Luneo Skincare Anmeldelser 6

2,3

Under middel

Very Bad !!!

Very Bad !!!
The product is a cheap Chinese product probably under 1€ worth ! It didn’t arrive after 2,5 weeks! Definitely low quality! Very disappointed!

3. februar 2026

Oplichterij

Dit bedrijf levert producten voor een hoge prijs die gedropshipt worden uit China. Dezelfde producten (merk dat ik ontving was “Maycheer”) kun je voor een schijntje kopen op AliExpress of Temu. Kwaliteit zoals te verwachten bij AliExpress of Temu. Zwaar onder de maat voor de prijzen die Luneo hanteert.
Trap hier niet in!

Na de reactie van Luneo hieronder heb ik contact met hen opgenomen. Ik heb volgens Luneo toch het juiste product ontvangen. Of het nu dropshipping is of niet, je kunt dit beter bij AliExpress kopen. Stuk goedkoper. Of niet kopen, want het werkt totaal niet zoals ze op social media laten lijken.

8. december 2025

Beste L. vdC,

Dank je voor het delen van je ervaring. We willen hier graag transparant over zijn. Het kan inderdaad voorkomen dat er in uitzonderlijke gevallen een artikel met een verkeerde merkvermelding wordt verzonden. Dat is een fout aan onze kant en daarvoor onze excuses.

Dit betekent echter niet dat onze producten via dropshippingplatforms zoals AliExpress of Temu worden geleverd. Onze producten worden ingekocht bij vaste leveranciers, voldoen aan Europese regelgeving en worden vanuit Europa verzonden.

Als je contact met ons opneemt via info@luneo.nl, sturen wij je kosteloos het juiste artikel toe en lossen we dit graag netjes met je op.

Customer Care

Pas op dit is gewoon nep

Pas op dit is gewoon nep. Bijna geld weggegooid. Je kan gewoon niet ineens meeeterd met creme weghalen.

12. november 2025

Beste Zavin,

We herkennen ons niet in deze omschrijving en vinden het jammer dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Omdat er geen verdere toelichting is gegeven, nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen via info@luneo.nl, zodat we kunnen nagaan wat er is misgegaan en dit netjes kunnen oplossen.

Lijkt een scam

Lijkt een scam. Nergens reviews te vinden.

4. november 2025

Beste Kelly,

Dank je voor je bericht. We begrijpen dat het lastig kan zijn om een goed beeld te vormen wanneer je ons merk nog niet kent. Op onze website delen klanten hun ervaringen en daar zijn inmiddels honderden reviews te vinden van mensen die onze producten gebruiken.

Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar via info@luneo.nl
om vragen te beantwoorden of extra toelichting te geven. Neem gerust contact met ons op als je ergens over twijfelt.

Customer Care

Claimen op Facebook 11.500 reviews te…

Claimen op Facebook 11.500 reviews te hebben. En zie hier ik ben de eerste. Pure scam dit bedrijf!

2. november 2025

Beste mevrouw Karsbergen,

Dank u voor uw reactie. We begrijpen uw verwarring en lichten dit graag toe. De vermelding waar u naar verwijst heeft betrekking op het totaal aantal klantreacties en interacties dat in de loop der tijd is verzameld via verschillende Facebookpagina’s en campagnes, en niet specifiek op Trustpilot-reviews.

Dat had duidelijker gecommuniceerd moeten worden, en we nemen deze feedback mee om onze communicatie te verbeteren.

Als u vragen heeft of meer toelichting wenst, kunt u ons altijd bereiken via info@luneo.nl.

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto