Na 2 weken wachten ontvang ik een pakje verpakt zoals Temu bestellingen verpakt worden. Nou… het is ook Temu spul; alleen de prijs niet. Bij Temu kost mijn bestelling €3,45 en ik heb €14,21 betaald.... Se mere

Dit is een dropshipper. Ze sturen je producten uit China die niet eens goedgekeurd zijn voor de Europese markt. Ten alle prijze vermijden!

Aangeschaft voor €15,- Blijkt Chinese rommel te zijn die na onderzoek van de nummers die op de verpakking van het artikel via dropshipping een huisdier kalmerende band van nog geen €1,- is. Geen vloo... Se mere

1,5

Dårlig

Slimmer om zelf rechtstreeks bij Temu bestellen

Bij Temu kost mijn bestelling €3,45 en ik heb €14,21 betaald. Kortom… ik bestel hier NOOIT meer iets. Voel mij opgelicht!

16. april 2026

UV- lamp besteld en niet ontvangen

UV- lamp besteld. Zou binnen een paar weken hoogstens geleverd worden. Na een maand een mail gestuurd. Antwoord: "mogelijks pas over nog een maand levering" en "wij kunnen er ook niets aan doen". Totaal onbetrouwbaar! Wegblijven!

11. april 2026

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Ze kopen zelf via goedkope Chinese Ali Express-achtige sites en laten direct doorsturen. Hun marge is 500%

16. marts 2026

Bestelling vlooien kattenhalsband

Geen vlooienband dus... Dit werd wel aangegeven op hun website

3. april 2026

Niks bestellen oplichters

Niks bestellen oplichters. 2 maal mail gestuurd kreeg antwoord levertijd is tussen 5 en 14 dagen. Inmiddels een maand om nog niks. Is onderweg ja ja en ik mag pas weer reageren over 4 weken. OPLICHTERS

2. marts 2026

Iijkt op zwendel Helaas niet naar reviews gekeken voor bestellen

Dit is een zeer onbetrouwbaar en onbereikbaar webshop. Nergens een adres of telefoonnummer alleen een emailadres.Na een maand nog gen enkele informatie over de lange levertijd en geen trackingcode. Hun reactie na 2 maanden gaan ze pas zoeken naar je bestelling. Helaas had ik haast met mijn product en heb het niet meer nodig. Helaas krijg ik mijn geld (nog) niet terug

25. marts 2026

Waardeloos, onvriendelijk en onwetend

Heb hier een klokje besteld voor in mijn auto. Ik had tijdelijk een andere auto omdat mijn auto bij de garage stond en in de ander auto geen klok zat wat ik er vervelend vond.Levertijd zou tussen de 7 en 14 werkdagen zijn. Nu eindelijk na 3 maanden heb ik het klokje ontvangen, uiteraard niet meer nodig want me eigen auto is inmiddels terug.
Heb in de tussentijd meedere mails gestuurd met de vraag waar het klokje bleef, heb gezegd ik kan net zo goed via Temu of Shein bestellen die leveren nog sneller dan dit. Het antwoord was dat zij hun goederen absoluut niet via Temu of Shein bestellen 🫣 (had ik ook niet gezegd maar goed). Ik weet voor 100% zeker dat dit dan via Ali expres is gekomen, waardeloos ding. Ookalnwas het niet duur, ik had wel iets meer verwacht dan dit

11. marts 2026

1 ster is nog veel te veel!

1 ster is nog veel te veel!
Bestelling na ongeveer 3 maand aangekomen! Potje witte lederverf! MAAR: helemaal uitgedroogd en dus voor de vuilbak! Het zijn in verpakking alsof het van aliexpress komt! Maw. het is goedkope brol die je zeer duur betaalt! Je koopt dus gewoon “lucht” van een bende oplichters! Ik wil iedereen behoeden om niets te bestellen! NIETS !!

28. februar 2026

Die zijn hele grote oplichters

Die zijn hele grote oplichters! Heb schoenen besteld en ze hebben op de factuur de maat veranderd. Tevens pakket komt uit Nederland maar wordt me gevraagd om naar Tsjechië te sturen en kost even duur als de bestelling zelf.

23. februar 2026

Na ruim 2 maanden nog steeds niets…

Na ruim 2 maanden nog steeds niets ontvangen ! Eerst spraken ze over garantie dat wanneer je na 60 dagen kiks hebt ontvangen ze kunnen kijken wat ze gaan doen! Vandaag zitten we aan die termijn en gaat het plots over 120 dagen !!! Wie bestelt nu iets om het pas na 120 dagen misschien geleverd te zien??? En bovendien zal het nooit geleverd worden want het zijn hier oplichters in de ergste vorm die aan het werk zijn vanuit tjechie en andere landen! KOOP aub NIETS op deze site! Je bent opgelicht! Elke dag zal ik dit blijven herhalen

2. januar 2026

Oplichters

Op 15 dec. Speelgoed besteld. Niet geleverd, wel mededeling dat het niet aan het bedrijf zelf ligt maar aan verzendbedrijf.
Vrees dat ik opgelicht ben.

15. december 2025

Oplichters!!

Oplichters!!! Duurt ten eerste langer dan 3 weken voor je je product ontvangt. En retouren niet mogelijk. Staat online dat je binnen 14 dagen kan retourneren, maar je krijgt een adres in China opgestuurd via de mail waar het naartoe gestuurd kan worden. Wat duurder is dan je product zelf. Hoop dat niemand hier meer iets gaat bestellen.

6. februar 2026

Absolute scam

Absolute scam! they take your money and send a Postnl code that does not exist then ask you to wait 60 days before they in theory return your money. Unacceptable Scam be Aware!!!

6. februar 2026

Beter dan verwacht

Prima ervaring mee gehad, klantenservice erg vriendelijk. Na een mailtje te sturen een trackingsnummer keurig ontvangen om de status van het pakketje te kunnen volgen. Heb hier een cadeautje besteld op 18 januari s’avonds, aangekomen s’ochtends 5 februari.

Erg tevreden te spreke met name over de goede service en levering, ondanks de vele negatieve reviews van online.

Levering duurde zoals aangeven precies in het termijn van de 5-14 werkdagen zoals ze aangegeven.

5. februar 2026

Bestel hier niets

Bestel hier niets. Na bestelling en betaling krijg je een mail dat het product verzonden is en naar verwachting over 14 dagen wordt geleverd (terwijl het op voorraad zou zijn).

1. februar 2026

Er dette din virksomhed?