Luxiez Anmeldelser

3,3

Wat een ontzettend slechte service. Retourneren betaal je de volle prijs voor en als je de retour aanmeld krijg je ruim een maand later een reactie. Nooit meer daar bestellen!

Wilde nog een mooie style volle outfit scoren voor aantal gelegenheden en was prachtig geslaagd. Betaalbaar en mooie afwerking van kleding en vooral snelle levering. Helaas 1 jurk gaat retour omda... Se mere

Mijn bestelling is netjes door Luxies verzonden maar door een fout van PostNL helaas pas 1,5 week later geleverd. De kleding valt op maat en ziet er leuk uit maar de kwaliteit is helaas niet sup... Se mere

Woensdag wat besteld, bevestiging gehad van betaling en sindsdien radio stilte, er wordt niet gereageerd op e-mails, er wordt niet gereageerd op facebook messenger? Er staat op de website binnen 2... Se mere

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

BESTEL HIER NIET!

BESTEL HIER NIET!
Jurkje cadeau gekregen van mijn partner. Schijnt aan alle kanten door. Netjes Retour gemeld via de mail zoals zij dit wensen. Geen enkele reactie terug. Daarna aangetekend Retour gestuurd met ook de daarbij ingevulde ingewikkelde Retour formulieren inclusief alle screenshots, bon etc. Wederom geen enkele reactie. Retour is daar aangekomen, geen geld terug gehad! Mailtjes gestuurd, geen reactie. WhatsApp gestuurd, geen reactie en word je geblokkeerd! Want verdere berichten komen niet meer aan! Nog steeds geen cent Retour gehad. Dan proberen we het nog op deze manier. Weer geen geld terug dan volgt een aangifte, want dit is niet zoals de Nederlandse retourwetgeving heeft vastgesteld

15. januar 2025

Geen geld terug bij retour

Even geleden een top besteld bii Luxiez en betaald via PayPal. De top retour moeten sturen en contact opgenomen met Luxiez, helemaal geen reactie. Uiteindelijk via PayPal contact opgenomen en hebben ze mijn geld terug gestort maar na een paar dagen hebben de terug storting weer geannuleerd. Inmiddels heb ik het laten escaleren via PayPal . Jammer dat het zo moet. Ik zou iedereen dan ook willen adviseren hier niet te bestellen en sws via PayPal of afterpay te bestellen .

27. juli 2024

Bonjour

Bonjour , je note un commentaire pour luxiva.fr qui pour moi n'est pas un site correcte faite attention au Arnaque , car je n'est jamais reçu ma commande entière il me manque des articles et nous n'arrivons absolument pas à les joindres ou rentrer notre adresse mail !!! Site Arnaque attention !!!!

20. maj 2024
Luxiez-logo

Besvarelse fra Luxiez

hi this is www.luxiez.nl in the Netherlands, not luxiva.fr

geld niet ontvangen

Broek geretourneerd en na ruim een maand tijd en vele mails verder nog steeds geen geld ontvangen. Op de mails word gewoon niet gereageerd. Via de track en trace code is te zien dat de broek wel is aangekomen.

Makkelijk geld verdienen zo. Nooit meer voor mij.

27. marts 2024

In 1 week twee keer besteld

In 1 week twee keer besteld, zegt genoeg toch?! ;)

Super blij met de kleding, de kleding is van zeer goede kwaliteit. Fijne en vriendelijke service!
Ik kom zeker nog eens terug naar deze webshop!

8. september 2023