KØB IKKE DETTE PRODUKT , OG BESTIL IKKE MED DHL EKSPRES LEVERING TIL 300 . Varen kommer fra Luxembourg med post nord . Selve varen er meget hård skumgummi og ikke særlig behagelig at have under hove... Se mere
Fup firma ,bestilte 1 maj og de var hurtige til at trække 678 kr, men har ikke modtaget puderne! Har skrevet mange mails, får samme dårlig undskyldning, fejl i dit og dat! Har nu skrevet at jeg vil m... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Få den bedste søvn nogensinde med LushDream™
Danmark
- lushdream.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
denne virksomhed er rent Svindel de…
denne virksomhed er rent Svindel de snyder og bedrager folk og sælger noget hvor de godt nok tager prisen 299 før pris 599 og så kan jeg fortælle at den rigtige pris (og hold nu fast ) 4 styk. 5,00 og de kan købes på Wich. og Temu de handler samme steder så alle der handler i det firma bliver snyt
Køb aldrig fra Lushdream!
Køb aldrig fra dette firma! I de fleste tilfælde får du aldrig din vare. Jeg betalte over 300 kr. for en pude, der aldrig kom. :-(
Dårligt sted
Dårligt sted, har ikke fået min vare efter en månedsventetid!!!!!!
Jeg har skrevet flere gange og har ikke rigtig fået svar på spørgsmålet!
Bestilte julegave i december
Bestilte julegave i december. Har fortsat ikke fået varen og min henvendelse vedr. refusion bliver der ikke svaret på. Kan bestemt ikke anbefale at handle her.
Ekstremt ringe kvalitet
Jeg har købt et "klumpet strik tæppe". Det så fantastisk ud på billederne. Stort og lækkert. Men da jeg så modtog det, var sagen en hel anden. Et lille fesent tæppe i den ringeste kvalitet, jeg nogensinde har oplevet. De siger det er lavet af 100% allergivenlig mikrofiberblanding. Det minder nu mest om strik af vatrundeller... Det koster omkring 500 kr. men lur mig om ikke det blot er et tæppe til 1,5 kr. de har fået købt ind i Kina.
Så ... Ekstremt misvisende produktbilleder og skuffende kvalitet. Køber ALDRIG af Lushdream igen.
Jeg gav en ordre her i starten af dec
Jeg gav en ordre her i starten af dec. ( julegave) rykkede forgæves lige siden 🙈 er nu lykkedes mig at få mine penge retur d 18.01.21.
Så jeg kan på ingen måde anbefale at handle her!!
Hvis man kunne give 0 stjerner så ville…
Hvis man kunne give 0 stjerner så ville jeg gøre det. Bestilte en vare d. 1.12 som skulle have været en julegave og har haft en lang dialog med noget der minder om en robot, da der svares i øst og i vest og bestemt ikke på spørgsmålet.
Status er at ordren fortsat kun er 'bestilt' hvilket nu får mig til at bede min bank om at annullere betalingen, der jo blev trukket sammen med bestillingen. Et helt igennem svindler firma som I skal holde jer langt fra er mit bedste råd.
Lang ventetid,men den kom efter 4 uger
Lang ventetid,men den kom efter 4 uger, og den er behagelig at bruge
totalt dårlig service og ingen returnering af penge
er meget utilfreds med deres puder og ville have penge retur. har ventet over 2 måneder uden at have fået penge retur. Firmaet fusker så meget. det finder jeg ikke mig i
Fup firma - absolut nul stjerner
Jeg skulle have læst anmeldelserne herinde før jeg bestilte noget hos dem. Fik efter 6 ugers ventetid (de trækker selvfølgelig beløbet med det samme) endelig puden, som er af så dårlig kvalitet, som den overhovedet kan være. Sender retur og skriver til dem efterfølgende mange gange, men man får jo bare sådan et robotgenereret svar. Øv for et fup firma!! Bestil endelig ikke noget hos dem, selvom deres reklamer ser tillokkende ud.
I må ikke bestille herfra!
