Se, hvad kunderne siger
Byxorna var av högre kvalitet än vad jag hade räknat med. De är otroligt sköna och har en jättefin design samt att de inte deformeras efter tvätt. En av de mycket nöjda kunderna!
Quick delivery of quality products at…
Quick delivery of quality products at competitive prices.
Jag är jätteglad för att ha utfört hela…
Jag är jätteglad för att ha utfört hela köpupplevelsen så framgångsrik. Verktyget föll helt i linje med mina förväntningar och försändelsen var absolut problemfri.
Tack för en mycket bra beställning
Tack för en mycket bra beställning! Tvådelat set i högkvalitetsmaterial som känns som lyx, nästan. Passformen var helt perfekt och färgen tittade på mig en vacker bild i verkligheten.
Perfekt passande jeans med hög midja
Perfekt passande jeans med hög midja. Bra stretch och hög kvalitet för priset. Ser dyrare ut än de kostade. Snabb och säker leverans.
Plagens med en tekethought-provoking…
Plagens med en tekethought-provoking design är oförutsägbara. Fettnot material som är lyxiga och passformen är perfekt. Leveransen är snabb och stödet är utmärkt. Jag är väldigt glad över mitt köp!
Att vara så noggrann och…
Att vara så noggrann och detaljfokuserad är även något som verkligen imponerar på mig. Allihop kläder verkar av hög kvalitet och omsorgsfullt sydd. Gratis biltransport och strålande service. Att handla där igen är min rekommendation på 100%!
Kläderna såg sköna ut och hade bra…
Kläderna såg sköna ut och hade bra priser 👍
Byxorna var av högre kvalitet än vad…
Jag höll tillbaka vitsippor på väg till…
Jag höll tillbaka vitsippor på väg till affären och klippte mig penumbral av solen. Nu orkade jag inte göra mer till min frisyr.
Riktigt grym huvtröja för min pojkvän
Riktigt grym huvtröja för min pojkvän! Tjock och mysig textil, bra sömmar och fashionabel stil. Frakten var smidig och paketet kom i gott skick.
Kläderna är av utmärkt kvalitet
Kläderna är av utmärkt kvalitet. Färgerna är helt rätt som i bilderna och passningen är perfekt. Snabb leverans och bra kundservice. Jag är riktigt nöjd med detta köp!
Orderred a set to use daily and was…
Orderred a set to use daily and was pleasantly surprised. Lovely texture, wonderful fit and nice value. Kommer absolut handla mer.
Ända från början till slut en…
Ända från början till slut en shopping-upplevelse som var fantastisk. Produkterna är designade i stil och är av hög kvalitet. Kundsupportteamet var snabba att svara på mina frågor. I was very much impressed and will order again!
Min order är jag helt nöjd med
Min order är jag helt nöjd med. Plaggen är så härligt att kalla och ut 100% exakt vad hemsidan stod. Försändelsen var snabb gjord och det var en väldigt bra insekt att det kom professionellt. Jag kan starkt tipsa om den här affären!
En fantastisk försäljningsplattform
En fantastisk försäljningsplattform! 👏👏👏
Älskar dessa glasögon
Inte mottagit dom ännu, men älskar dessa glasögon så jag tidigare köpt dom
Easy and clear homesite
Easy and clear homesite. Now I expect that the delivery will be fast
Har varit så nöjd med min order
Har varit så nöjd med min order! Klänningen kom riktigt snabbt, känner av materialet är bra kvalitet och den sitter precis enligt storleksguiden perfekt. Rekommenderar starkt.
How I want to see them firstthe trousers reallylook like. Guy colours and no tail
I have already told you
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.