Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Top professionelt tandarbejde i kærligt miljø
Jeg har fået lavet omfattende tandarbejde ved Luxadent, som i Danmark ville have kostet næsten det dobbelte. De er super søde, punktlige, omhyggelige og klinikken fremstår top moderne med det nyeste udstyr bl.a. indenfor røntgen. Jeg er yderst tilfreds med resultatet af mit tandarbejde og Luxadent vil fremover være min foretrukne tandlæge.
Bedste tandlæge
Jeg var hos luxadent i går for anden gang, og havde endnu en god oplevelse. Jeg har paradentose og skal have lavet en bro i undermunden. Prisen fra min danske tandlæge 43000 danske kr. luxadents pris 27000 danske kr.
jeg giver anmeldelsen ikke på grund af den billigere pris, men pga, deres professionelle og venlige måde og være på.
Som en person med tandlægeskræk og paradentose har jeg været hos rigtig mange tandlæger, og jeg kommer til at blive hos luxa.
Det værste/mest smertefulde for mig når jeg går til tandlægen, er den kvartalsvise tandrensning med ultralyd. Den går lige i mit nervesystem.
I går til tandrensning (udvidet pga. paradentose) smurte tandplejeren mine gummer med noget bedøvelse, og så mærkede jeg intet. jeg var rystet. Jeg spurgte tandplejeren hvad det dog var for noget, og så sagde hun at det var alle tandlæger kendte til. MEN jeg er aldrig blevet tilbudt det hos de tandlæger jeg har været hos i danmark. Der er det nåle og prikken og stikken i flere timer efter man kommer ud. og så koster det det jo pr. stik.
Hos Luxa koster det ikke ekstra.
Heller ikke røntgenbillede.
Jeg er rasende på danske tandlæger over alle de smerter jeg har måttet udholde, da jeg også har fravalgt nålebedøvelse, da jeg ikke er god til nåle.
summasummarum. jeg sparer 50 %, skal ikke stikkes, og så er de supersøde.
Jørgen frederiksværk