I må ikke bestille herfra! Vi fik to "memory foam" puder og det er den ringeste kvalitet vi nogensinde har set... Efter 5 forsøg på at få sendt dem retur har vi stadig ikke hørt fra dem selvom vi har sendt formular og det hele ind.
SCAM man får aldrig sin vare
SCAM man får aldrig sin vare ! Anmeld til politiet alle sammen
Den side skal lukkes ned
Vil advare enhver imod at handle her
Vil advare enhver imod at handle her. Bestilte 2 puder for 5 uger siden, og har intet modtaget. Skriver man til dem modtager man et auto svar, hvor de overhovedet ikke forholder sig til det man skriver. Indgiver en politi anmeldelse i morgen.
SVINDEL NETHANDEL
SVINDEL NETHANDEL
Lad være at falde for deres reklamer. De er bare løgne reklamer.
MEGET DÅRLIG produkter.
Jeg kan ikke får lov til at returnere varerne. Og pengene er trukket fra mit konto. Har tabt 800,- kr. på det.
Dårligt være, dårlig service
Jeg har bestilt en pude, efter Jeg har set reklamen på en, den23.4. Puden kom den 3.juni, efter flere e-mail korrespondancer og en anmeldelse hos politiet! Der var mange undskyldninger for forsinkelsen af varen, den sidste var pga corona ( samfundet var ved at lukke op på det tidspunkt).
Jeg trak politianmeldelsen tilbage for puden kom jo- Men, sikke en pude! Den er lavet af et eller andet billigt skum som lugter meget kemisk. JEG KAN IKKE BRUGE DEN!
lad være at bruge penge på deres L....
Efter ca 4 ugers leveringstid
Efter ca 4 ugers leveringstid, fik vi endelig vores puder. Må sige at den første nat var til vending, men efterfølgende har min mand og jeg bare sovet super godt. Kan kun anbefale dem - ved ikke er det samme som almindelige fjer puder, men syntes er fantastiske gode.
Endelig modtaget
Har efter 9 uger endelig modtaget vores puder, og derfor fjernet min første meget negative anmeldelse .
Jeg er godt tilfreds med puderne som jeg syntes giver en god støtte og er behagelige at sove på, men nøjes med 3 ⭐️ da jeg syntes prisen er lige pebret nok, og leveringstiden er uacceptabel når de siger leveringstid på 7-12 dage
Fup firma
Fup firma.
Varen kom aldrig men hold da op pengene blev trukket hurtigt. Været i kontakt med dem på mail flere gange da jeg ville annullere ordren. De sender dog bare aldrig pengene retur.
Varerne kom.
Bestilte 2 puder, efter jeg så en reklame på Facebook. Jeg bestilte puderne vis PayPal d 17 April. Jeg modtog senere en ordre bekræftigelse og ligeledes en besked fra PayPal at pengene var trukket.
Senere kom der en besked fra en Malene om jeg var tilfreds med varerne.
Det kunne jeg ikke svare på da jeg ikke havde modtaget dem endnu.
Hun skrev at der ville gå mellem 7-30 hverdage før de kom.
De kom så begge d 29/5.
Det et korrekt at de er hårde, men det indtryk fik jeg også at de ville være i reklamen.
Det at købe puder er sgu meget svært at ramme på rigtigt da det er meget individuelt.
Jeg har dog ikke prøvet mine endnu.
De får 3 stjerner, da de spørger til varen inden jeg har modtaget den.
Endvidere trækker det ned, at de ikke kommer i det interval de lover i mailen.
Selve puden kan jeg ikke svare på endnu, men indtil videre er de
som jeg forventede.
MINE PUDER KOM, SÅ HAVE LIDT EKSTRA TÅLMODIGHED.
Hilsen en indtil nu tilfreds kunde.
Sikke et gennemarbejdet FUP firma...
Sikke et gennemarbejdet FUP firma...
Der må siges at de på overfladen får det til at se rigtigt ud, men pengene er bare tabt for varen kommer ALDRIG.
KØB DET IKKE.....

Besvarelse fra Lushdream