeeeeker vaker bestellen. Ook het ophalen gaat super vlot en het zijn aardige mens... Se mere

Als beginnende kaarsenmaker ben ik voortdurend op zoek naar leveranciers die niet alleen kwaliteit leveren, maar ook écht meedenken. Antwerp Luxury Candle Supplies doet dat ook helemaal! Hun produ... Se mere

1. Stearinlysbutik
  2. Glasvaregrossist
  3. Hobbyforretning
  4. Voksleverandør

Antwerp Luxury Candle Supplies is the leading wholesale supplier of candle making supplies in Europe. We only supply the highest quality of products for our candle making supplies like candle vessels, diffuser bottles, premium waxes, candle making accessories, candle dye colourss and the best fragrance oils. Official partner and distributor for Luxury Candle Supplies Australia and official distributor of the All Seasons Wax products. We only distribute ethically produced and revolutionised Soy waxes.   Antwerp Luxury Candle supplies serves candle makers all across the world, daily shipping worldwide. Looking for a private label candle range? Let us know, we are happy to help.

Daily Shipping Worldwide!

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

222 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Tolle Produkte

Tolle Produkte, sehr netter Service und prima Beratung, jederzeit wieder!

29. juli 2025

Besvarelse fra Antwerp Luxury Candle Supplies

Vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unseren Produkten und unserem Service zufrieden sind. Wir freuen uns schon auf Ihren nächsten Besuch!

Πόλη γρήγορη παράδοση

Πόλη γρήγορη παράδοση! Προσεγμένο πακέτο. Λίγο η εξυπηρέτηση για την πληρωμή δεν ήταν άμεση αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Θα ξανά πάρω κι άλλα πράγματα για την επιχείρηση μου.

24. juli 2025

Besvarelse fra Antwerp Luxury Candle Supplies

Σε ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη αξιολόγηση! Χαιρόμαστε που έμεινες ικανοποιημένος/η από την παραγγελία σου. Λυπούμαστε για την καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση πληρωμής και εκτιμούμε την κατανόησή σου. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε ξανά για τις ανάγκες της επιχείρησής σου!

Eerste bestelling

Eerste bestelling vollop testen nu. Ik zal hier zeker nog bestellen.
Dpd smeet met de dozen al goed niets gebroken

22. juli 2025

Besvarelse fra Antwerp Luxury Candle Supplies

Bedankt Anita voor deze review! Jammer dat we de DPD koerier niet altijd goed kunnen begeleiden in het netjes afleveren van pakjes...

Amazing

It was packed very good and also the small massage was super cute

22. juli 2025

Thanks :-)

Christmas baubles…

I ordered the Christmas baubles and jars. All of them are beautiful. They arrived very well packed and delivery was fast. Excellent products as always.

15. juli 2025

Thanks! :-)

Topkwaliteit en topservice!

Antwerp Luxury Candle Supplies doet dat ook helemaal!
Hun producten zijn stuk voor stuk pareltjes – verfijnd, gebalanceerd en met zorg samengesteld. Maar wat me écht raakte, was hun reactie op mijn vraag over UFI- en CLP-wetgeving. Ik gaf een suggestie, en zonder aarzelen gingen ze ermee aan de slag. Letterlijk binnen één dag stond de info al op hun site. Dát is pas klantgerichtheid.
Een leverancier waar ik op kan bouwen.

23. juli 2025

Besvarelse fra Antwerp Luxury Candle Supplies

Bedankt voor deze lieve woorden Lindsy!

Eerste aankoop

Eerste maal dat ik besteld heb bij jullie.
Zeer vriendelijke ontvangst en ook extra uitleg verkregen over bepaalde punten wat zeer fijn was.
Heb reeds de PM7 en SOY S100 uitgetest en ben er super tevreden mee.

Mij zie je hier zeker terug :)

30. juni 2025

Besvarelse fra Antwerp Luxury Candle Supplies

Bedankt Evelyn voor deze leuke review! Je bent altijd terug welkom. :-)

Verpakking moet echt beter

Verpakking moet echt beter. Was nu gevuld met duizenden kleine snippers die heel veel stof afgaven en die echt een ramp waren om uit te kuisen. Heb mijn producten echt moeten afkuisen omdat ze hierdoor vol stof plakten. Verpakt in een gerecycleerde doos van wijn die ook zijn beste tijd had gehad.

19. juni 2025

Besvarelse fra Antwerp Luxury Candle Supplies

Beste Julie, het spijt ons te horen dat de verpakking deze keer ongemak heeft veroorzaakt. We kiezen er bewust voor om met gerecycleerde materialen en dozen te werken, als onderdeel van onze inspanningen om afval te verminderen en milieuvriendelijker te verpakken. We begrijpen echter dat de losse vulling stof kan afgeven en niet ideaal is, en we nemen je opmerkingen zeker mee om dit in de toekomst te verbeteren.

Vlugge levering en correcte prijs

Vlugge levering en correcte prijs. Alleen jammer dat de was niet in een kartonnen doos zat, dozen waren misschien op 😊

20. juni 2025

Besvarelse fra Antwerp Luxury Candle Supplies

Bedankt voor deze review, we zorgen zeker voor een betere doos bij onze volgende bestelling. :-)

Goede ervaring

Goede ervaring.
Er was iets uit verkocht en werd meteen gecontracteerd met een oplossing.
Super!

16. juni 2025

Besvarelse fra Antwerp Luxury Candle Supplies

Graag gedaan, blij dat je tevreden bent.

Steeds zeer snel bezorgd

Steeds zeer snel bezorgd, goede kwaliteit van producten en zorgvuldig verpakt. Dankjewel jullie zijn toppers 🙏🏻

2. juni 2025

Besvarelse fra Antwerp Luxury Candle Supplies

Oooooh zo lief Peggy! Bedankt.

Super vlot

Super vlotte service en geeft raad wanneer je deze vraagt ❤️

27. maj 2025

Oh zo lief! Bedankt :-)

Wunderschöne Gläser

Wunderschöne Gläser! Werde auf jeden Fall weiterhin bei euch bestellen!

22. maj 2025

Besvarelse fra Antwerp Luxury Candle Supplies

Vielen lieben Dank für Ihre tolle Bewertung!
Wir freuen uns sehr, dass Ihnen unsere Gläser so gut gefallen.
Es ist uns eine große Freude, Sie weiterhin beliefern zu dürfen! 🕯️✨

Zoals altijd weer heel goed geholpen…

Zoals altijd weer heel goed geholpen geweest en heel veel advies gekregen door de lieve dames ! Echt een aanrader als je er nog niet bent geweest !

13. maj 2025

Besvarelse fra Antwerp Luxury Candle Supplies

Altijd welkom en graag gedaan! x